• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye 🙇🏻‍♀️

👏🏻👏🏻 çok da iyi etmişsin queen ya. Mama termosu edin bi tane. Çok da iyi olur. Mamasını hazırlayıp verirsin. Acayip iyi gelir bi tatil gör bak 🥰🥰🥰
Üstünden 18 saat geçmiş olsa da sağol renklişim inşallah öyle olur. Uçak yolculuğu da otel de sıkıntısız geçer🙏
25 26 sayfa ne konuştunuz okuyumu okumayayimi ne dersiniz ???🤣🤣
Ay ben de bi dedim mevzu var galiba ama bir doğumumuz var sanırım sadece. Göbekli beraber çeneleri de mi büyüyor anacım, yazın siz yazın bunlar son yazmalarınız😈 in cin top oynayacak 1 ay sonra burada. Yada belki herkesler çocuğu çok uslu çok güzel emen gazsız bebeler olur yine buralarda cirit atarsınız, inşallah Aminn.
semataha semataha hayırlı olsun canım bebişin hoşgelmiş sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun, bol sütleriniz olsun cnm💕

Kızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye 🙇🏻‍♀️
Kasılma esnasında sancı varmı regl sancısına çok benziyor ortalama 3 dak sürüyor benimki cnm bir de ne kadar sürede bir geliyor kasılma ?

Sanırım 1.5 saattir mesajlari okuyorum. Simdiye kadar okudugum en heyecanlı bölüm bu aksamkiydi 😁

Ben de kadife sabahlik bulamayınca güzel bir hırka aldım. Sonra da giyerim dedim.

Ve benim de cikolatalarim geldi 🙂 bu gruptaki arkadaslar önermişti, çikolata atölyesi diye. Tadına da baktım. Enfes 😁

Eklentiler

• 16745050857677510893453249836102.jpg
    16745050857677510893453249836102.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 77
Kasılma esnasında sancı varmı regl sancısına çok benziyor ortalama 3 dak sürüyor benimki cnm bir de ne kadar sürede bir geliyor kasılma ?
Bütün gün kız kardeşime regl olcak gibi hissediyorum yazdım 🤷🏻‍♀️ 10 dk kaskatı 1 dk geçiosa yine 10 dk kaskatı oluyorum dk başı da çişteyim

Süreyi dakika dakika tutmaya çalış. Eğer duzenliyse normal sancin olabilir canım. Düzenli değilse yalanci sancılardir muhtemelen. Bir de hareket edince veya yatinca geçip gecmemesine bak.

Benim yoğun ve yorgun geçirdiğim günlerin akşamları ayni senin gibi geçiyor mesela. Yatıp dinlenince sancılar da bitiyor.

Back