2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Pisikolocık olabilir mi kontrolden ötürüsü
Olabılır bır de bugun baya uzuldum taktım kafaya her seyı belkı onunda etkısı bılemedım yarın anlarız Allah ızın verirse sen yat uyusana dınlen yarın evlatlarına kavusacaksın

Gözün aydın canım Allah analı babali büyütsün

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hep bi aşirete gelin gitmek istemişimdir. Kilo kadar altın taktıkları doğru mu? En kötü antep olsun diyordum yemeklerinden dolayı. Orduluyla evlendim. Çay içip fındık yiyoz
Bizde de varsa yoksa karalahana
Canım yaa ne mutlu size Allah analı babalı büyütsün inşallah, mis gibi kokla bizim için de

Hayır okumasam catlarim biliyorum yani şuna bak ya 2.5 saat oldu yok boyle birşey bukadar kitap okusaydim inan şimdi bu mesleği yapıyor olmazdım

Olabılır bır de bugun baya uzuldum taktım kafaya her seyı belkı onunda etkısı bılemedım yarın anlarız Allah ızın verirse sen yat uyusana dınlen yarın evlatlarına kavusacaksın
Ay hiç uyuyamıyom stres yaptım çok bi de korkuyom bana bişey olursa eşim yapayalnız kalacak kimsesi yok kardeşi yok babası yok aile olmadan arayan soran bi yakını yok napacak yalnız diye bi saattir ağlıyom durduramıyom kendimi

hiçbir şey olmayacak yahu basit bir operasyon bu oynaya oynaya yapiyorlar valla böyle şeyleri aklına getirme 2 bebeyle napcan onu düşün

hiçbir şey olmayacak yahu basit bir operasyon bu oynaya oynaya yapiyorlar valla böyle şeyleri aklına getirme 2 bebeyle napcan onu düşün
Ay inşallah sakinleşirim yav eşime kıyamadım hep onu düşünüyom annem de pek iyi davranmıyo yarın gariban gariban kalcak köşede gibi gözümün önüne geliyo

Ay inşallah sakinleşirim yav eşime kıyamadım hep onu düşünüyom annem de pek iyi davranmıyo yarın gariban gariban kalcak köşede gibi gözümün önüne geliyo
of kadınlar neden böyle yaa sen doğuma gireceksin içinden 2 bebe çıkacak ama hala kocanı düşünüyorsun. ben olsam ben de böyle yapardım ama sen yapma şimdi kendini ve bebelerini düşün eşine bir şey olmayacak

Hiç korkma canım hadi güzel güzel uyu yarın bu saatlerde zaten uyuyamayacaksin bundan sonra 4 kişilik bir aileniz olacak bebeklerin baba sevgisiyle mis gibi büyüyecek siz kocamam bir aile olacaksınız dua et bol boll doğum sırasında edilen dualar kabul olurmuş birde Allah'a emanet ol seni seviyoruz

Ya mutluluk sarhoşu olacak gariban gariban durmaz merak etme :) sen kocanı ne düşünüyorsun kendini düşün bebeleri düşün dinlenmene bak uyu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…