- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Yaa ne kadar güzel bi doğum hikayesi maşallah subhanallah❤ Allahim annesiyle babasıyla sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallahKızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Öyle dirençli ki maşallah zaten tekmelerden belliydi karnımda iken.
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
Biz Şubat annesiydik Ocak annesi olduk
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Zeynep mihraKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Okumazsan çok şey kaçırırsın Aaaaa25 26 sayfa ne konuştunuz okuyumu okumayayimi ne dersiniz ???
Ahahah benim de kafama yattı bu iş yalnız ben perine hiç bilmiyomValla iyi yapmissin kiz iyi fikir, bende persembeye kadar dogurmazsam randevudan once bi perine masaji yapiyim bakmiyomus doguma kadar ama bakasi falan tutar en azindan esnemis olur
Hiç kasmadım dedimki kendime orasıda el ayak gibi bir organ ve Allah orayı ona göre yaratmış bu psikoloji ile düşününce acayip rahattım acımadı yani 5 saniye falan sürdü
Canım ama 5 saniye gerçekten çok kısa süreli açıklıkmı kontrol etti çatı muanesimi yaptı ?Birde iki parmaklamı?Yok bence bu kasmakla alakalı. Aynı ilk birliktelik gibi kasarsan canın yanar yanınca zorlandığı için kanama olur. Hiç acıma kanama birşey olmadı zaten eldiven ve jel vardı elinde çabucak girdi çıktı
Zeynep Mihra daha iyi gibi. Mihrimah güzel ama telafuzu çocuklara zor ileride sıkıntı olmasınKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep şifa ile Zeynep mihra arasında kaldım bendeKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Oku kız tabi25 26 sayfa ne konuştunuz okuyumu okumayayimi ne dersiniz ???
Ay ben 16 sayfa okudum sematahanin doğumunu atlamisim nasıl olduysaOkumazsan çok şey kaçırırsın Aaaaa
Anlatmayın kızlar okusun baştan sona25 26 sayfa ne konuştunuz okuyumu okumayayimi ne dersiniz ???
Zeynep Mihra daha bir hoş geldi banaKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Kuzenim Zeynep Güneş koydu kızınaKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Sağol canım Allah razı olsun
AslaDiger topiclerle alakamiz yok demi
Rabia hayirla saglikla kucağına al insallah. Güzel haberleri bekliyor olacağızAnaaaam yarın alalım dediiii
Benim kendi annem söylemişti doğumdan sonra, hiç unutamıyorum. Doktora bir sor bakalım normal değil bu karın demiştiOyy ne konusmussunuz bı saate anca okudum kızlar. Anacuum şuan uçakta uçağı inmek üzere ben malak gibi yatiyom. Stresle baş etme mekanizmam sağolsun hicbirsey olmayacakmış gibi davranıyor beynim ameliyathaneye gidince anlarim heralde sanki yarın ben dogurmayacam öyle bı rahatlık sgahaggs. Dun aksam da kaynanam aradı anan geliyo diye gelmiyorum diyo son gece sgshsg dedim gelmek istiyosan gelseydin sana gelme diyen mi oldu. Karşı komşusu da birkaç gün önce sezeryan oldu kıza gitmiş göbeğini görünce içinde bı tane daha mı unuttular demiş gülerek anlatiyo aboo dedim bu karıda hiç akıl yok bu gelse beni delirtir agshshsg o kızcağız da gece gobegine bakıp bakıp aglamamistir inşallah lohusa kafasi sonuçta
Buna bayıldım patikliBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Zeynep mihra diyorum. Soyadımız aynıKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Her ikisini de yaptı çatımın normal olduğunu ve açıklığımın suan olmadığını söylediAhahah benim de kafama yattı bu iş yalnız ben perine hiç bilmiyom
Canım ama 5 saniye gerçekten çok kısa süreli açıklıkmı kontrol etti çatı muanesimi yaptı ?Birde iki parmaklamı?
Ayyyyy bayıldım valla çok güzelBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Benim 9 Şubat ama sanırım ben de 2 şubatta ayrılıcam daha gitmiyorAy evet çalışırken bu cok zor. Benimde 2 şubat calisir iznim. Allahtan 15 tatile denk geldi. Cunku artik gercekten zorluyor. Allah yardımcın olsun kuzum.
Çatal da yapmıyor ki normal ultrasyon sedyesinde bacaklarını kendine doğru çekiyorsunKızlar ben bu çatala çıkma durumundan çok huyluyum niye böyle travmalıyım bilmiyorum ya çatı muanesinde keşke çıkmasam kafaya taktım şimdi gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?