2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaa ne kadar güzel bi doğum hikayesi maşallah subhanallah❤ Allahim annesiyle babasıyla sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah

Valla iyi yapmissin kiz iyi fikir, bende persembeye kadar dogurmazsam randevudan once bi perine masaji yapiyim bakmiyomus doguma kadar ama bakasi falan tutar en azindan esnemis olur
Ahahah benim de kafama yattı bu iş yalnız ben perine hiç bilmiyom
Hiç kasmadım dedimki kendime orasıda el ayak gibi bir organ ve Allah orayı ona göre yaratmış bu psikoloji ile düşününce acayip rahattım acımadı yani 5 saniye falan sürdü

Yok bence bu kasmakla alakalı. Aynı ilk birliktelik gibi kasarsan canın yanar yanınca zorlandığı için kanama olur. Hiç acıma kanama birşey olmadı zaten eldiven ve jel vardı elinde çabucak girdi çıktı
Canım ama 5 saniye gerçekten çok kısa süreli açıklıkmı kontrol etti çatı muanesimi yaptı ?Birde iki parmaklamı?

Kızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Zeynep Mihra daha iyi gibi. Mihrimah güzel ama telafuzu çocuklara zor ileride sıkıntı olmasın

Kızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Zeynep şifa ile Zeynep mihra arasında kaldım bende Zeynep olmalı bence ama yanında ne olmalı bilemedim

Diger topiclerle alakamiz yok demi
Asla
Anaaaam yarın alalım dediiii
Rabia hayirla saglikla kucağına al insallah. Güzel haberleri bekliyor olacağız

Benim kendi annem söylemişti doğumdan sonra, hiç unutamıyorum. Doktora bir sor bakalım normal değil bu karın demişti Bakalım bu grupta doğumdan sonra neler konuşacağız. Bazı anneler gerçekten çok ilginç.
Ben bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Buna bayıldım patikli gerçekten kız annesi olmak her açıdan çok güzel

Kızlar ben bu çatala çıkma durumundan çok huyluyum niye böyle travmalıyım bilmiyorum ya çatı muanesinde keşke çıkmasam kafaya taktım şimdi gece gece

Ahahah benim de kafama yattı bu iş yalnız ben perine hiç bilmiyom

Canım ama 5 saniye gerçekten çok kısa süreli açıklıkmı kontrol etti çatı muanesimi yaptı ?Birde iki parmaklamı?
Her ikisini de yaptı çatımın normal olduğunu ve açıklığımın suan olmadığını söyledi

Kızlar ben bu çatala çıkma durumundan çok huyluyum niye böyle travmalıyım bilmiyorum ya çatı muanesinde keşke çıkmasam kafaya taktım şimdi gece gece
Çatal da yapmıyor ki normal ultrasyon sedyesinde bacaklarını kendine doğru çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…