2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
perşembeye randevu aldım canım o zamana kadar idare etmeye çalışıcam

Canım 3 içmem laızm ben 2 zor içiyorum inşallh sıkıntı olmaz ya . Senin kasılman ne sıklıkla geliyor birde baş ağrın devam ediyormu peki ?

Sen hiç kasmadın ozaman kendini ne güzel valla süre olarak ne kadar sürdü ?

Oy maşallah sübhan allah nazar değmesin çok güzel olmuş canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. Bol bol öpüp kokla yerimize şükürler olsun rabbime

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım çöm sevindim maşallah tarih çöm güzel olmuş

Z zerefsann ben Çatıma namahrem eller aldım bu arada şaka bir yana çok da acımadı gitmeden Perine masajı yapmıştım bence faydası var
rahat gecmesine sevindim canim perine masajı sürekli bi parmak içeri girdiği icin insanı psikolojik olarak hazırlıuor olabilir

Valla iyi yapmissin kiz iyi fikir, bende persembeye kadar dogurmazsam randevudan once bi perine masaji yapiyim bakmiyomus doguma kadar ama bakasi falan tutar en azindan esnemis olur

Canım 3 içmem laızm ben 2 zor içiyorum inşallh sıkıntı olmaz ya . Senin kasılman ne sıklıkla geliyor birde baş ağrın devam ediyormu peki ?
Kasılma sık değil arada oluyor ama baş ağrısı devam malesef dayanılmayacak gibi değil başım ağrıdığında ıslak bez koymak istiyorum iyi gelecek gibi niye bilmiyorum denemedim de

Ya canım hayırlı uğurlu olsun ben baya bişry kaçırmışım senin tarih daha geçti sanki, güle güle büyüt yavrunu bol bol sütün omsun uykusu olan bir yavrun olsun

Çok tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün isallah

Kasılma sık değil arada oluyor ama baş ağrısı devam malesef dayanılmayacak gibi değil başım ağrıdığında ıslak bez koymak istiyorum iyi gelecek gibi niye bilmiyorum denemedim de
Canım ben pet şişeyle buz tutuyorum sürekli sanki biraz olsun rahatlatıyor beni
Hiç kasmadım dedimki kendime orasıda el ayak gibi bir organ ve Allah orayı ona göre yaratmış bu psikoloji ile düşününce acayip rahattım acımadı yani 5 saniye falan sürdü
Süpersin valla herşey beyinde bitiyor sadece parmaklarını ittiriyor demi çok ileri gitmemişti kanama falan olmamıştır .

Canım ben pet şişeyle buz tutuyorum sürekli sanki biraz olsun rahatlatıyor beni

Süpersin valla herşey beyinde bitiyor sadece parmaklarını ittiriyor demi çok ileri gitmemişti kanama falan olmamıştır .
Yok bence bu kasmakla alakalı. Aynı ilk birliktelik gibi kasarsan canın yanar yanınca zorlandığı için kanama olur. Hiç acıma kanama birşey olmadı zaten eldiven ve jel vardı elinde çabucak girdi çıktı

Kızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…