• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bunlar da cikolatalarimiz yarın gümüş tepsiye dizicez orda
IMG_20230123_213647.jpg

Eki Görüntüle 3196277 babamizin yaptırdığı hediyeliklerimiz kızlar 😊 ama 20 tane yaptırmış hastaneye hiç götürmeyim diyom çikolata yaptırmış bı de kolonya aldım sadece onları götüreyim dedim bunları yakın aileye veririz

Bence de hastaneye çikolata kolonya yeter. Istersen bir tane doktoruna gotur ama.

Kızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Öyle dirençli ki maşallah zaten tekmelerden belliydi karnımda iken.
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
Biz Şubat annesiydik Ocak annesi olduk 😂
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Oh çok şükür siz de sağ salim kavuşmuşunuz yavrunuza Sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün 🧿 Size de çok geçmiş olsu.

Almazsam ayip olacak diye bir his var içimde cok ugrasti benimle ilgili birisi. .ama parayı da aldi hic affetmedi yani 🤣 o yuzden kararsizim
Bende 15 bin dediler doğumu başka doktor Aynı hastanede 10 bine yaparım demiş kızdım almıcam hediye falan yoksa alacaktım kendi kaybetti gerçi 5 bin fazla alacak ne olursa olsun kaybeden ben olcam o ayrı 😂😂😂

Kız benimki devlet hastanesi ya kadın da yine baya ilgilendi yani yeri geldi randevusuz baktı falan o yüzden alayım dedim içimden geldi 😂
Bak bende dedim eşime bugün alalım diye sonra alırız dedi üşendi ben şimdi eli boş mu gidem

Bak bende dedim eşime bugün alalım diye sonra alırız dedi üşendi ben şimdi eli boş mu gidem
Ben sonra bebekle gidip göremem devlet hastanesi kadın hep yoğun diye yarın vericem senin sonra görme durumun varsa dikişleri aldırmaya falan gittiğinde de verebilirsin

Kızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Maşallah canım gözün aydın kavuştun mis kokuluna 😍Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏❤️

Heyecanla okudum gözümde canlandı valla çok şükür gözünüz aydın canım 🧿🤲

Back