- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Kız daha ne korkutmasın günü gelmiş, salın doğsun M MaviMabellee doğ kızbazen akıntı da o sekilde hissediliyor
korkutma bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız daha ne korkutmasın günü gelmiş, salın doğsun M MaviMabellee doğ kızbazen akıntı da o sekilde hissediliyor
korkutma bizi
patikli nerde cok korkuyorum kirmizipatiklikizKız daha ne korkutmasın günü gelmiş, salın doğsun M MaviMabellee doğ kız
O değil de R Rowena Ravenclaw da hiç yok ortada 38 hafta olmuştu o dapatikli nerde cok korkuyorum kirmizipatiklikiz
evet canim normal. hatta 2’hafta sonra penguen gibi yürüyeceksinŞeyimin kemikleri ağrıyor üst tarafına dokununca bile canım acıyor kaç haftadır çatı ağrısı diyordunuz bahsettiğiniz bu galiba. İki gün öncesine kadar dışarda koşu yarışı yapıyordum eşimle, 1 günde pert oldum. Bir de artık yürürken karnımın altında ağrı oluyor asla hızlı gidemiyorum, sadece yürüyünce oluyor normal dimi bu? Hepimizde oluyorsa boşa yazmıyım doktora
tamam ben kontrolleri yaptim ikisi de yakın zamanda online olmuşlarO değil de R Rowena Ravenclaw da hiç yok ortada 38 hafta olmuştu o da
İyi bari zaten rowena bdvde takılıyor geneldetamam ben kontrolleri yaptim ikisi de yakın zamanda online olmuşlar
Götü dağılan biri daha. Kolay gelmiş kanka belli ki bu kadar iş yapmışsın Hadi keşbiş olsun, dişi kuş enerjisi mi diyelim ne diyelimOy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları
50 metrelik yolu yarım saatte geldim zaten, altıma işesem eve koşacak gücüm yok diye ağladım bide tertemiz hajshs ben evde oturam artık eski benden eser kalmamışevet canim normal. hatta 2’hafta sonra penguen gibi yürüyeceksin
Abla yurtdışı tatiline çıkıyor 2 hafta şirkette 1600 tölö. Mecbur dağutıcaz götü başıGötü dağılan biri daha. Kolay gelmiş kanka belli ki bu kadar iş yapmışsın Hadi keşbiş olsun, dişi kuş enerjisi mi diyelim ne diyelim
Evet proluk sana yakışır asilzadehanım para bağışı yapıyorsun kkya, oluyorsun galiba öyleydiG gunesli gunler M MaviMabellee kizlar pro üye nasıl olunuyor ya bence benim de olmam lazim dmi T the economist
anaaammmmm işte bu doğum öncesi gelen enerji patlaması yuva yapiyorsun eko birkaç güne bebe gelecekOy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları
Anne yapıyor mu temizlikAbla yurtdışı tatiline çıkıyor 2 hafta şirkette 1600 tölö. Mecbur dağutıcaz götü başı
Ay ben popi üyeymişimG gunesli gunler M MaviMabellee kizlar pro üye nasıl olunuyor ya bence benim de olmam lazim dmi T the economist
valla bu durum cidden kısa bi süre içinde oluyor ben de yürürken bazen mesanem patlayacak sanki50 metrelik yolu yarım saatte geldim zaten, altıma işesem eve koşacak gücüm yok diye ağladım bide tertemiz hajshs ben evde oturam artık eski benden eser kalmamış
Annecik yaşlı ya, 73 yaşında. Yapar tabi ama günah. O dışarı kadını ver tarlayı bellesin, ver çay toplasınAnne yapıyor mu temizlik
küsmeyin aşkitaam ya onlar lazım olacakAy ben popi üyeymişim
Sen beni etiketleme zeref , kuru kayısılarım ve ben sana küsüz yulaf sütü , badem sütü etiketle sen