- 4 Kasım 2022
- 39
- 52
- 3
Bende zor duruyorumVallahi surekli tansiyon olcumu nst serum tahlil zorla kaciracaklar beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zor duruyorumVallahi surekli tansiyon olcumu nst serum tahlil zorla kaciracaklar beni
Kaçıp göçmek değil de kimse yok ysnimdaeşimi de almadılar 2 kişilik oda tekim gelse eşimde nolur sanki
Bende zor duruyorumyanımda biri olsa bu kadar takmam da kimse yok maalesef
Osmanlı hanedanına şehzade doğuranları koyuyorlar buna herhalde ahdjshhdKuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Ozel odaya alin beni dedim dedim oda yok dediler.
Esim.gelince vip oda varmis dogum yapanları fark ödeyenleri alıyorlarmış. Esim.israr ettim açtılar.
Bebegin besigine bakin![]()
Esim dalga geçiyor sana kral dairesi tuttum.diyeOsmanlı hanedanına şehzade doğuranları koyuyorlar buna herhalde ahdjshhd
Ahaha vay canına geçen gün benim attığım beşikle karşılaştırınca bu harbi VIPKuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Terk edilmislik dünyada yalnızlık hissi hepsi doldu taştı.
Oda 2 kisilik esim.gelse bayan dogjm yapmis onunkiler geliyor felan baya darlandım
özel odaya alin beni dedim dedim oda yok dediler.
Esim.gelince vip oda varmis dogum yapanları fark ödeyenleri alıyorlarmış. Esim.israr ettim açtılar.
Beşiği gördüğümden beri bebem hareketlendiEsim dalga geçiyor sana kral dairesi tuttum.diye![]()
Refakatcinin ayri odasi var o dereceAhaha vay canına geçen gün benim attığım beşikle karşılaştırınca bu harbi VIP![]()
Normal.odadaki ayni senin attığındandi güneşcimAhaha vay canına geçen gün benim attığım beşikle karşılaştırınca bu harbi VIP![]()
Zengin beşiğiKuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Terk edilmislik dünyada yalnızlık hissi hepsi doldu taştı.
Oda 2 kisilik esim.gelse bayan dogjm yapmis onunkiler geliyor felan baya darlandım
özel odaya alin beni dedim dedim oda yok dediler.
VVip bence buRefakatcinin ayri odasi var o derece![]()
Hesap fazla gelecek itemiRefakatcinin ayri odasi var o derece![]()
Doktor da dedi iyi yapmışsınız. Ses olmasin ışık olmasin. Tansiyonu hepsi tetikliyor diyeBeşiği gördüğümden beri bebem hareketlendişşşşş yavrum sakin bu beşik bebe seçer , senin anan ne ki
![]()
Piii içindeki sünger bile 3 cm değilZengin beşiği
VS
Fakir beşiği![]()
Sünger var sen ona şükretPiii içindeki sünger bile 3 cm değil![]()
Devlette noluyosa oyle bi tecrit ediyolarEvet maalesef![]()
Vallahi normal bir özel hastaneydi. Ama iste sanliurfa burasi her an bir asiret gelini doğum yapabilirVVip bence buyok artık ayrı oda ne, hangi hastane orası
Vay anam babam vay, hizmete bak agsjshshsVallahi normal bir özel hastaneydi. Ama iste sanliurfa burasi her an bir asiret gelini doğum yapabilir
Zaten bir tane vip odamiz var herkese acmiyoruz dediler![]()
Deseydin sen bizim aşireti hiç duymadın galibaVallahi normal bir özel hastaneydi. Ama iste sanliurfa burasi her an bir asiret gelini doğum yapabilir
Zaten bir tane vip odamiz var herkese acmiyoruz dediler![]()