• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kaçıp göçmek değil de kimse yok ysnimda 🥺 eşimi de almadılar 2 kişilik oda tekim gelse eşimde nolur sanki

Bende zor duruyorum 😂 yanımda biri olsa bu kadar takmam da kimse yok maalesef

Kuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Terk edilmislik dünyada yalnızlık hissi hepsi doldu taştı.
Oda 2 kisilik esim.gelse bayan dogjm yapmis onunkiler geliyor felan baya darlandım

özel odaya alin beni dedim dedim oda yok dediler.
Esim.gelince vip oda varmis dogum yapanları fark ödeyenleri alıyorlarmış. Esim.israr ettim açtılar.
Bebegin besigine bakin 🤣

Eklentiler

• 16741617104885977513398964368156.jpg
    16741617104885977513398964368156.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 91
Kuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Ozel odaya alin beni dedim dedim oda yok dediler.
Esim.gelince vip oda varmis dogum yapanları fark ödeyenleri alıyorlarmış. Esim.israr ettim açtılar.
Bebegin besigine bakin 🤣
Osmanlı hanedanına şehzade doğuranları koyuyorlar buna herhalde ahdjshhd

Kuzum bende.ufak.capli bir depresyon yaşadım ilk yatınca. 2 kişiliktir oda esim.hemen gelemedi yalnızdım. Terk edilmislik dünyada yalnızlık hissi hepsi doldu taştı.
Oda 2 kisilik esim.gelse bayan dogjm yapmis onunkiler geliyor felan baya darlandım

Bebegin besigine bakin 🤣
Ahaha vay canına geçen gün benim attığım beşikle karşılaştırınca bu harbi VIP 🤣

Bebegin besigine bakin 🤣
Zengin beşiği

VS

Fakir beşiği 😢

Eklentiler

• IMG_20230116_120355_1.jpg
    IMG_20230116_120355_1.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 92
Vallahi normal bir özel hastaneydi. Ama iste sanliurfa burasi her an bir asiret gelini doğum yapabilir 🤣🤣🤣
Zaten bir tane vip odamiz var herkese acmiyoruz dediler 🤣
Deseydin sen bizim aşireti hiç duymadın galiba 🤪 açık çabık en vip odayı, ağabeylerim dışarıda keleşle bekliyor 🤣 odanın dekorasyonu şu an anlam kazandı yalnız

Back