Anca sekerim kızı uyut çamaşır ser bir posta yemek ye şimdi herkes uyudu gelsin keyiflerr şimdi kocami durtup kalk bende vipde doguracam desem beni kesin yatakdan atar ama canım çekti napayım feslegenden neyim eksikGeldi yine gece kuşu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca sekerim kızı uyut çamaşır ser bir posta yemek ye şimdi herkes uyudu gelsin keyiflerr şimdi kocami durtup kalk bende vipde doguracam desem beni kesin yatakdan atar ama canım çekti napayım feslegenden neyim eksikGeldi yine gece kuşu
Ohoo kalk yat ne keyfi bacımAnca sekerim kızı uyut çamaşır ser bir posta yemek ye şimdi herkes uyudu gelsin keyiflerr
liv hospital doktoru olarak üni hastanesinde doğurcam hiç anlamıcaklar beni orda yanımda böyle bi beşik götürürsem belki kıymetim bilinirAha geldi liv hospital doktoru
Evet geçen bende gördüm sanırım yedek aliyolar saniirm ama hadi hepsi geldi ne olacak ama bu muayene ekranı açtıklarında göre muayene etmeden de göndermezoer sanirim essek değiller ya ama olabilirlerdeKızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
Heralde randevuya gelmeyenlerin yerine mi oluyo acepKızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
Kesin götür çünkü besikde yokturr nerde yatacak bebe şöyle besikle havalı bir giriş yapliv hospital doktoru olarak üni hastanesinde doğurcam hiç anlamıcaklar beni orda yanımda böyle bi beşik götürürsem belki kıymetim bilinir
Seni araya sıkıştırcaklar bence güneşKızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
kizzz cidden besik yok mudur bak beyin kristallerim oynicak simdi yerindenKesin götür çünkü besikde yokturr nerde yatacak bebe şöyle besikle havalı bir giriş yap
En kötü gelinliğini götür, beşik var zaten süslersin gelinlikle agdjshfliv hospital doktoru olarak üni hastanesinde doğurcam hiç anlamıcaklar beni orda yanımda böyle bi beşik götürürsem belki kıymetim bilinir
Evet baktım öyleymiş, çok saçma ama ya. Harbiden hepsi geldi mi ne olacak ben orada höt gibi kalacağım o zaman 1 saat mal gibi bekle işin yoksa. Bence kadın doğumda farklı bir sistem olmalı ya. Doktor diyor haftada 1 gel, nasıl geleyim acaba onu da de yani.Evet geçen bende gördüm sanırım yedek aliyolar saniirm ama hadi hepsi geldi ne olacak ama bu muayene ekranı açtıklarında göre muayene etmeden de göndermezoer sanirim essek değiller ya ama olabilirlerde
Dur sekerim panik yapma kristallerin zarar görur bakale bu kristaller elmastan mi tabiki yoktur kız odada tuvalet yok buda besikden bahsediyorkizzz cidden besik yok mudur bak beyin kristallerim oynicak simdi yerinden
Evet öyleymişHeralde randevuya gelmeyenlerin yerine mi oluyo acep
Randevusuna gelmeyen olursa yapacaklarmış evet öyle diyorlarSeni araya sıkıştırcaklar bence güneş
Hee yaa değişik bir sistem bende bir iki kez şehir Hastanesi'ne gittim anam Suriyelilerden fırsat yokki habire dogruuyolar birde sen odada hazirlanirken hemen arkadan birini alıp konuşuyorlar ama senin doktor tanidikmisya mutlaka alır hayırlısı ile doguraydik Lee malamat olacağız yoksaEvet baktım öyleymiş, çok saçma ama ya. Harbiden hepsi geldi mi ne olacak ben orada höt gibi kalacağım o zaman 1 saat mal gibi bekle işin yoksa. Bence kadın doğumda farklı bir sistem olmalı ya. Doktor diyor haftada 1 gel, nasıl geleyim acaba onu da de yani.
@isilbutikgelibolu sayfasında kesin vardır agdjshdhAhshdjdjd oğlumun sünnetine bundan almam lazım nereden bulurum
Yine iyi biizm burada 4er 4er alıyor doktor içeri. Tanıdık da hiç pas vermiyor gacı vallaHee yaa değişik bir sistem bende bir iki kez şehir Hastanesi'ne gittim anam Suriyelilerden fırsat yokki habire dogruuyolar birde sen odada hazirlanirken hemen arkadan birini alıp konuşuyorlar ama senin doktor tanidikmisya mutlaka alır hayırlısı ile doguraydik Lee malamat olacağız yoksa