How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Deseydin sen bizim aşireti hiç duymadın galiba 🤪 açık çabık en vip odayı, ağabeylerim dışarıda keleşle bekliyor 🤣 odanın dekorasyonu şu an anlam kazandı yalnız
O kadar vip oda gordum
Hic boyle besik görmemiştim bizim o taraflarda. Bunlar aşiret tarzi 🤣

Gelinliğin yanındadır inşallah fesleğen, beben doğarsa o beşiğe koyarlarsa odayla bütünlük sağlardınabshsg 😀
Normal.aldigim lcw geceliklerini bu odada gidemem 🤣
Bide ben normal.pijama giyip uzerine ferace giyip gelmiştim sabahtan ne bilim yatış olacak.
Esim.diyor niye düzgün birseyler giymedin kral dairesi tuttum sana 🤣🤣🤣

Fesleğenim senin bebene de bu yaraşır bence hiç öyle deme 😂inş sunumlar şerbetler tatlılar hazırdır. Bu odaya yaraşmak için 🤪
Dogumda da bu odayı actirmazsan dogurmam dedim zaten 🤣
Saka bir yana 17 yi bu kadar ilaca rağmen görürsem sezeryana geceriz hemen dedj. Yarin öğleye doğru netleşecek
Bence hareketleri bir nebze arttı. Tansiyon da düşme eğilimine girdi diye düşünüyorum.

Saka bir yana 17 yi bu kadar ilaca rağmen görürsem sezeryana geceriz hemen dedj. Yarin öğleye doğru netleşecek
Bence hareketleri bir nebze arttı. Tansiyon da düşme eğilimine girdi diye düşünüyorum.
Beşiği gördükten sonra bakıyorum tansiyonun da düzeldi agsjshah

Oh oh iyi, çok telefona filan bakma canım istersen o zaman. Biraz kafa dinle aslında kitap filan olsa okurdun. Güzel haberler 🙏❤️

Oh oh iyi, çok telefona filan bakma canım istersen o zaman. Biraz kafa dinle aslında kitap filan olsa okurdun. Güzel haberler 🙏❤️
Kuzum bas agrim yeni yeni dindi zaten. Yuzum gozum kaymisti. Anlık yükselip düşüyor beynimi oynattı. Biraz uyumaya çalışıcam şimdi

Kuzum bas agrim yeni yeni dindi zaten. Yuzum gozum kaymisti. Anlık yükselip düşüyor beynimi oynattı. Biraz uyumaya çalışıcam şimdi
İyi çok şükür valla, hayırlısı ile bi sağlam kucağımıza alalım şu bebeleri. Allah rahatlık versin canım.

Kızım ne beynimi oynatması, onlar fakir şeyleri zeref sana şöyle bi zengin hastalığı bulsun agsjshs senin nevrim döndü felan demen lazım o beşiğin yanında düzgün konuş piliz 🤣

Kızım ne beynimi oynatması, onlar fakir şeyleri zeref sana şöyle bi zengin hastalığı bulsun agsjshs senin nevrim döndü felan demen lazım o beşiğin yanında düzgün konuş piliz 🤣
vertigom tuttu demek istedi🤣🤣🤣

Back