- 14 Temmuz 2023
- 3.769
- 4.214
- 53
- 23

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben Almanyada yasiyorum 5 hafta hamileyken bende olmustum idrar yolu enfeksiyonu doktorum bana cranbery diye bir icecek alıp içmemi soyleyi meyve suyu onidrar yolu enfeksiyonuna bire bir ama turkcesi nasıl bilmiyorum bana cok iyi geldi 2 gunde gecti enfeksiyonum ama icmeden bi doktoruna danış canim bak atım sana resminimerhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve henüz 7 haftalık hamileyim . Doktora cumartesi gittim tek seferlik ilaç verdi ama geçmedi . Şimdi tekrar gideceğim tabi ki de doğal yollardan bunu geçirmenin nir yolu var mıdır antibiyotik kullanımı ilk aylarda tavsiye etmiyoruz dedi doktor
merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve henüz 7 haftalık hamileyim . Doktora cumartesi gittim tek seferlik ilaç verdi ama geçmedi . Şimdi tekrar gideceğim tabi ki de doğal yollardan bunu geçirmenin nir yolu var mıdır antibiyotik kullanımı ilk aylarda tavsiye etmiyoruz dedi doktor
Kac haftalık oldun canimBenim bu hftalarda başladi doktor bir ay sonra gel dedigi için Soramadim henuz kuzum
Benimde polen alerjim var ama cok erken dedigin gibi ben 4,5 gundur bayiliyorum gozlerim kaşıniyo,hamsırık,burun tıkanıklıgı agzım artık yarıldı inanırmısınKızlar bugün çok enteresan bir şekilde birden burun tıkanıklığı ve hapşırık krizi başladı 10 dk boyunca 10 sn de bir hapşırdım en son bayılacaktım karnıma ağrılar girdi artık. Bu hamile gribi denen şey böyle bir şey mi normalde polen alerjim vardır ama henüz çok erken hiç bu aylarda başlamaz. Şimdi burnumdan nefes alamıyorum sizlerde de oluyor mu böyle her gün yeni yeni şeyler oluyor çok acayip![]()
Var kuzum 2 gundur kasık ağrım var onceden karın ,alt karın ağrım vardi simdi kasık ağrım 10 haftalık oldum başladı sen kac haftalık oldunKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Benim oluyor hala ara ara ağrıyor hatta regl ağrısı ile birebir oluyor geçiyor rahim büyüyor diyolar onla alakalı sanırım ama 5 dk sonra tekrar etmiyorKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
O yuvarlak olan yuzuk gibi yolk kesesi canım bebek 3 aylık olana kadar ondan besleniyo Aneden degilşekli yuvarlak bir çember gibi aslında. yanlış bilmiyorsam bebek de geldiğinde bu şekil tektaş yüzüğe benziyor :)
7+4 bugün ama çok şaşırıyorum çok tuhaf çünkü bahsettiğim ağrı. Yani doktora gitsem belli bir yerden de bahsedemiycem işte şuram ağrıyor diye. Vajinaya vuruyor, göbek çevresine, karnıma dahi vuruyor o bahsettiğim ağrı çok tuhaf.Var kuzum 2 gundur kasık ağrım var onceden karın ,alt karın ağrım vardi simdi kasık ağrım 10 haftalık oldum başladı sen kac haftalık oldun
Yani senin yazdığın normal olması gereken bir ağrı gibi bak ama benim dün akşamdan bu yana enteresan şekilde ağrıyor. Çözümleyemedim, kanama da çok diye dikkate almadım ama bi tedirgin oldum. Yazdığımdan bu yana 7-8 kere daha tekrarladı böyle böyle gider daha bugünBenim oluyor hala ara ara ağrıyor hatta regl ağrısı ile birebir oluyor geçiyor rahim büyüyor diyolar onla alakalı sanırım ama 5 dk sonra tekrar etmiyor
Yolk kesesi bebeğin oldugu kesede yani bebekle birlikte olur ve 3 ay olana jadar bebek ondan beslenir Aneden değil,3 aydan sonra plasenta olusunca yolk kesesi yok olurKızlar bu yolk kesesi ile bebeğin kesesinin farkı ne
Aynen öyle tam bitti diyorum tekrarlıyor hayırlısı artikKahverengiye dönüyor sonra bazen koyu kırmızı/bordo gibi geliyor. Gün içinde bazen hiç gelmiyor bazen 3 peçete geliyor. Valla illallah ettim
Allah Allah, enfeksiyon vs olabilir mi acaba, anormal diye endişelendiriyorsa bu ağrılar hiç düşünme doktora git icin rahat etsin en azındanYani senin yazdığın normal olması gereken bir ağrı gibi bak ama benim dün akşamdan bu yana enteresan şekilde ağrıyor. Çözümleyemedim, kanama da çok diye dikkate almadım ama bi tedirgin oldum. Yazdığımdan bu yana 7-8 kere daha tekrarladı böyle böyle gider daha bugün
Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum su falan içiyorum hiç öyle de belirtim yok ama tabii bi kontrol ettirmeden de belli olmaz. Akşama kadar biraz daha kontrol edeceğim kendimi bi ılık duş belki iyi gelebilir gelmezse akşam abbas yolcu hastaneye merak ettim. Normal kasık ağrısı dışında bir olay yaşıyorum ne yaşadığımı da tarif edemiyorumAllah Allah, enfeksiyon vs olabilir mi acaba, anormal diye endişelendiriyorsa bu ağrılar hiç düşünme doktora git icin rahat etsin en azından![]()
Alt karında rahim ağrısı gibi mi oyle ise normal vajinaya doğru dediği mesela benim sağ tarafım,sağ kasığım yani evet vajinaya yakın çok şidetli değilse sorun yok7+4 bugün ama çok şaşırıyorum çok tuhaf çünkü bahsettiğim ağrı. Yani doktora gitsem belli bir yerden de bahsedemiycem işte şuram ağrıyor diye. Vajinaya vuruyor, göbek çevresine, karnıma dahi vuruyor o bahsettiğim ağrı çok tuhaf.
Bu ağrıları hepsi bahsettiğim sağ tarafta oluyor sağ kasık, sağ vajina, sağ alt karın, sağ karın ve göbek yani dün akşamdan bu yana hiç geçmedi. Tuhaf olan 5-10 saniye sürüyor geçiyor hop 5 dakikaya kalmadan tekrar başlıyor. Aşırı şiddetli değil ama sinir de bozucu bir ağrı. Takip ediyorum kendimi kanama lekelenme yokAlt karında rahim ağrısı gibi mi oyle ise normal vajinaya doğru dediği mesela benim sağ tarafım,sağ kasığım yani evet vajinaya yakın çok şidetli değilse sorun yok
Olsun öyle böyle tarifle anlar gibi oldumEnfeksiyon olduğunu düşünmüyorum su falan içiyorum hiç öyle de belirtim yok ama tabii bi kontrol ettirmeden de belli olmaz. Akşama kadar biraz daha kontrol edeceğim kendimi bi ılık duş belki iyi gelebilir gelmezse akşam abbas yolcu hastaneye merak ettim. Normal kasık ağrısı dışında bir olay yaşıyorum ne yaşadığımı da tarif edemiyorum![]()
Evet sanki regl gibi ağrıyor şuanKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Sabahları ilk yataktan kalktığımda çok fena oluyor canım karnımı tutup kasılacak kadar, 1-2 dakika sonra geçiyorKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.