2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk gebelikte çatı muanesi yapılıyor fakat ilk normal doğumsa ikincide yapmıyoruz demişti doktorum fakat bana yapılacak .
Aynen banada yapılacak 37.haftada. Çoğu devlet hastahaneleri yapmamış ama bi kaç özel doktorda yapmıyo ultrason cihazıyla bakıyoruz demişti bi doktor internette.

Ay ne gicik bisey ya

Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum

Yok canım kayak tatiline gelecekler bir de Geçen geldiklerinde bizde kalmışlardı. Şimdi hiç teklif etmeyeceğim tabi ki... Yapacak bir şey yok.

Yok canım kayak tatiline gelecekler bir de Geçen geldiklerinde bizde kalmışlardı. Şimdi hiç teklif etmeyeceğim tabi ki... Yapacak bir şey yok.
Bazen tokatlamak istiyorum su düşüncesiz insanların yaptıklarını okuyunca. Hamile kadın, Doğumu yaklaşmış, iki de çocuğu var, aylardan Ocak , sen kar tatiline geleceksin, hastalıgı bilmem nesi var, ama size gelcez diyorsun. Tam delirmelik güneş ya. Sen zaten hastasın hiç mi acımıyorlar ya. Bana göre bunun adı arkadaşlık fln değil

İyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılar tansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Vallahi surekli tansiyon olcumu nst serum tahlil zorla kaciracaklar beni

İhmal etme arkadaşım ölümden döndü çok korkuyorum o yüzden foruma ilk geldiğimde zamanlar anlatmıştım zaten :/ ihmal edilecek bir durum maalesef değil
Öyleymiş aslında benimki hafif preeklampsi ama ilerleyebilir tabi risk bebelerim sağolsun da ben ondan korkuyorum

Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum
benim 10du galiba en son
bana da dr demişti kan takviyesi yapmak durumunda kalırız diye

Valla canım diyorum ya en fazla yapacağım yemeğe çıkarmak olur Küserler mi darılırlar mı bilmem artık çok da umrumda değil açıkçası.

Çok geçmiş olsun canım akıllı akıllı yat tamammi canım kaçma göcme sen bu gruptakileri örnek alma yeter hareket korkma bir sıkıntı cikarda hemen müdahale ederler Allah'a emanet olun
Kaçıp göçmek değil de kimse yok ysnimda eşimi de almadılar 2 kişilik oda tekim gelse eşimde nolur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…