Aynen banada yapılacak 37.haftada. Çoğu devlet hastahaneleri yapmamış ama bi kaç özel doktorda yapmıyo ultrason cihazıyla bakıyoruz demişti bi doktor internette.
Canım bana kızımda normal doğuma müsaitmi kemiklimi çatı dar mı bunun için baktı 37 haftada baktı ki kemikli yapısı var 3 buçuk geçerse zor doğar dedi doktorum zaten sınırda doğurdum sonra sancım geldiğinde 39 da doğumhanede alttan açılmam ölçüldü işte doğurana kadar bi el kol içimden çıkmadı
Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum
Allah kolaylık versin gerçekten bu insanlar doğumu yaklaşan gebelere misafirliğe nasıl gidiyorlar ya ben sizin yerinizde olsam bana bakmaya yardımcı olmaya geliyorsun demek evimi de hiç temizleyemiyor yemek yapamıyordum gelmene sevindim deseydiniz oda bilseydi gelince yapacaklarını o zaman da gelir mi acaba
Bazen tokatlamak istiyorum su düşüncesiz insanların yaptıklarını okuyunca. Hamile kadın, Doğumu yaklaşmış, iki de çocuğu var, aylardan Ocak , sen kar tatiline geleceksin, hastalıgı bilmem nesi var, ama size gelcez diyorsun. Tam delirmelik güneş ya. Sen zaten hastasın hiç mi acımıyorlar ya. Bana göre bunun adı arkadaşlık fln değil
İyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılar tansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum
Bazen tokatlamak istiyorum su düşüncesiz insanların yaptıklarını okuyunca. Hamile kadın, Doğumu yaklaşmış, iki de çocuğu var, aylardan Ocak , sen kar tatiline geleceksin, hastalıgı bilmem nesi var, ama size gelcez diyorsun. Tam delirmelik güneş ya. Sen zaten hastasın hiç mi acımıyorlar ya. Bana göre bunun adı arkadaşlık fln değil
Çok geçmiş olsun canım akıllı akıllı yat tamammi canım kaçma göcme sen bu gruptakileri örnek alma yeter hareket korkma bir sıkıntı cikarda hemen müdahale ederler Allah'a emanet olun