Ben gece top patlasa uyanmam uyuduktan sonra. Ama canım yansaydı uyanırdım gece olmuyor sanırım pek. Gündüz maalesef oluyor. Doğuma yakın yalancı sancılar diyorlar bunlara. 4 haftam bile kalmadı biraz daha dayansam doğuma tüm hazırlıklarım bitsin ondan sonra istediği saman gelsin :)Benim de 30 u geçiyordur ama gündüz nasılsa sancı ile olmuyor fakat gece kesin sancı eşlik ediyor
Bende zemzem koydum gaz olmasina engel oluyomus galibaBende bebek bezi aldım 3 numara molfix püre olandan 1.2.3 numaralar stoklandı suanda burda bir market var İstanbul’da olanlar bilir anpa gross bazı yerlerde var her yerden ucuz hersey bende oraya güveniyorum netten de almıştım ucuz diye bi ara markete gidince pahalı aldığımı fark ettim.
Islak mendil unibaby yenidoğan aldım ben.
Benimde valizim hazır
Bu arada bebeğe zemzem ve hurma koyacağım diğer çocuklarımda da yapmıştım.
Terlik vs içinde bir küçük valiz daha yapacağım.
Ya şaka gibi 13 günüm kaldı
O pelin akil olmasin kizFahriye evcenin ikizleri yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorumderdime bak
Yok kız haklısın. İkizlere hamile diye çıktı ilk haberler. Sen diyince aklıma geldi şimdi. Sonradan bi sıkıntı oldu demek ki.Fahriye evcenin ikizleri yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorumderdime bak
Hayır ya fahriyede ikinci hamileliğinde ikizlere hamileysi öyle okunuştumBende zemzem koydum gaz olmasina engel oluyomus galiba
O pelin akil olmasin kiz
Aynı aynı bizde de öyle. Bebiş gelince napıcaz bilmiyorumOf kaç gündür hava 13-15 derece, hala kaloriferleri 60 ile yakıyorlar. Evde 25.5 dereceyi gördük pencere, balkon açtım oturuyorum ama geberiyom terlemekten memem yapıştı a q. Yöneticiye beddua ediyorum tutarsa sıçtı. Mahşuk kurdeşen dökersin inşallah götünde çıban çıkar mahşuk.
Milletin derdi beni gerdiYok kız haklısın. İkizlere hamile diye çıktı ilk haberler. Sen diyince aklıma geldi şimdi. Sonradan bi sıkıntı oldu demek ki.
Hakikaten nerden aklına geldi
Bide çocuğa ananesi hep yelek kazak örmüş nasıl giydireyim erir yavrum ya bu sıcaktaAynı aynı bizde de öyle. Bebiş gelince napıcaz bilmiyorum
Ya ne lazım sana fahriyeMilletin derdi beni gerdiöff milletn üst komşusu sevişir duşa girer bizimkilerde kedi köpek gibi kavga ediyor valla bıktım bunların sesinden yarında muayenem var açıklığa bakıcak çok gerginim beynime kadar sokmaz inş kolunu bi cuğara olsaydı yakardık şimdi
Valla bizde de o kadar çok ki örgü yelek kazak giydiremicem büyük ihtimalle. Çocuğum dışarı kış içeri cayır cayır yaz mevsimi yaşıyacak.Bide çocuğa ananesi hep yelek kazak örmüş nasıl giydireyim erir yavrum ya bu sıcakta
Benimki hic lafini bile etmedi acikligin arkadasima dogum aninda bakmis sadeceMilletin derdi beni gerdiöff milletn üst komşusu sevişir duşa girer bizimkilerde kedi köpek gibi kavga ediyor valla bıktım bunların sesinden yarında muayenem var açıklığa bakıcak çok gerginim beynime kadar sokmaz inş kolunu bi cuğara olsaydı yakardık şimdi
Aslında bana da çatı muayenesi yapmıyorum doğum anında belli olur çatı demişti ama 38 de muayene edicem dedi alttanBenimki hic lafini bile etmedi acikligin arkadasima dogum aninda bakmis sadece
İlk gebelikte çatı muanesi yapılıyor fakat ilk normal doğumsa ikincide yapmıyoruz demişti doktorum fakat bana yapılacak .İlk doğumlara çatı muanesi her doktor yapmıyo sanırım. Benim haftaya ama çok geriliyorum.
Çatı darlığına mı bakacak yoksa açıklığa mı acaba canım ikisi farklı ben de hiç istemiyorum banada bakacak çatı içinAslında bana da çatı muayenesi yapmıyorum doğum anında belli olur çatı demişti ama 38 de muayene edicem dedi alttanAçıklık ultrasonda da gözükür ki bence
Doktorlara güven yat diyorlarsa yat kuzum bırak kontrol altında kal sonra dönülmez pişmanlık yaşamaktansa tedbiren durmak en mantıklısı dualarım senınleİyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılartansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Aynen aciklik gozukuyo galiba ama çati iste bebegin cikis kismini kontrol ediyolar heralde yapisiniAslında bana da çatı muayenesi yapmıyorum doğum anında belli olur çatı demişti ama 38 de muayene edicem dedi alttanAçıklık ultrasonda da gözükür ki bence
Nasil oluyo kiÇatı darlığına mı bakacak yoksa açıklığa mı acaba canım ikisi farklı ben de hiç istemiyorum banada bakacak çatı için
Canım bana kızımda normal doğuma müsaitmi kemiklimi çatı dar mı bunun için baktı 37 haftada baktı ki kemikli yapısı var 3 buçuk geçerse zor doğar dedi doktorum zaten sınırda doğurdum sonra sancım geldiğinde 39 da doğumhanede alttan açılmam ölçüldü işte doğurana kadar bi el kol içimden çıkmadıNasil oluyo ki
Kolesterol hamilelik hormonlarından dolayı çıkıyormuş canım. Normal yüksek olması.Bak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?