2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de 30 u geçiyordur ama gündüz nasılsa sancı ile olmuyor fakat gece kesin sancı eşlik ediyor
Ben gece top patlasa uyanmam uyuduktan sonra. Ama canım yansaydı uyanırdım gece olmuyor sanırım pek. Gündüz maalesef oluyor. Doğuma yakın yalancı sancılar diyorlar bunlara. 4 haftam bile kalmadı biraz daha dayansam doğuma tüm hazırlıklarım bitsin ondan sonra istediği saman gelsin :)

Bende zemzem koydum gaz olmasina engel oluyomus galiba
Fahriye evcenin ikizleri yok muydu ya ben mi yanlış hatırlıyorum derdime bak
O pelin akil olmasin kiz

Aynı aynı bizde de öyle. Bebiş gelince napıcaz bilmiyorum

Yok kız haklısın. İkizlere hamile diye çıktı ilk haberler. Sen diyince aklıma geldi şimdi. Sonradan bi sıkıntı oldu demek ki.
Hakikaten nerden aklına geldi
Milletin derdi beni gerdi öff milletn üst komşusu sevişir duşa girer bizimkilerde kedi köpek gibi kavga ediyor valla bıktım bunların sesinden yarında muayenem var açıklığa bakıcak çok gerginim beynime kadar sokmaz inş kolunu bi cuğara olsaydı yakardık şimdi

Ya ne lazım sana fahriye
Ayrıca kavga dinlemek daha zevkli bence

Bide çocuğa ananesi hep yelek kazak örmüş nasıl giydireyim erir yavrum ya bu sıcakta
Valla bizde de o kadar çok ki örgü yelek kazak giydiremicem büyük ihtimalle. Çocuğum dışarı kış içeri cayır cayır yaz mevsimi yaşıyacak.
Uyumak mümkün değil. Bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum umarım hasta olmaz yavrum

Benimki hic lafini bile etmedi acikligin arkadasima dogum aninda bakmis sadece

İlk doğumlara çatı muanesi her doktor yapmıyo sanırım. Benim haftaya ama çok geriliyorum.

Aslında bana da çatı muayenesi yapmıyorum doğum anında belli olur çatı demişti ama 38 de muayene edicem dedi alttan Açıklık ultrasonda da gözükür ki bence
Çatı darlığına mı bakacak yoksa açıklığa mı acaba canım ikisi farklı ben de hiç istemiyorum banada bakacak çatı için

İyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılar tansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Doktorlara güven yat diyorlarsa yat kuzum bırak kontrol altında kal sonra dönülmez pişmanlık yaşamaktansa tedbiren durmak en mantıklısı dualarım senınle

Aslında bana da çatı muayenesi yapmıyorum doğum anında belli olur çatı demişti ama 38 de muayene edicem dedi alttan Açıklık ultrasonda da gözükür ki bence
Aynen aciklik gozukuyo galiba ama çati iste bebegin cikis kismini kontrol ediyolar heralde yapisini

Canım bana kızımda normal doğuma müsaitmi kemiklimi çatı dar mı bunun için baktı 37 haftada baktı ki kemikli yapısı var 3 buçuk geçerse zor doğar dedi doktorum zaten sınırda doğurdum sonra sancım geldiğinde 39 da doğumhanede alttan açılmam ölçüldü işte doğurana kadar bi el kol içimden çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…