2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Egzama için bana bepanthol kaşıntı giderici, egzamalı ciltler için olan kremi çok önerdiler. Aldım bugün, sabah sürdüm . Gerçekten kaşıntıyı azalttı. Ben de sana tavsiye edeyim

Bendd bir bardsk içiyprum ama çay çok severim

Egzama için bana bepanthol kaşıntı giderici, egzamalı ciltler için olan kremi çok önerdiler. Aldım bugün, sabah sürdüm . Gerçekten kaşıntıyı azalttı. Ben de sana tavsiye edeyim
Bu kremi de sıraya koyim canım diğer alacağım işe yaramazsa bir de bundan denim çok teşekkür ediyorum

Bu benim de aklima geldi sanci aninda icsem belki beni rahatlatir diye

Ayy evet ceker cekmez tuvalete kosardim

Bende ayni tadi alamiyodum ilk 3 ay sonra geri alistim

Gotun acik sigara icmenin tadi bi baska mincir
o zevki kelimelerle ifade edemem
Aman Allahım gruba bak ya ama wcde içmemin tadı başkadır valla birde okey oynarken başkadır
Tobe tobe Allahım ben nereye düştüm yarabbim 37 yaşındayım ağzıma hiç sigara vurmadım nasıl bir keyif olabilir diye düşünüyorum kız ne oluyor ağızdan giren duman kicindanmi cikiyorr nasıl bir fantazidir buuuuu hayır biri değil hepsi aynii

kiz tam olarak öyle ağzindan giriyor oradan cıkıuor hahhahahaha

Valla malesef seviyorum ilk evladımda 2,5 yıl hiç içmedim sonra sanki hiç bırakmamışım gibi geri başladım şimdide çok zorlansamda içmiyorum emzirirkende içmem çok büyük ihtimal sonrasını bilemiyorum asla sözde veremiyorum kendime

Hamileliğin verdiği tembellikle hastane çantamı bugün hazırladım orta boy valize ancak sığdı Bavul içi düzenleyicilerde bebişin kıyafetleri hazırdı gerçi Kabin boya sığdıran varsa helal olsun Hepsiburada sleepy satıcısı beni kandırmış yaaa daha yeni farkettim bionatural yerine ekstra kaktırmış

Ben de icmiycem diyorum, annem de icme baslama geri diyor ama bilemiyorum bakalim gorcez zamanla

Sleppy kandırıyor banada bio natural yerine naturel yolladı şikayet edince değiştirdiler dün yine kargo geldi iki koli ıslak mendil iki paket bez sipariş ettim 3 paket bez 1 koli ıslak mendil geldi çok sinir oldum bir daha internetten almıcam

Ben bı kabin boy bir de bebek çantası yapıyorum ama ıvır ziviri da götüreceğim için bayağı kalabalık çantalarla gideceğim gibi görünüyor, bana geldi Hepsiburada dan aldım ikincisi 1 lira kampanyasından bionatural geldi satıcı sleppy görünüyordu Antep'ten geldi

Bende bebek bezi aldım 3 numara molfix püre olandan 1.2.3 numaralar stoklandı suanda burda bir market var İstanbul’da olanlar bilir anpa gross bazı yerlerde var her yerden ucuz hersey bende oraya güveniyorum netten de almıştım ucuz diye bi ara markete gidince pahalı aldığımı fark ettim.
Islak mendil unibaby yenidoğan aldım ben.
Benimde valizim hazır
Bu arada bebeğe zemzem ve hurma koyacağım diğer çocuklarımda da yapmıştım.
Terlik vs içinde bir küçük valiz daha yapacağım.
Ya şaka gibi 13 günüm kaldı

Of kaç gündür hava 13-15 derece, hala kaloriferleri 60 ile yakıyorlar. Evde 25.5 dereceyi gördük pencere, balkon açtım oturuyorum ama geberiyom terlemekten memem yapıştı a q. Yöneticiye beddua ediyorum tutarsa sıçtı. Mahşuk kurdeşen dökersin inşallah götünde çıban çıkar mahşuk.

mahşuk pupp olursun inş

İyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılar tansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım akıllı akıllı yat tamammi canım kaçma göcme sen bu gruptakileri örnek alma yeter hareket korkma bir sıkıntı cikarda hemen müdahale ederler Allah'a emanet olun

İyi akşamlar arkadaşlar beni hastaneye yatırdılar tansiyonum düştü çok şükür serum nst çekip duruluyor anlayamadım bebekte fazla hareket etmedi nasıl olacak bilmiyorum
Sonunun hastaneden kaçtım ı eksik bacım biz genelde kaçıyoz
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…