2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
Benim sağlık ocağında bakılmıştı yüksek çıktı trigliseridimde yüksekti dr hamilelikte kolesterol bakılmaz demişti bunları dikkate almıyoruz demişti

Bulursan dene canım olurya belki yararını görürsün inşallah

Kızlar bikaç çocuk doktoru takiple etmeye başlayın da, hem fikir olsun çeşitli yaklaşımları da tartmış olursunuz kafanızda az çok. Bazen birinin çocuğa verin/yapın dediğini diğeri reddediyor fln diye diyorum.
Kahve konusu da şimdi geçince buyurun

Eklentiler

• 956230B2-9315-4065-B4E0-896B07FEB532.png
    67,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu benim de aklima geldi sanci aninda icsem belki beni rahatlatir diye
Kız çok mantıklı sigara wcyede çıkarıyorya hele uzun zaman içmeyince beni ilk fırtta çıkarıyor belki çocuğuda doğurtturur
Ayy evet ceker cekmez tuvalete kosardim
Ben çayı şurda bir iki aydır içiyorum tam bir tiryakiydim hamilelikte bi tiksindim daha yeni başladım içmeye ama eski tadı alamıyorum ilk aylar rüyamda çay içiyordum
Bende ayni tadi alamiyodum ilk 3 ay sonra geri alistim
ay doğru bak hiç o açıdan düşünmemiştim ben de hep wcde içerdim

Kız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu
Gotun acik sigara icmenin tadi bi baska mincir

Canım arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşadı senin durumunda ve durumu çok ciddileşti bir an da korkutmak için yazmıyorum iyice araştır istersen öyle karar ver.. Çocukların sağlıkla gelsin tabii ama sana ihtiyacları var kendini riske de atma

Hadi ya yarın çocuk doktoruna da soracaklar da tamam derse aldırayım bari ya

Kız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu
Bu benim de aklima geldi sanci aninda icsem belki beni rahatlatir diye

Ayy evet ceker cekmez tuvalete kosardim

Bende ayni tadi alamiyodum ilk 3 ay sonra geri alistim

Gotun acik sigara icmenin tadi bi baska mincir
Aman Allahım gruba bak ya ama wcde içmemin tadı başkadır valla birde okey oynarken başkadır

Allah kolaylık versin gerçekten bu insanlar doğumu yaklaşan gebelere misafirliğe nasıl gidiyorlar ya ben sizin yerinizde olsam bana bakmaya yardımcı olmaya geliyorsun demek evimi de hiç temizleyemiyor yemek yapamıyordum gelmene sevindim deseydiniz oda bilseydi gelince yapacaklarını o zaman da gelir mi acaba

Hadi ya yarın çocuk doktoruna da soracaklar da tamam derse aldırayım bari ya
İhmal etme arkadaşım ölümden döndü çok korkuyorum o yüzden foruma ilk geldiğimde zamanlar anlatmıştım zaten :/ ihmal edilecek bir durum maalesef değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…