- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.604
- 108
- 39
Yürüyüş yapmaya çalış canım.Bak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
Dedi yaylana yaylana yatan Rowena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş yapmaya çalış canım.Bak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
Benim sağlık ocağında bakılmıştı yüksek çıktı trigliseridimde yüksekti dr hamilelikte kolesterol bakılmaz demişti bunları dikkate almıyoruz demiştiBak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
Senin doktorun zaten hiçbişeyi takmıyor ne diye tahlil yaptırmış ki ahsjshBenim sağlık ocağında bakılmıştı yüksek çıktı trigliseridimde yüksekti dr hamilelikte kolesterol bakılmaz demişti bunları dikkate almıyoruz demişti![]()
Hamilelikte yüksek çıkmasına normal diyor doktor. Sorun olmuyor canım.Bak demir dediniz de aklıma verdiğim tahliller geldi. Kolesterol neden yüksek ya aç karna vermiştim tahlili?
Günde 1 kahve hakkımız varYaaa ben de mutlaka günde 1 kahve içiyorum çayı pek aramasam da çok mu zarar veriyorum acaba diye düşündüm bugün
Emzirirken de mi yasak kahve?
Yaaa aydınlandımHamilelikte yüksek çıkmasına normal diyor doktor. Sorun olmuyor canım.
Bulursan dene canım olurya belki yararını görürsün inşallahİki kere krem değiştim doktorla konuşup bı tane de Bebek losyonu verdi artık bişey demedim ben de cumartesi kontrolüm var hazır gitmişken o kremden de alayım kendime bari
Doktor egzama için bı sabun verdi ama dediğim gibi verdiklerinden pek bişey anlamadım etkisi yok bir de o sabundan alayım bari bulabilirsem çok teşekkür ediyorum![]()
Kız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormuay doğru bak hiç o açıdan düşünmemiştim ben de hep wcde içerdim![]()
Bu benim de aklima geldi sanci aninda icsem belki beni rahatlatir diyeben sigarayı bırakınca çaya kahveye daha çok sardımne diyorum biliyo musun şimdi sigara içemiyorum emzirirken de içemicem ee diyorum ne zaman icicem. en iyisi sancılarım başladığında o an yakayım bi sigara
bebe ne içerde ne dışarda baska zaman yok hem efkar dağıtırım diyorum
![]()
Ayy evet ceker cekmez tuvalete kosardimKız çok mantıklı sigara wcyede çıkarıyorya hele uzun zaman içmeyince beni ilk fırtta çıkarıyor belki çocuğuda doğurtturur![]()
Bende ayni tadi alamiyodum ilk 3 ay sonra geri alistimBen çayı şurda bir iki aydır içiyorum tam bir tiryakiydim hamilelikte bi tiksindim daha yeni başladım içmeye ama eski tadı alamıyorum ilk aylar rüyamda çay içiyordum![]()
![]()
ay doğru bak hiç o açıdan düşünmemiştim ben de hep wcde içerdim![]()
Gotun acik sigara icmenin tadi bi baska mincirKız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu![]()
Canım arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşadı senin durumunda ve durumu çok ciddileşti bir an da korkutmak için yazmıyorum iyice araştır istersen öyle karar ver.. Çocukların sağlıkla gelsin tabii ama sana ihtiyacları var kendini riske de atmaDoktor bana doğurceksen alalım artık riskli bi durum yok bebeler için dedi daha durabilirler ama preeklamsi riski başlamış bu bebekler için değil senin için risk dedi bende adalat kullanim tansiyonumu düşürdüm bebekler bekleyebildiği kadar beklesin dedim
Harika keyifKız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu![]()
Ulan wc ile sigarayı aynı cümlede kullanmayın, 32 yaşında başlatmayın beni. Sigara almak duphalac almaktan daha kolay ahsjshhs
Hadi ya yarın çocuk doktoruna da soracaklar da tamam derse aldırayım bari yaCanım arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşadı senin durumunda ve durumu çok ciddileşti bir an da korkutmak için yazmıyorum iyice araştır istersen öyle karar ver.. Çocukların sağlıkla gelsin tabii ama sana ihtiyacları var kendini riske de atma
Kız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu![]()
Harika keyif![]()
Aman Allahım gruba bak yaBu benim de aklima geldi sanci aninda icsem belki beni rahatlatir diye
Ayy evet ceker cekmez tuvalete kosardim
Bende ayni tadi alamiyodum ilk 3 ay sonra geri alistim
Gotun acik sigara icmenin tadi bi baska mincir![]()
Allah kolaylık versin gerçekten bu insanlar doğumu yaklaşan gebelere misafirliğe nasıl gidiyorlar ya ben sizin yerinizde olsam bana bakmaya yardımcı olmaya geliyorsun demek evimi de hiç temizleyemiyor yemek yapamıyordum gelmene sevindim deseydiniz oda bilseydi gelince yapacaklarını o zaman da gelir mi acabaAy benim de arkadaşım eşiyle gelecekmiş Erzurumabebişi de görürüz diyor. Yıllarca gelmediler gelmediler. Tam doğum zamanı gelecekler
şaka gibiler. Neyse artık misafircilik beklemesinler yapacak bir şey yok. Ne doğum öncesi ne doğum sonrası ilgilenmem mümkün değil zaten canım burnumda. Sesim de götüme kaçmış. Bebeklerim arabanın arkasında uyudular. Evi bok götürüyor ve iki hafta boyunca değişen bir şey olmayacak bu konuda bok götürmeye devam edecek. Haftasonu eşime temzleteyim diyorum ama bakalım haftadır tamam temizleyeceğim diyor tık yok. Bir de üstüne şubat tatili başladı. Büyük bebem de evde. Evde iki çocukla ev iyice uçar artık. Hatta ben eve balon bağlayayım UPdaki gibi uçuralım
herkesten ve her şeyden kurtulalım.
Bi okey muhabbeti dönmemişti bu grupta ahsjshavAman Allahım gruba bak yaama wcde içmemin tadı başkadır valla birde okey oynarken başkadır
![]()
İhmal etme arkadaşım ölümden döndü çok korkuyorum o yüzden foruma ilk geldiğimde zamanlar anlatmıştım zaten :/ ihmal edilecek bir durum maalesef değilHadi ya yarın çocuk doktoruna da soracaklar da tamam derse aldırayım bari ya
o zevki kelimelerle ifade edememKız o WC sigara icenleri hiç anlamış değilim bir anlatsana orda nasıl bir keyif oluyordu içiyorsunuz mideniz bulanmiyormu![]()