- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
Kaşınıyor kasinmaz mi hep yara kanlar temiz çok şükür egzama deyip gönderdi doktorcanım sen kan değerlerine baktırmış mıydın? ben kolumu ve bacaklarımı atsam korkarsınızseninki benimkinin yanında iyi kalmış. ayağının altı da kaşınıyor mu?
Ya kahkaha attım resmen ağlanacak halimize gülüyoruzSenin ayaklar da pembişmiş şimdi dünkü fotosunu attığım Afrikalı ayaklarımdan utandım bu ayakları görünce benimkiler tarladan gelmiş
Doğum öncesi de sıkıntı ki. Götü başı ağrıyor insanın yerinden kalkarken sürekli inliyorum ben.Ya renkli ben senin küçük enişteyi hiç anlamadım ne meraklıymış ziyareteişi vs de mi yok? İzin mi alacak? kardeşin mi sürüklüyor ki? Neyse dediğin gibi doğum sonrası geleceğine önden gelsin gitsin bari.
ben buraya yazmıştım o losyondan var mı sende gerçekten rahatlatıyor ovadrilKaşınıyor kasinmaz mi hep yara kanlar temiz çok şükür egzama deyip gönderdi doktor
ne alaka ya ilk kez böyle bir şey duyuyorum. tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsinÇok haklısın yaz.
Benim de kız kardeşim iki günlüğüne de olsa, gelmek istiyor eşim dedi. Dedim kusura bakmayın; sezeryan sonrası zor oluyor, meme mama bez derken, erkek de pek olmuyor evde dedim. Yok abla, doğumdan önce gelcek dedi; buyursun gelsin dedim yine de napıym ya. Oysaki hiç gelmese su dönem bana en iyisi. Hamileliğinin son zamanlarında, serklajı , küçük çocuklu, 2+1 evli kadının evine ille de eşim gelcek diye tutturması da ilginç ama ses etmedim şimdi küsmesin diye.
Ben olsaydım ona asla böyle yapmazdım işte.
evet canim düşük ama doktor problem olmaz dediyse olmaz demek ki. benim bi doktor demirin çok düşük doğumda sorun çıkar günde 2 tane iç demişti, diğeri bıraktırdı 1 tane yeter dedi multivitamini de bıraktırdı bebek alacağını aldı artık dedi. doğal takviye al istersen mesela kuru üzüm falan hatta dur aklıma geldi saracoğlunun güzel biYa kızlar benim en son geçen hafta demirim 28 ferritin 4 çıkmıştı. Kabızlıktan dolayı demir ilacı kullanmıyorum dra da söyledim değerlerin çok kötü değil bununla doğum yaparsın demişti. Sizce çok düşük değil mi ben çok çabuk yoruluyoeum elimin kolumun canı kaçıyor sanki bi kere oturup kalksam gözümde simler uçuyor nabzım yükseliyor
Okurken kafamı yaktın sağ ol RowenacımCanım ilk doğumunda küçük müydün? İnsan yaşı daha genç olunca bilemiyor herhalde herkesi idare edeyim diye kendini yıpratıyor benim annem beni yirmilerin başında doğurmuş, lohusalığını anlatınca diyorum niye yaptın bunu kendine?
Aman ben gelmişim neredeyse kırkıma başka çocuğum olacak mı Allah bilir artık dediğin gibi alınan alınsın darılan darılsın. Zaten bence darılmayacaklar da çünkü olgunlukla karşıladılar.
Ben soranlara eşimle şöyle karar aldık kim doğuruyorsa onun annesi gelecek diyorumikinciyi eşim doğurursa onunki gelir gayet adil bence
Bence cok dusuk patikli dogum yaparsin da sonra kanama olcak o vucut yorulacak daha fazla ilac kullanmalisin ocean microfer kullanYa kızlar benim en son geçen hafta demirim 28 ferritin 4 çıkmıştı. Kabızlıktan dolayı demir ilacı kullanmıyorum dra da söyledim değerlerin çok kötü değil bununla doğum yaparsın demişti. Sizce çok düşük değil mi ben çok çabuk yoruluyoeum elimin kolumun canı kaçıyor sanki bi kere oturup kalksam gözümde simler uçuyor nabzım yükseliyor
Canım çok geçmiş olsunKaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artıketmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende
Ben de böyleyim aynen ama demirim filan çok normal. Onla akalası olmayabilir. Bir de demir ilacı kabızlık mı yapıyormuş ya ben içince sular seller gidiyor.Ya kızlar benim en son geçen hafta demirim 28 ferritin 4 çıkmıştı. Kabızlıktan dolayı demir ilacı kullanmıyorum dra da söyledim değerlerin çok kötü değil bununla doğum yaparsın demişti. Sizce çok düşük değil mi ben çok çabuk yoruluyoeum elimin kolumun canı kaçıyor sanki bi kere oturup kalksam gözümde simler uçuyor nabzım yükseliyor
Ondan kullanıyodum aslında ama kabızlık olunca bırakmıştım başlıyim tekrarBence cok dusuk patikli dogum yaparsin da sonra kanama olcak o vucut yorulacak daha fazla ilac kullanmalisin ocean microfer kullan
Ya tabii doğum öncesi de sıkıntı ama tutamıyoruz küçük enişteyi illa gelecekDoğum öncesi de sıkıntı ki. Götü başı ağrıyor insanın yerinden kalkarken sürekli inliyorum ben.harbi çok değişik abi ya. Bacanağını mı özlemiş illa gelecek
Kaç hafta oldu canım seninDoktor bana doğurceksen alalım artık riskli bi durum yok bebeler için dedi daha durabilirler ama preeklamsi riski başlamış bu bebekler için değil senin için risk dedi bende adalat kullanim tansiyonumu düşürdüm bebekler bekleyebildiği kadar beklesin dedim
Günahını almayalım ama hani gidilecek yer de Kıbrıs ya xkxjxj ondan mı bu ısrarrYa tabii doğum öncesi de sıkıntı ama tutamıyoruz küçük enişteyi illa gelecek
34+5 göründü doktordaKaç hafta oldu canım senin
Ooo iyi maşallah kız34+5 göründü doktorda
Teşekkkür ederim denicem inş fayda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?