2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğum öncesi de sıkıntı ki. Götü başı ağrıyor insanın yerinden kalkarken sürekli inliyorum ben. harbi çok değişik abi ya. Bacanağını mı özlemiş illa gelecek

Ya kızlar benim en son geçen hafta demirim 28 ferritin 4 çıkmıştı. Kabızlıktan dolayı demir ilacı kullanmıyorum dra da söyledim değerlerin çok kötü değil bununla doğum yaparsın demişti. Sizce çok düşük değil mi ben çok çabuk yoruluyoeum elimin kolumun canı kaçıyor sanki bi kere oturup kalksam gözümde simler uçuyor nabzım yükseliyor

ne alaka ya ilk kez böyle bir şey duyuyorum. tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin

evet canim düşük ama doktor problem olmaz dediyse olmaz demek ki. benim bi doktor demirin çok düşük doğumda sorun çıkar günde 2 tane iç demişti, diğeri bıraktırdı 1 tane yeter dedi multivitamini de bıraktırdı bebek alacağını aldı artık dedi. doğal takviye al istersen mesela kuru üzüm falan hatta dur aklıma geldi saracoğlunun güzel bi
kürü vardı ben de yapacaktım unutmuşum onu bulup aticam

Okurken kafamı yaktın sağ ol Rowenacım

Bence cok dusuk patikli dogum yaparsin da sonra kanama olcak o vucut yorulacak daha fazla ilac kullanmalisin ocean microfer kullan

Canım çok geçmiş olsun bende bu rahatsızlık yoktu am karnım resmen kaşıntıdan kırmızı döküntülerle doluyordu ve ten rengim gözükmüyordu bir arkadaşa yazmıştım hakiki gar(defne) sabunu ve sarı vazelinle geçirdim ben tabi iç çamaşırlarımıda bu sabunla yıkıyorum her iki saae bir gar sabunuyla yıkayıp üstüne vazelin sürüp sonrasında ütüledigim atleti giyiniyordum öyle geçti bulabilirsen bir dene belki inşallah bir faydasını bulursun görürsün

Ben de böyleyim aynen ama demirim filan çok normal. Onla akalası olmayabilir. Bir de demir ilacı kabızlık mı yapıyormuş ya ben içince sular seller gidiyor.

Kaç hafta oldu canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…