- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.604
- 108
- 39
Olur mu olur valla bugün burası -4 dereceydi gidiş dönüş uçak bileti 300 Euro kimse geleyim demiyorGünahını almayalım ama hani gidilecek yer de Kıbrıs ya xkxjxj ondan mı bu ısrarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu olur valla bugün burası -4 dereceydi gidiş dönüş uçak bileti 300 Euro kimse geleyim demiyorGünahını almayalım ama hani gidilecek yer de Kıbrıs ya xkxjxj ondan mı bu ısrarr
İki kere krem değiştim doktorla konuşup bı tane de Bebek losyonu verdi artık bişey demedim ben de cumartesi kontrolüm var hazır gitmişken o kremden de alayım kendime bariben buraya yazmıştım o losyondan var mı sende gerçekten rahatlatıyor ovadril
Doktor egzama için bı sabun verdi ama dediğim gibi verdiklerinden pek bişey anlamadım etkisi yok bir de o sabundan alayım bari bulabilirsem çok teşekkür ediyorumCanım çok geçmiş olsunbende bu rahatsızlık yoktu am karnım resmen kaşıntıdan kırmızı döküntülerle doluyordu ve ten rengim gözükmüyordu bir arkadaşa yazmıştım hakiki gar(defne) sabunu ve sarı vazelinle geçirdim ben tabi iç çamaşırlarımıda bu sabunla yıkıyorum her iki saae bir gar sabunuyla yıkayıp üstüne vazelin sürüp sonrasında ütüledigim atleti giyiniyordum öyle geçti bulabilirsen bir dene belki inşallah bir faydasını bulursun görürsün
![]()
çay kahveyi da azaltmak lazım ben çok içiyorum öf hep engelliyo emilimiTeşekkkür ederim denicem inş fayda görürüz![]()
Yaaa ben de mutlaka günde 1 kahve içiyorum çayı pek aramasam da çok mu zarar veriyorum acaba diye düşündüm bugünçay kahveyi da azaltmak lazım ben çok içiyorum öf hep engelliyo emilimi
canim kesinlikle al bana dr verdi o kremi sürüldüğü zaman bölgede uyusma hissi yapıyomus o yüzden çok etkili oluyor. çok yedirmeye çalışma zaten kalıp gibi beyaz kalıyor cildinde ve kaşındırmıyor orayıİki kere krem değiştim doktorla konuşup bı tane de Bebek losyonu verdi artık bişey demedim ben de cumartesi kontrolüm var hazır gitmişken o kremden de alayım kendime bari
Doktor egzama için bı sabun verdi ama dediğim gibi verdiklerinden pek bişey anlamadım etkisi yok bir de o sabundan alayım bari bulabilirsem çok teşekkür ediyorum![]()
valla emzirme dönemi resmen hamilelikten beter yasaktır kesin ben de bitecek diyordum ama bitmiyormuş hiçbir şeyYaaa ben de mutlaka günde 1 kahve içiyorum çayı pek aramasam da çok mu zarar veriyorum acaba diye düşündüm bugün
Emzirirken de mi yasak kahve?
Eşim de aynı şeyi söyledi sen kendini yok sayıyosun biz nasalım o zaman dediOoo iyi maşallah kızBüyümüşler zaten sıpacıklar. Sen yine de kendine çok dikkat et olur mu
Sen iyi olacaksın ki bebeklere de iyi gel. Bunu gözden çıkarmayın kızlar.
Ben sigarayi biraktim cayi birakamiyorum ya birakamamçay kahveyi da azaltmak lazım ben çok içiyorum öf hep engelliyo emilimi
ben sigarayı bırakınca çaya kahveye daha çok sardımBen sigarayi biraktim cayi birakamiyorum ya birakamam![]()
Patikli benim dru biliyosun oda hiç problem değil demişti haberin ola ,, benim 5 ti ferritin ama ben nasıl yaptıysam yükseltmişim yemekle falan galiba çünkü bir ara acayip güzel beslendimYa kızlar benim en son geçen hafta demirim 28 ferritin 4 çıkmıştı. Kabızlıktan dolayı demir ilacı kullanmıyorum dra da söyledim değerlerin çok kötü değil bununla doğum yaparsın demişti. Sizce çok düşük değil mi ben çok çabuk yoruluyoeum elimin kolumun canı kaçıyor sanki bi kere oturup kalksam gözümde simler uçuyor nabzım yükseliyor![]()
Aynen öyle P Pizza benim burdaki hamilelik ve lohusalık sürecinde gözlemlediğim, Türkiye’ye göre en bariz farklardan biri türkiyede nasıl herşey bebeğe odaklıysa burda anneye odaklıEşim de aynı şeyi söyledi sen kendini yok sayıyosun biz nasalım o zaman dedi
Bende ya hele kahve çocuk tiryaki çıkacak içerdençay kahveyi da azaltmak lazım ben çok içiyorum öf hep engelliyo emilimi
Bi kaç gündür bi garip hissedince demirden mi acaba dedim çok temizlik yapmaktan da olabilir tabii bünye alışkın değilPatikli benim dru biliyosun oda hiç problem değil demişti haberin ola ,, benim 5 ti ferritin ama ben nasıl yaptıysam yükseltmişim yemekle falan galiba çünkü bir ara acayip güzel beslendim![]()
Yok canım. KullanılıyorZararı yoktur değil mi? Eşime gelirken aldırayım
Kız çok mantıklı sigara wcyede çıkarıyorya hele uzun zaman içmeyince beni ilk fırtta çıkarıyor belki çocuğuda doğurttururben sigarayı bırakınca çaya kahveye daha çok sardımne diyorum biliyo musun şimdi sigara içemiyorum emzirirken de içemicem ee diyorum ne zaman icicem. en iyisi sancılarım başladığında o an yakayım bi sigara
bebe ne içerde ne dışarda baska zaman yok hem efkar dağıtırım diyorum
![]()
Ben çayı şurda bir iki aydır içiyorum tam bir tiryakiydim hamilelikte bi tiksindim daha yeni başladım içmeye ama eski tadı alamıyorum ilk aylar rüyamda çay içiyordumBen sigarayi biraktim cayi birakamiyorum ya birakamam![]()
Bu da ikiz taşıyor utanmasa 40 haftayı bekleyecek yaDoktor bana doğurceksen alalım artık riskli bi durum yok bebeler için dedi daha durabilirler ama preeklamsi riski başlamış bu bebekler için değil senin için risk dedi bende adalat kullanim tansiyonumu düşürdüm bebekler bekleyebildiği kadar beklesin dedim
Benim de 30 u geçiyordur ama gündüz nasılsa sancı ile olmuyor fakat gece kesin sancı eşlik ediyorUykuda oluyor mu bilmiyorum ama sürekli oluyor gece gündüz farketmiyor bende. Sürekli yaşıyorum dün belki 30 defa olmuştur bugün biraz daha az tabiki. Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim ki
ay doğru bak hiç o açıdan düşünmemiştim ben de hep wcde içerdimKız çok mantıklı sigara wcyede çıkarıyorya hele uzun zaman içmeyince beni ilk fırtta çıkarıyor belki çocuğuda doğurtturur![]()