- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
huu nerelerdesinArkadaşlar bu sabah ütü buharından tiksindim
Kötüyü düşünerek kötüyü üstüne çekme hep iyi düşün iyi olsun. İçini ferah tut herşey yolunda gidecekHayatım hep hayal kırıklığı ile geçtiği için hep böyle olucak kanısındayım ve bunların getirisi panik atak kaygı bozukluğu oldu çabalıyorum ama yok olmuyo
Guzelcene kahvaltı mi yaptım çocuğum la ilgilendim şimdi güzel bir uyku cekicegim 3 günün acısını cikarticamİnsaAllah bende ya 85 le hamile kaldim 86 yim bilmiyorum nolcak
Oh cok sukur simdi dinleneceksin dikkat edeceksin kendinden baska kimseyi de onemsemeyeceksin kuzum
İns cnm herkesin hamileliği güzel rahat sorunsuz geçsinKötüyü düşünerek kötüyü üstüne çekme hep iyi düşün iyi olsun. İçini ferah tut herşey yolunda gidecek
Ohh mis iyi uykular kuzumGuzelcene kahvaltı mi yaptım çocuğum la ilgilendim şimdi güzel bir uyku cekicegim 3 günün acısını cikarticam
Agdjaggdhuu nerelerdesinütü yaparken yumuşatıcı ya da deterjan kokusu gelmiş olabilir mi
Güneş kremini değiştirmek gerek, fiziksel filtreli olması lazımmış. Ben şampuanımı değiştirmedim diş macunumu değiştirdim ama beyazlatıcı etkili idi ben normal bi diş macunu aldım ama yine de fırçalayamıyorum tiksiniyorumherkese selam kızlar günaydınsormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.....
hahahhh bakım dediğime bakma işte ayıp olmasın diye soruyorum yapcakmışım gibiGüneş kremini değiştirmek gerek, fiziksel filtreli olması lazımmış. Ben şampuanımı değiştirmedim diş macunumu değiştirdim ama beyazlatıcı etkili idi ben normal bi diş macunu aldım ama yine de fırçalayamıyorum tiksiniyorum
Ayrıca bakım mı o da neğğğğ
Kaç kilo ile kaldınız. Ben 85. Ve bunu aşırı derecede kendime stres yapıyorumBende merakla rahat edecegimiz 2. Trimester i bekliyorum 3. Trimester da naparim hic bilmiyorum zaten kilolu hamile kaldim yere goge sigamam heralde
İçiniz rahat edecekse ben de 87 kilo ile hamile kaldımKaç kilo ile kaldınız. Ben 85. Ve bunu aşırı derecede kendime stres yapıyorum
Kız dikkat et yorma kendini fazla güç kullanma. Kolay gelsinAgdjaggd
Akşama misafirim geliyor yatıya oda oda silip süpürüyorum ama her on dk da bir bir Saat yatıyorum
Benim eşim de aynı, yiyemediğim zaman çok bozuluyor onca sağlıklı şeyler hazırlıyor ama ben ağzıma alınca öğürüyorum. Dün akşam bir yöntem buldum , et sotenin etlerini minik minik böldüm, hap yutar gibi suyla yolladım mideye. Hiç kusmadım öğürdüm ama olsun en azından mideme protein girdi. Aynı şeyi yumurtanın beyazına da yapıcam.Şöyle bişey gördüm keşfette valla o kadar haklı ki alnıma asacam bunu, kocam ceviz yedin mi diye peşimde dolanıyor pekmez içirmeye çalışıyor ben bi tane haşlanmış patates yesem şükürler ediyorum
Bende diş macunumı değiştirdim florürsüz kullanıyorum. Şampuan aklıma gelmemişti onu da değişsem iyi olur bir de güneş kremi olarak mustelanın güneş kremini aldım hamikler için kullanılabiliyorherkese selam kızlar günaydınsormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.....
Valla çok zor kim önce giderse sorsun paylaşalım bakalım ne yapabiliriz ertesi gün öğlen geçti ölüyorum sandımAh canım benim vala akşama kadar berbat haldeydim duşa filan girdim rahatlar belki diye. Bana mısın demedi. İlk randevuda doktora soracağım. Hamilelikten önce de ayda 2 kez atak geliyordu ancak şimdi ilaçsız atlatmak gerekecek. Allah yardımcımız olsun
En son et yediğimde eşime dedim ki “aşkım sanki inek içimde mölüüyor” djahshhdjd asla yiyemem, öğürmek de kötü bence. Ben zorlayamam.Benim eşim de aynı, yiyemediğim zaman çok bozuluyor onca sağlıklı şeyler hazırlıyor ama ben ağzıma alınca öğürüyorum. Dün akşam bir yöntem buldum , et sotenin etlerini minik minik böldüm, hap yutar gibi suyla yolladım mideye. Hiç kusmadım öğürdüm ama olsun en azından mideme protein girdi. Aynı şeyi yumurtanın beyazına da yapıcam.
Ahahaha oley2023 mart anneleri topiği konuşmaya başlamış, artık biz de gözetleniyoruz kızlar
Bende 85 le kaldim kuzum ya 86 oldum 2 ayi gectik bakalimKaç kilo ile kaldınız. Ben 85. Ve bunu aşırı derecede kendime stres yapıyorum
Ay almayalim insaAllah ya valla zaten zorlamisiz limitleri catlamayalim bi deİçiniz rahat edecekse ben de 87 kilo ile hamile kaldımbence stres etmeyin , kilolu hamile kalanlar daha az kilo alarak bitiriyor hamileliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?