2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayatım hep hayal kırıklığı ile geçtiği için hep böyle olucak kanısındayım ve bunların getirisi panik atak kaygı bozukluğu oldu çabalıyorum ama yok olmuyo
Kötüyü düşünerek kötüyü üstüne çekme hep iyi düşün iyi olsun. İçini ferah tut herşey yolunda gidecek

İnsaAllah bende ya 85 le hamile kaldim 86 yim bilmiyorum nolcak

Oh cok sukur simdi dinleneceksin dikkat edeceksin kendinden baska kimseyi de onemsemeyeceksin kuzum
Guzelcene kahvaltı mi yaptım çocuğum la ilgilendim şimdi güzel bir uyku cekicegim 3 günün acısını cikarticam

herkese selam kızlar günaydın sormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.....

Güneş kremini değiştirmek gerek, fiziksel filtreli olması lazımmış. Ben şampuanımı değiştirmedim diş macunumu değiştirdim ama beyazlatıcı etkili idi ben normal bi diş macunu aldım ama yine de fırçalayamıyorum tiksiniyorum
Ayrıca bakım mı o da neğğğğ

hahahhh bakım dediğime bakma işte ayıp olmasın diye soruyorum yapcakmışım gibi diş macunu aklıma bile gelmemişti valla ona da bi bakayım

Benim eşim de aynı, yiyemediğim zaman çok bozuluyor onca sağlıklı şeyler hazırlıyor ama ben ağzıma alınca öğürüyorum. Dün akşam bir yöntem buldum , et sotenin etlerini minik minik böldüm, hap yutar gibi suyla yolladım mideye. Hiç kusmadım öğürdüm ama olsun en azından mideme protein girdi. Aynı şeyi yumurtanın beyazına da yapıcam.

Bende diş macunumı değiştirdim florürsüz kullanıyorum. Şampuan aklıma gelmemişti onu da değişsem iyi olur bir de güneş kremi olarak mustelanın güneş kremini aldım hamikler için kullanılabiliyor

Valla çok zor kim önce giderse sorsun paylaşalım bakalım ne yapabiliriz ertesi gün öğlen geçti ölüyorum sandım

En son et yediğimde eşime dedim ki “aşkım sanki inek içimde mölüüyor” djahshhdjd asla yiyemem, öğürmek de kötü bence. Ben zorlayamam.

Kaç kilo ile kaldınız. Ben 85. Ve bunu aşırı derecede kendime stres yapıyorum
Bende 85 le kaldim kuzum ya 86 oldum 2 ayi gectik bakalim
İçiniz rahat edecekse ben de 87 kilo ile hamile kaldım bence stres etmeyin , kilolu hamile kalanlar daha az kilo alarak bitiriyor hamileliği.
Ay almayalim insaAllah ya valla zaten zorlamisiz limitleri catlamayalim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…