2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Korkudan evden çıkamıyorum kalbim sıkışıyor panik ayağım tuttu doktor kötü bişi diyip azarlicak die 3 gündür uykusuzum kızlar dua edin hayır dileğin
Canim kendini rahatlatmaya çaliş nefes egzersizi yap seni rahatlatan biseyler varsa kafani dagitan onlari yap lutfen
Hayatım hep hayal kırıklığı ile geçtiği için hep böyle olucak kanısındayım ve bunların getirisi panik atak kaygı bozukluğu oldu çabalıyorum ama yok olmuyo
Bende de var kaygi bozuklugu genelde sabahlari uyandigimda yasiyorum ben bunu aklima olumsuz dusunceler geliyor, simdi bebegime tutunuyorum ama onun varligi kendimi dizginlememe yardim ediyor yalniz degilim cunku bebegim var o benimle iyi olmam lazim diyerek rahatliyorum sakinlesiyorum

Korkudan evden çıkamıyorum kalbim sıkışıyor panik ayağım tuttu doktor kötü bişi diyip azarlicak die 3 gündür uykusuzum kızlar dua edin hayır dileğin
YAPMA ÖYLE KENDİNE DAHA ÇOK ZARAR VERİYOSUN ASLINDA BEBEĞİNİ DÜŞÜN KENDİNİ RAHATLAR HEP İYİ HABERLER AL İNŞALLAH

Günaydın hamik anneler. 10. Haftaya girenler nasıl gidiyor bulantılarınız azaldı mı? Benim bulantılar baya azaldı ama şimdi de hazımsızlık başladı yediğim her şey mideme oturuyor sanki ne zaman keyfini sürücez bu hamileliğin

Okadar dolmuşum ki doktor kapısının önünde hüngür hüngür ağlıyor adam gelmiş nie agliyon yasak mı ağlamak dedim en sonunda

Okadar dolmuşum ki doktor kapısının önünde hüngür hüngür ağlıyor adam gelmiş nie agliyon yasak mı ağlamak dedim en sonunda
Kuzum bak stres cok onemli bi faktor gebelikte daha ortada net bisey yokken lutfen kendini de bebegini de sikintiya sokma guzelce derin nefeslerini al insirah oku icinden lahavle çek lutfen uzme kendini

Benim de oyle oldu canim carsambadan beri bulantim yok ama hazimsizligim muthis su bile kaliyo yani gitmiyo sanki

Normal normal valla onceden de bazen yasardim hazimsizlik ama su icsem bile olmaya baslayinca anladim ki hamilelikten cok rahatsiz edici ya heo agzina kadar dolu gibisin
Evet özellikle su içince sanki her an geri gelicek gibi hissediyorum. Baston yutmuş gibi dimdik oturuyorum sürekli

Kuzum bak stres cok onemli bi faktor gebelikte daha ortada net bisey yokken lutfen kendini de bebegini de sikintiya sokma guzelce derin nefeslerini al insirah oku icinden lahavle çek lutfen uzme kendini
Çıktım şimdi doktor kızmadi bile Güneş etkileseydi bebeğin düşerdi dedi ... Beyne zarar yaziyo nette diyince büyük bebekler için geçerli dedi keyfi e bak dedi ama hala düşük tehlikem var mis hiç demedi ne işin var denizde güneş te normal bir şeymiş gibi davrandi hatta acildeki doktoru sordu kim o öyle diyen die kızdı ayy nasıl rahatladim

Hadi geçmiş olsun canım

Ben de kilolu hamile kaldım doğumda 90-95 üstüne çıkmam inşallah
İnsaAllah bende ya 85 le hamile kaldim 86 yim bilmiyorum nolcak
Oh cok sukur simdi dinleneceksin dikkat edeceksin kendinden baska kimseyi de onemsemeyeceksin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…