aynı gün :) bat da tahmini doğumda :)Benide listeye eklermisiniz16 mayıs salt 20 şubatta doğum
Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız ve rahat geçer. Minik sağlıkla gelir.Arkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Evet benim salı günü kont de 5+1 göründü sorin değil dedi doktor seninki nasildiaynı gün :) bat da tahmini doğumda :)
ben daha yarın ilk kez gideceğim. İnşallah iyi haberler alırım. o zaman yazarım buraya da. Dua edin lütfen güzel haberler alayım. hepimiz alalım :)Evet benim salı günü kont de 5+1 göründü sorin değil dedi doktor seninki nasildi
Değer aralığında üst değer 5, benim değerim 22.5Sıkıntı yapma canım o hamilikde oluyor bol su içmek lazım ilerlerse zaten bir toz karışım veriyor doktor onu içince geçiyor ama bir değer aralığı var yüksek olursa veriyolar sıkma canini
Gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir daha da böyle stresler yaşamayalımCanim benim gozun aydin cook sevindimmm
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺
Belli bir sayının üstünde olunca erkek oluyordu değil mi?Merhaba kızlar ben 2 gebeliğin aralarında 18 ay olacak hayırlısı ile ben önceden temmuz anneleri grubundaydim biz bu aylarda bebeğin kalp atışlarında dakikada kaç ise ona gore cinsiyet analizi yapardık burdada deneyelim isterseniz kalp atışı icin gittiğinizde onuda sorun 16 haftada karşılaştırma yapalım ne dersiniz
Canım benim 34Değer
Değer aralığında üst değer 5, benim değerim 22.5
Insalalh sağlıcakla duyarsın kalp atışlarını sayısını sor tamamı::))ben daha yarın ilk kez gideceğim. İnşallah iyi haberler alırım. o zaman yazarım buraya da. Dua edin lütfen güzel haberler alayım. hepimiz alalım :)
Evet sanirim 140 altı erkek 140 üstü kız kızların kalp atışı daha yüksek olurmsuuBelli bir sayının üstünde olunca erkek oluyordu değil mi?İlk çocuğumda tuttu benim o ama bunda bilmiyorum kalp atış sayısını
Ay inşallah duyarım sağlıklı bir şekilde olur inşallahInsalalh sağlıcakla duyarsın kalp atışlarını sayısını sor tamamı::))
Evet sanirim 140 altı erkek 140 üstü kız kızların kalp atışı daha yüksek olurmsuu
Ben ocak ayından beri kullanıyorum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri. Geçen hafta test istedi doktorum 92 çıktı değerim o yüzden bırakmamı istedi. Bence değeriniz düşükse kullanmanız faydalı olurKızlar doktorum D3 vitamini verdi nette 12. Haftadan itibaren diyor sizce erken mi sakıncası varmı ki sizler kullanıyor musunuz?
Benim kasık ağrımda var kanamamda doktor herşey yolunda dedi ama bayram sonrası tekrar gidicem hayırlısı hakkımızda.Kızlar selam kasık ağrınız var mı ya, ben gün içinde çok mu yoruyorum kendimi acaba ondan mı diyorum evdeki bebiş ev kosturmaca ile geçiyor valla korkuyorum. Bir sonraki kontrolüme bayram dönüşü
Gidebileceğim bakalım
Geç döllenme olabilir canım. Yumurtlama ya da ilişki tarihini bilmek lazım. Sıkıntı yoktur merak etme.Kizlar doktordan geldim. Sat a gore 6+1 olmasi gerekiyordu. Kese 5+2 göründü. Bu problem mi dedim doktora yok degil haftaya tekrar gel kalp atisini da görürüz dedi. Progestan verdj gunde 2 tane yazmis. Genelde hep geri gözüktü sanki grubun genelinde degil mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?