2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar ben 2 gebeliğin aralarında 18 ay olacak hayırlısı ile ben önceden temmuz anneleri grubundaydim biz bu aylarda bebeğin kalp atışlarında dakikada kaç ise ona gore cinsiyet analizi yapardık burdada deneyelim isterseniz kalp atışı icin gittiğinizde onuda sorun 16 haftada karşılaştırma yapalım ne dersiniz

Arkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız ve rahat geçer. Minik sağlıkla gelir.
Benimde sizin gibi 2 3 gündür şiddetli olmayacak şekilde karın ağrım var benide biraz korkuttu bu durum. Gebelikte normal karşılanıyormuş ben önümüzdeki hafta için randevu alacağım çünkü içim rahat etmeyecek. Sizde gidip görünün biz stres yaptıkça bebitoya da yansıyor çünkü

Canim benim gozun aydin cook sevindimmm
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis 7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺
Gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir daha da böyle stresler yaşamayalım

Belli bir sayının üstünde olunca erkek oluyordu değil mi? İlk çocuğumda tuttu benim o ama bunda bilmiyorum kalp atış sayısını

Değer

Değer aralığında üst değer 5, benim değerim 22.5
Canım benim 34 tshim falan da yüksek çıkmış . İki ay önce hiç böyle değildi değerlerim. Gebelikte normal dedi doktor üç ay bittiğinde tekrar bir test yapıcak. Ona göre bakarız dedi. Tabi diğer sonuclar falan da önemli sanırım idrar kültürüm temiz çıktı. Bol su içiyorum benim de kasıklarımda batmalar oluyor yatınca geçiyor.

ben daha yarın ilk kez gideceğim. İnşallah iyi haberler alırım. o zaman yazarım buraya da. Dua edin lütfen güzel haberler alayım. hepimiz alalım :)
Insalalh sağlıcakla duyarsın kalp atışlarını sayısını sor tamamı::))
Belli bir sayının üstünde olunca erkek oluyordu değil mi? İlk çocuğumda tuttu benim o ama bunda bilmiyorum kalp atış sayısını
Evet sanirim 140 altı erkek 140 üstü kız kızların kalp atışı daha yüksek olurmsuu

Kızlar doktorum D3 vitamini verdi nette 12. Haftadan itibaren diyor sizce erken mi sakıncası varmı ki sizler kullanıyor musunuz?
Ben ocak ayından beri kullanıyorum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri. Geçen hafta test istedi doktorum 92 çıktı değerim o yüzden bırakmamı istedi. Bence değeriniz düşükse kullanmanız faydalı olur

Benim kasık ağrımda var kanamamda doktor herşey yolunda dedi ama bayram sonrası tekrar gidicem hayırlısı hakkımızda.

Geç döllenme olabilir canım. Yumurtlama ya da ilişki tarihini bilmek lazım. Sıkıntı yoktur merak etme.

Kızlar doktordan çıktım, enfeksiyon için yanma hissediyor musun dedi yok dedim o zaman ilaca gerek yok bol su iç dedi. 3 lt muhakkak her gün içmelisin dedi. Memlekete gideceğimi söyledim arabamızla 10 saat yol bi sakıncası var mı dedim. O da araba yolcuğunun bilinen bi etkisi yok ama uzun yolculukta başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden sorun olmaz diye bişeyi garanti edemem dedi. Dünki ölçümü sordum crl ye göre 7+2 sat a göre 8+1 dim ya bebek geriden mi geliyor dedim. Doktor da tabiki de hayır yumurta ve spermin ne zaman birleşip ne zaman döllendiğini kesin olarak bilemeyiz zaten bu ölçüm artı eksi 3 gündür dedi hata payı 3 gün o yüzden kafama takma dedi. Son olarak da ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu ve sezeryanla alındığını söyledim. Bu gebeliğimde normal doğum şansom var mı dedim. O da kesinlikle var denenebilir önceki gebeliğinde rahim çok büyümediği için sorun teşkil etmez dedi. Ay dedim doktorum ne güzel şeyler söylüyorsunuz yerim sizi bunu içimden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…