2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun
Bende geçen hafta sonu kendi aracımızla 8 saatlik yolculuk yaptım. Doktora sordum her 2 saatte bir mola verip 10 dakika yürüyüş dedi kanın pıhtılaşmasın dedi bide bol su. Biz öyle yaptık ve çok rahat geçti yolculuk sorunsuz evimize döndük şükür. Şimdiden hayırlı yolculuklar

Canımİnsan güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyor bende dün öleydim çok mutlu olmuştum.

Ney 3 lt mi

Bu arada bende şehir dışına çıkacağım 6 saatlik yol drum sıkıntı olmaz dedi, bide daha önceki kayıplarımdan dolayı, yanında pruloton iğne bulundur dedi acil bir durum olur kanaman olur lekelenmen olur hemen yaptır dedi.

Maşallah cnm çok sevindim hareketlerini de gördün mü?

Biz de öyle dedik eşimle , yavaş yavaş gideriz peşimize koşan yok

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım Yolculuktaydım 2 gündür şimdi uğrayabildim.
Çocuklara kahvaltı hazırlamak eziyet olmaya başladı artık. Kendim de zorla da olsa 1 yumurta tıktım ağzıma
Özletme kendini yahuu
Afiyet olsun. Şifa olsun
Yolculuk sonrası bavul yerleştirme, çamaşır derken …. Sana kolay gelsin canım
Bizden de iyilik cok şükür. Bugün de ilk defa baya bulantı hissettim ama iyiyim şimdi şükür. Birazdan yemek hazırlamaya gırısırım

9. haftadasın maşallah canım yine olur o kadar bulantı. İnşallah artmayarak devam eder. Sana da çok kolay gelsin

Kaçıncı haftadasınız canım

Benim 8. Haftada 140ın üzerinde çıktı. Kız istiyoruz inşallah öyle olur. İlk bebeğim tabii ki öncelikle sağlıklı olsun

Kızlar merhaba, 6+4 üm. 5. Haftada bi kanamam oldu düşük riski vardı ama kalbini duyduk şükür iğnelerle ilaçlarla risk geçti.geçen hafta benim için çok zor bir haftaydı.bu hafta ise sabahları bulantı kusma ile başlayıp gaz sancılarıyla saat 2 ye doğru insana döndüğümde en azından yataktan kalkabildiğim bir hal içerisindeyim. Hiç bişey midem almadığı gibi zorlayıp kussam bile yediklerimi de daha kana karışmadan çıkartıyorum. Hepinizin yazdıklarını gün gün okudum. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Duosvit vitamin verdi doktorum. Kullanan var mı ya da bilen. Bu takviye biraz olsun kilo aldırır mı. Böyle giderse rüzgarda uçacağım. 45 kilo kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…