Adet tarihim geçtikten 3gün sonra 840 çıktı benim bugün yine verdim bakalım inşallah artmıştır.Yarın çıkacak sonuçTez vakit güzel haberler alalım benim de 25 Mayıs sizin beta kaçtı Maya hanım ?
SonundaaaaaAy canım karıştı ortalık, senin şu crl dediğin olay karıştırdı herşeyi ordan bi kafa karıştıbenimki eşitlenmiş canım haftasıyla
Betanın bu kadar yüksek olması ve bebeğin gözükmemesiBetalarım çok iyiydi canim. İlki 11 bin çıkmıştı . Ikincisi 23 bin çıkınca baska beta bakılmadı zaten doktora gittim ve bebek gözükmedi maalesef. Vajinal ultrasonla da gözükmedi 6+0dım.
Şimdi yarın 7+1 iken iki farklı doktordan randevu aldım. Hayirlisi
7 haftalık bizde duymadık 1 hafta bekliyce gene duymazsak kürtaj olucamKızlar elinde 6 haftalık ultrason kağıdı olan varsa atabilirmi 7+1 di bugün ultrasonda 6 haftalık çıktı kalp atışını duyamadık
Ben 4+0da yaptırdım ilk kan testini 309 çıktıOoo ne güzel valla çok heycanlı :) Sizin beta kaçtı ?
Başka hcg takibi yapmadınız değil mi ? Bende iki tane baktırdım. Sonrasında baktırmadım. Artışı iyi diye. 2 Temmuza aldım randevuyu inşallah güzel haberler alırım, alırız hepimizdeBen 4+0da yaptırdım ilk kan testini 309 çıktı
4+2de ise 871 cıktı doktorum yükselişi güzel 6+0dan sonra uygun bir tarihe randevu verelim dedi ve 8 temmuz uygunmuş onlara bebek de 6+2 olacak o arada
Yok başka gerek yok dedi doktor ondan bende yaptırmadım bendeBaşka hcg takibi yapmadınız değil mi ? Bende iki tane baktırdım. Sonrasında baktırmadım. Artışı iyi diye. 2 Temmuza aldım randevuyu inşallah güzel haberler alırım, alırız hepimizde
Ikize de hayır demem:)ama elleri bos dönmekte var bakalım. Yarına az kaldı heyecanlanıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim☺Betanın bu kadar yüksek olması ve bebeğin gözükmemesibuna benzer bişi okumuştum burda sonraki haftalarda ikiz gebelik çıkmıştı
Dıs gebelik değil de bos gebelik benimki canim. Benimde çok bilgim yoktu. Doktor öyle söyleyince araştırdım bos gebelikte ne yazikki normal artış değerleri olurmus. Kese rahimde olduğu için sanirim bilemiyorum zaten su an her şeyiyle de hamile gibiyim. Yemeklerden tiksiniyorum, bir sey yiyemiyorum, hazimsizim çok yorgunum vs.Bence vardır o kadar beta yükselmezki diğer türlü dye düşünüyorum,diğer dış gebelik vs onlarda sanki beta yükselmiyo aksine düşüyodu seni gayet yüksek değerler ve ileri hafta betası
Hayırlısıysa al kucağına inşallah,can içine bi can daha veren allahım seninde mucizeni vericektirDıs gebelik değil de bos gebelik benimki canim. Benimde çok bilgim yoktu. Doktor öyle söyleyince araştırdım bos gebelikte ne yazikki normal artış değerleri olurmus. Kese rahimde olduğu için sanirim bilemiyorum zaten su an her şeyiyle de hamile gibiyim. Yemeklerden tiksiniyorum, bir sey yiyemiyorum, hazimsizim çok yorgunum vs.
Yarına öğrenirim artik☺
Bende şuan bi yan yatıyorum bi düz bi bacaklarımı kaldırıyorum havaya ,bide çok kusuyorum ben ya ilaca rağmen kusuncada ağrı oluyo zorlanıyo herhaldeKızlar selam kasık ağrınız var mı ya, ben gün içinde çok mu yoruyorum kendimi acaba ondan mı diyorum evdeki bebiş ev kosturmaca ile geçiyor valla korkuyorum. Bir sonraki kontrolüme bayram dönüşü
Gidebileceğim bakalım
İnşallah normal gebeliktir. Ama dış gebelik olmasındansa boş gebelik olması daha iyi. Ocakta dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.Dıs gebelik değil de bos gebelik benimki canim. Benimde çok bilgim yoktu. Doktor öyle söyleyince araştırdım bos gebelikte ne yazikki normal artış değerleri olurmus. Kese rahimde olduğu için sanirim bilemiyorum zaten su an her şeyiyle de hamile gibiyim. Yemeklerden tiksiniyorum, bir sey yiyemiyorum, hazimsizim çok yorgunum vs.
Yarına öğrenirim artik☺
Canım nasıl istersen ama bence bıkac hafta sonra idrar testini tekrarla ve artı olarak idrar kültürü de isteyebilirsin. Enfeksiyon cok oluyor nasılsa hamilelikte , su cok cok önemli zaten bu yüzden. Ama farkedebilmek asıl önemli olan. Sağlıklı günler olsun ınsİlk testimde enfeksiyon cikti şase ictim bitane suyuda 2 lt iciyorum gunluk kramp gibi bisey bu pek sanmiyorum klozette olmuyo cunku
Yok olur mu öle sey. Henüz o kadar büyümediler nasılsa merak etme canımKızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?
Ne mutlu sana güzel insanbenimde dusuklerim oldu ve bu bebegim kismet olursa 14 yil sonra ilk dogumum olacakhepsine birar imtihan ve tecrube olarak bakiyorum.. gidenler gitmistir kalan saglar bizimdir deyip yolumuza devam edeim ins aminnn canim inshallah
Ben de daha önce boş gebelik geçirdim 8.haftaya kadar bekledik kesede bebek görünmeyince kürtaj oldum malesefİnşallah normal gebeliktir. Ama dış gebelik olmasındansa boş gebelik olması daha iyi. Ocakta dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.
Size de cok geçmiş olsun. Haklisiniz dış gebelikte sanirim tuplere yerleşme durumu var kesenin bu da tehlikeli olabiliyor.İnşallah normal gebeliktir. Ama dış gebelik olmasındansa boş gebelik olması daha iyi. Ocakta dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.
Çok teşekkür ediyorum ne kadar kıymetli duaların soyle bir zamanimda☺☺ uyuyamadım heyecandan şimdiden. Hayırlısını versin Rabbim.Hayırlısıysa al kucağına inşallah,can içine bi can daha veren allahım seninde mucizeni vericektirTüm kalbimle dua ediyorum inşallah çoook güzel haberler alırsın bu sefer olmasa bile inşallah öyle güzel günlerin olurki bu günlerin aklına gelmez askiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?