- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Günaydın cnm aynı şeyi bende yaşadım 8. Haftada. Sonra gün içinde de oldu bi kez yürüyemeyecek kadar ağrıdı karnım. Kadık ağrısı gibi değil karnımın her yeri ağrıdı ve aşağıya baskı yaptı düşük yapıyorum sandım gittim wcye oturdum bekledim o kadar ağrıdı yani. 5 dk falan sürüp geçti. Bi daha olmadı herhangi bi leke kanama falanda olmadı. Şu an 9. Haftadayım kontrolüm yarın bakalım inşallah sağlıklı ilerliyoruzdur. Adet döneminde olur diyorlar böyle ağrı belki ondandırArkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Evet tamda tarif ettiğin gibi oldu fakat uzun sürdü baya.lekelenme yaşamadım.. az önce uyandım hala karnımda ağrı devam ediyor azda olsa.Inşallah kontrolün çok güzel geçsin,sevindirici haberler alGünaydın cnm aynı şeyi bende yaşadım 8. Haftada. Sonra gün içinde de oldu bi kez yürüyemeyecek kadar ağrıdı karnım. Kadık ağrısı gibi değil karnımın her yeri ağrıdı ve aşağıya baskı yaptı düşük yapıyorum sandım gittim wcye oturdum bekledim o kadar ağrıdı yani. 5 dk falan sürüp geçti. Bi daha olmadı herhangi bi leke kanama falanda olmadı. Şu an 9. Haftadayım kontrolüm yarın bakalım inşallah sağlıklı ilerliyoruzdur. Adet döneminde olur diyorlar böyle ağrı belki ondandır
İnşallah güzel haberlerle gelirisn cnm. Bende yarın gidicem gayet olumluydum aslında ama şimdi bi içime kasvet çöktü sürekli kendimi yokluyorum.Bugun ogleden sonra doktor randevum var gece hic uyuyamadim ya gergin de degildim aslinda ama her seferinde boyle heyecan yasayacaz sanirim insaAllah her sey yolundadir
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine tum evladina kavusmak umuduyla gun sayan anneleri Rabbim yavrularina saglikla hayirla kavustursun icinde de bizleri insaAllah amin amin amin canimİnşallah güzel haberlerle gelirisn cnm. Bende yarın gidicem gayet olumluydum aslında ama şimdi bi içime kasvet çöktü sürekli kendimi yokluyorum.bu 4. Gebeliğim olduğu için yine kaybetmekten çok korkuyorum
Amin cnm çok aminMubarek gunun yuzu suyu hurmetine tum evladina kavusmak umuduyla gun sayan anneleri Rabbim yavrularina saglikla hayirla kavustursun icinde de bizleri insaAllah amin amin amin canim
Geçmiş olsun. Doktorum kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkma dedi banaArkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Amin inşallahMubarek gunun yuzu suyu hurmetine tum evladina kavusmak umuduyla gun sayan anneleri Rabbim yavrularina saglikla hayirla kavustursun icinde de bizleri insaAllah amin amin amin canim
Bendede gecen hafta olmustu. Dahada olmadi, ne oldugunu anlamadimArkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
8. Ve 9. Haftalarda bulantı zirve yapar giderek azalır diye okumuştum daha önce. Ilk gebeliğimde aynen bu şekilde oldu benim. Bu sefer pek bulantım yok ama sadece açım sürekliKizlar ben 7 haftalik oldum. Mide bulantilarim falan cok hafif var. Bu saatten sonra cogalirmi yoksa boyle kalirmi bileniniz varmi acaba?
Haha bende hep acim, bu gidisle fena kilo alicam gibi. Neyse bulanti simdi cok olmadigi icin zirvede cok olmaz umuyorum8. Ve 9. Haftalarda bulantı zirve yapar giderek azalır diye okumuştum daha önce. Ilk gebeliğimde aynen bu şekilde oldu benim. Bu sefer pek bulantım yok ama sadece açım sürekli
Allah korusun güzel şeyler dusun sen pozitif oldukça bebeğinde içerde bunu hiisseyor güzel dusun sağlıcakla kucağına al insallahİnşallah güzel haberlerle gelirisn cnm. Bende yarın gidicem gayet olumluydum aslında ama şimdi bi içime kasvet çöktü sürekli kendimi yokluyorum.bu 4. Gebeliğim olduğu için yine kaybetmekten çok korkuyorum
Hamilelikte sik karsilaniyor enfeksiyonla galiba. Cok agrin varmiKızlar dün doktora gitmiştim kan idrar almıştı benden, e nabızdan baktım idrar yoku enfeksiyonu gözüküyor bugün tekrar doktora gidicem
Kuzum bugün gittim miniskom kesenin kenarındaymis kalp atışı oluşmuş ama duyamadik haftaya gel dedi bebek var yani hadi güzel haberler sana gelsin 6+1tam bana baya bı idrara sıkıştım patlayacaktım öyle gördüHer doktor çok farklı düşünüyor mesela bana hemen vajinal ultrason yaptı doktorum ve ondan emin oldu biraz. Yapmasa belki daha umutlu olurdum vardır diye:) vajinal ultrasonda da çıkmadıysa yoktur gözüyle bakiyorum şimdi.
Hayırlısı bende bu cuma gözükmezse bir hafta daha bekleme yönünde düşünüyorum ama başka doktora da gidip görüş alacağım.
Aksine hiç ağrım, yanmam yok. Ama bunun aksine üst değer 5 olması gerekirken bende 22.5Hamilelikte sik karsilaniyor enfeksiyonla galiba. Cok agrin varmi
Ben 9. Haftayi bitirdim bugun itibariyle son gunum siddetli sekilde 4 gun bulantim oldu benim ama sabahtan aksama kadar surdu yani beni mahvetti onun haricinde kokulardan minik minik bulantilar oluyo coookkk sukur ki her gun her gun yasamamdim bu siddetli bulantilari yoksa mahvolurdum sanirimHaha bende hep acim, bu gidisle fena kilo alicam gibi. Neyse bulanti simdi cok olmadigi icin zirvede cok olmaz umuyorum
Kuzum bende de cikmisti enfeksiyon 5. Haftamda ilk verdigim kanlarda şase kullandim bi tane bol su ic dediKızlar dün doktora gitmiştim kan idrar almıştı benden, e nabızdan baktım idrar yoku enfeksiyonu gözüküyor bugün tekrar doktora gidicem
Aksine hiç ağrım, yanmam yok. Ama bunun aksine üst değer 5 olması gerekirken bende 22.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?