2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba. Bu haftaya kadar normalden 2 kat daha fazla yiyordum. 2 gündür iştahım sıfır, akşam bir tabak yemek yiyorum sadece. Bu dönemde bebeğe zarar mı hiçbir şey yememem?
3 aya kadar istersen sadece su iç ghiçbişey olmaz yapma tabi öyle de, 3 aydan sonrası önemli askim şuan bebek senden beslenmiyo bile,senin direncin için önemli ama yiyemiyorum diye deet etme bende senle ayyyynı durumdayım aklıma gelmiyo bile yemek o kadar canım istemiyo,bulantın mı oluyo ondan mı yok iştahın beni bulantı kesiyo,bide folik asit falan içiyoruz ya nasıl olsa vitamin takviyesi bi şekilde alıyo bünye rahat tut içini hiç bişey olmaz ne istiyosa ne zaman istiyosa canın o zaman ye

Benim de alttan göründü tam 6 da gittim üstten görünmedi merak etmeyin bu haftalarda normal üstten sadece kesem göründü
Benim doktorum alttan da bakti canim ama gorunmedi maalesef 6+0'dım o zaman. Senin gözükmüş. Ama anlamıyorum her şeyiyle hamile gibiyim. Bugün istifra da başladı. Hiçbir sey yiyemiyorum.

Benim doktorum alttan da bakti canim ama gorunmedi maalesef 6+0'dım o zaman. Senin gözükmüş. Ama anlamıyorum her şeyiyle hamile gibiyim. Bugün istifra da başladı. Hiçbir sey yiyemiyorum.
Sen ilk önce bi stres yapma 6 hafta dediğine de bakma belki geç döllenme olmuştur stres yapma kuzucum rabbim güzel haberler almayı nasip etsin burdan yazarsan da sevinirim ne zaman gideceksin bir daha

Askim senin betada cıktımı diğer mesajlarını göremedim
Betalarım çok iyiydi canim. İlki 11 bin çıkmıştı . Ikincisi 23 bin çıkınca baska beta bakılmadı zaten doktora gittim ve bebek gözükmedi maalesef. Vajinal ultrasonla da gözükmedi 6+0dım.
Şimdi yarın 7+1 iken iki farklı doktordan randevu aldım. Hayirlisi

Bence vardır o kadar beta yükselmezki diğer türlü dye düşünüyorum,diğer dış gebelik vs onlarda sanki beta yükselmiyo aksine düşüyodu seni gayet yüksek değerler ve ileri hafta betası

Çook teşekkür ederimmm. Ben de öyle biliyorum ama yine de bir sorayım dedim. Bulantım yeni başladı ama öyle kusacak gibi bulanmıyor, sabah uyanınca ve akşamları oluyor yarım saat yatınca geçiyor. Günde 2-3 tane çikolata yiyordum önceden, geçen aydan beri tatlı görünce iğreniyorum bu kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…