- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ben de yarin 9+0 olcam doktor randevum var insaAllah saglikla ilerliyordur gebeligimGünaydın canım 8. Haftada azalıyor sen beni takip ediyorsun hdjdjjdbiz de bugün 9+0 olduk benim şöyle oldu hep 8 hafta boyunca bi gün az oldu ertesi günü fena bi gün hiç olmadı ertesi günü daha az git gelli oldu yani hep. Tedirgin olma bebişler iyi inşallah
Amin canım inşallah. Benimde cumartesi randevum. Belirtiler devam ediyor mu sende? Benim artık kasık ağrım olmuyo sadece mide bulantısı göğüs ağrısı. İnsan korkuyor ya şu haftaları bi atlatsaydık hayırlısıylaBen de yarin 9+0 olcam doktor randevum var insaAllah saglikla ilerliyordur gebeligim
Benim akşam olması daha iyi oldu canım işyerindekilere belli etmiyorun haberleride yok bütün enerjimi gündüz tüketip akşam fenalardayım iştede pek bişey yemediğimden bulamtım artıyor akşamaYaa akşam mı kötü bulantı sabah mı bilemedimakşamları yemek yemek zor olabilir ama dimi sabah öğlene kadar çabuk geçiyor en azından
Benim 6. Haftaya girer girmez başladıNe zaman başladı bulantılarınız kızlar?benim daha bulantım başlamadı.diğer 2gebeliğimde 9ay bulantılı geçti 5+1 im daha erken sanırım
5+4 tam üniversite sınavına giderken başladı ondan önce yoktu. O günden sonra her sabah kusma merasimi düzenliyoruzNe zaman başladı bulantılarınız kızlar?benim daha bulantım başlamadı.diğer 2gebeliğimde 9ay bulantılı geçti 5+1 im daha erken sanırım
Hiç kustun mu sen ben de bulantı vardı ama hiç kusma olmadı şükür. Az daha spoiler ver 9+0 nasıl anlatsana birazGünaydın canım 8. Haftada azalıyor sen beni takip ediyorsun hdjdjjdbiz de bugün 9+0 olduk benim şöyle oldu hep 8 hafta boyunca bi gün az oldu ertesi günü fena bi gün hiç olmadı ertesi günü daha az git gelli oldu yani hep. Tedirgin olma bebişler iyi inşallah
Canim mide bulantim haftada 1 gun ya da 2 gun oluyor onun haricinde hazimsizlik var bende reflu var gogusler en basindna beri zaten şişkin ve agrili kasik agrilari batma gibi ara ara oluyorAmin canım inşallah. Benimde cumartesi randevum. Belirtiler devam ediyor mu sende? Benim artık kasık ağrım olmuyo sadece mide bulantısı göğüs ağrısı. İnsan korkuyor ya şu haftaları bi atlatsaydık hayırlısıyla
Ya yerim tipeHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
Vajinal ultrason da yaptı mi doktorunuz? 5+4 küçük bir haftaymış endişelenmeyin umarım gözükür ☺ benim 6+0'dıBen 5+4 de gittim bebek yoktu boş gebelik mi acaba dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi cuma günü gidecegim kontrole
Bugün inandım hamile olduğuma böyle laylaylomm geliyodu şimdi diyorum aa içerde bebe varYa yerim tipe
Kaç haftalık sınızHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
Maşallah maşallah darısı bizlere inşallahHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
10 gün önceye göre 7+1 olması gerekiyodu ama bugün 6+4 dediKaç haftalık sınız
Amin amiiiiiiiiinMaşallah maşallah darısı bizlere inşallahhepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da sonrası için bu seferde konuşuruz inşallah
Ben bugün 6+1 oldum yarın kontrolum var bende de ara ara mide bulantısı geliyor gidiyor ama halsizlik var özellikle bugün bebek görünmese de yolk yolu mu ne varmış onun gözükmesi gerekiyormuş ama degilizdir merak etme olurr vajinal ultrason için erken dedi 2 hafta daha bekleyim olmazsa birde öyle bakarız dediVajinal ultrason da yaptı mi doktorunuz? 5+4 küçük bir haftaymış endişelenmeyin umarım gözükür ☺ benim 6+0'dı
Umarım birbirimize güzel haberler veririz.
Peki sizde hamile gibi misiniz? Bir kese bu hale getiriyorsa bebeği düşünemiyorum. Sulu yemeklerden,meyvelerden, tatlıdan tiksindim. Sadece kuru seyler yıyebiliyorum. Yiyebildigim tek meyve de eksi erik.
Bebek yoksa bu durumu yaşamak istemiyorum daha fazla sanki değmiyor gibi geliyor ancak vardır bir hikmeti.
Bende de hiç kusma olmadı sadece tiksindiğim kokulara çok maruz kalınca öğürme oluyoHiç kustun mu sen ben de bulantı vardı ama hiç kusma olmadı şükür. Az daha spoiler ver 9+0 nasıl anlatsana biraz
Her doktor çok farklı düşünüyor mesela bana hemen vajinal ultrason yaptı doktorum ve ondan emin oldu biraz. Yapmasa belki daha umutlu olurdum vardır diye:) vajinal ultrasonda da çıkmadıysa yoktur gözüyle bakiyorum şimdi.Ben bugün 6+1 oldum yarın kontrolum var bende de ara ara mide bulantısı geliyor gidiyor ama halsizlik var özellikle bugün bebek görünmese de yolk yolu mu ne varmış onun gözükmesi gerekiyormuş ama degilizdir merak etme olurr vajinal ultrason için erken dedi 2 hafta daha bekleyim olmazsa birde öyle bakarız dedi
İnşallah sağlıklı bir kuzucuk saklanmış bekliyordurHer doktor çok farklı düşünüyor mesela bana hemen vajinal ultrason yaptı doktorum ve ondan emin oldu biraz. Yapmasa belki daha umutlu olurdum vardır diye:) vajinal ultrasonda da çıkmadıysa yoktur gözüyle bakiyorum şimdi.
Hayırlısı bende bu cuma gözükmezse bir hafta daha bekleme yönünde düşünüyorum ama başka doktora da gidip görüş alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?