- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Geç döllenme kötü birşey değil kimi adet başlangıcı ile 14.günde başlar yumurta çatlamaya kimi 18-20 günlerde o yüzden bebeğin haftası da uymuyor ama normal bir durumMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Merhaba gittiniz mi doktora nasıl geçti kontrolAminn canım çok sağolveririm ins
Ooo sen baya iyiymissin ben gerçi catlatma iğnesinden sonra ne zaman test yapayım diye sormayıp bekledim 16. Gun test yaptım 14te yapsam aynı gün olacakmış benim deAdetten iki önce öğrendim beta 60 ile3+5 te yani
Benim ilk kızım da geç döllenme gayet güzel bir gebeliği inşallah senin de öyle geçerMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Ayy 3 yumurta vardı olur mu olur bakalım bekliyorum 8 temmuzu randevum o zamanaÇatlama iğnesi ile olmuş ya belki ikizdir ondan değer yüksektirsağ salim gelsin inşallah kuzucuk
Kızımda geç döllenme olmuştu hicbir sorun yok sadece adet tarihinize göre uyumlu olmuyor mesela 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık filan görünüyorduMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Yok canım geç döllenme kötü birşey değil sadece ovülasyon tarihinden sonra tutmuş yani diğer adete yakın tutmuş. Onun adı da geç döllenme benimde geç döllenme içini rahat tut sen.Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Belirtileriniz ne zmn geçti. Bi kaç gün önceye kadar inanılmaz şişliğim vardı karnımda şimdi indi göğüslermde eskisi kadar ağrımıyor. Bulantılarım geçmedi gerçi ama insan tedirgin oluyor ynede
Adet gecikmesi dışında hic bir belirtim olmadı, ilerleyen zamanlarda yorgunluk ve mide gazi oldu sadece, mide bulantimda 2 buçuk aylıkken sadece 1 2 gün oldu Dr herkeste her belirti olmaz demişti. Allah korusun kan gelir, çok kusarsiniz , karin agriniz falan olur o zaman gidin mutlaka, ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilemiyor birde henüz hareketler falan hissedilmeyince..iÇok teşekkür ederim, beklemeye karar verdim
Umarım sağlıkla büyüyodur miniğim
Cok geçmiş olsun.kızlarrr nasılsınızben 2 3 gündür yoktum bir ayağım acildeydi. mide ağrısı ve kusma şikayeti ile gittim. kanımda enfeksiyon var nasıl oldu bilemiyorum. hazır yoğurt ve ondan yapılmış ayrandan başka bir şey tüketemiyorum. çok kötüyüm sürekli yataktayım. tansiyonum da düşükmüş. manevi desteklerinizi bekliyorum. Allah bütün hamişlerden ve bebeklerinden bütün hastalıkları def etsin ve sağlık versin.
Ben 5+4 de gittim bebek yoktu boş gebelik mi acaba dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi cuma günü gidecegim kontroleSize ne dedi doktorunuz? Boş gebelik mi diyor? Haftası ne kadar?
Merhaba benim de sat 25 mayıs 8 temmuza verdi doktorum randevu ama çok heyecanlı bir şey hemen gelsin istiyorum 8 temmuzMerhaba kızlar benimde sat 25 Mayıs kanda ve idrarda pozitif henüz kese gözükmeyeceği için muaneye gitmek istemedim inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız
Biz aynıyız 6 temmuzda yazarsın kese bebek göründü mü kalp atışı var mıydı falanHerkese Merhababenim de Sat 25 Mayıs ben de 6Temmuzda gideceğim doktora bakalım
9. Haftada benim de oyle oldu bu hafta sadece 1 gun bulantim olduKızlar günaydın iki gündür hiç bulantı yaşamıyorum, kesildi birden normal mi? 8+1 bugün. İnsan tedirgin oluyor ya bulansa suç bulanmasa suç
Normaldir canım bugün gideceksin dra görürsün bebeişi bende sabahları daha iyiyim akşamları perişanım kusmaktan , azalacak az kaldı hayırlısıylaKızlar günaydın iki gündür hiç bulantı yaşamıyorum, kesildi birden normal mi? 8+1 bugün. İnsan tedirgin oluyor ya bulansa suç bulanmasa suç
Günaydın canım 8. Haftada azalıyor sen beni takip ediyorsun hdjdjjdKızlar günaydın iki gündür hiç bulantı yaşamıyorum, kesildi birden normal mi? 8+1 bugün. İnsan tedirgin oluyor ya bulansa suç bulanmasa suç
Yaa akşam mı kötü bulantı sabah mı bilemedimNormaldir canım bugün gideceksin dra görürsün bebeişi bende sabahları daha iyiyim akşamları perişanım kusmaktan , azalacak az kaldı hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?