Ay maşallahHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır. Tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim sizeKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Çok geçmiş olsun canım. Allah en hayırlı zamanda tekrardan sağlıklı bebiş nasip etsinKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Gecmis olsun canim. Rabbim tez vakitte saglikli gebelikle mujdelesin seniKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Çok geçmiş olsun. Şu an sizi anlayabiliyorum. Şubat ayında benzer süreçleri geçirmiştim. Şimdi sağlıklı bir gebeligim oluştu çok sukur. Size de Rabbım en hayırlı zamanda güzellikle bebeğinizi nasip etsin inşallahKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Maşallah ultrason ne kadar kaliteli goruntu vermişHelllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuşkalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği
Çok teşekkür ederim insallahİnşallah sağlıklı bir kuzucuk saklanmış bekliyordur
Çok geçmiş olsun sizinde bebek gözükmemiş sanirim bos gebelik. Bende de oyle bir ihtimal var. Bu hafta hep kanamam olur mu diye bekledim ama olmadi da. Umarim sizinde kendiliğinden temizlenir tüm parçaları. Ve hamile kalabildiginizi gösteriyor bu durum en azindan bu acıdan çift olarak bir sorununuz yok. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin en kısa zamandaKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
Hoş geldin canım5+5’ten sesleniyorum. Duş alırken beyaz sabun kokusu midemi bulandırdı. Fakat kusmadım. Beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için el sabunum bile beyaz sabun kokulu, unutup ellerimi yıkarken bir daha midem bulandı. Aaaa noluyo en sevdiğim kokudan mı tiksiniyorum
Hoş geldin canımen sevdiğim yıllardır kullandığım sabunumdan tiksindim bende önce. Sonra bulaşık deterjanı, cif, çamaşır suyu derken deterjan kokularından nefret ettm. Direkt öğürüyorum 9. Haftada hala devamke ellermi sadece suyla yıkadığım için mikrop kapmam inş
Çok geçmiş olsun aynı aciyi yaşadım Allah sabir yüreğinize ferahlik versin insallah en kisa zamanda hayirli sağlikli evlat sahibi olursunuzKızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım
bende dun dis macununu kokusundan fena oldun5+5’ten sesleniyorum. Duş alırken beyaz sabun kokusu midemi bulandırdı. Fakat kusmadım. Beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için el sabunum bile beyaz sabun kokulu, unutup ellerimi yıkarken bir daha midem bulandı. Aaaa noluyo en sevdiğim kokudan mı tiksiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?