• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben ilk muayeneye geçen hafta 5+3te gittim keseyi gördük bir kan alalım 2 hafta sonra da kalp atışını duyarız dedi doktorum. Kan sonuçlarıma baktım beta hcg değeri yoktu. Doktorumla görüştüm keseyi gördüğümüz için ona bakmaya gerek kalmadı o nedenle onu istemedim artık dedi. Ben bi endişelendim neden bakmadık o değere diye. Kese görününce Beta hcgye bakmaması normal mi

Hicbir sey demedi. Bende o an sormadım heyecandan unuttum. Bebek yok deyince her şey gitti aklımdan.
6+6 demek 7.haftam bitti 8'e giriyorum demek değil mi? Çokta anlamıyorum. Benim doktorum bu cuma icinde göremezsek yoktur artik dedi. Ama kanamam da yok hala. Kürtaj olma fikri de geriyor.
Yıne gözükmezse bir başka doktordan daha fikir alacağım.
Geç döllenme olmuş olabilir belki, ama varsa cuma günü gözükür stres yapma hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben ilk muayeneye geçen hafta 5+3te gittim keseyi gördük bir kan alalım 2 hafta sonra da kalp atışını duyarız dedi doktorum. Kan sonuçlarıma baktım beta hcg değeri yoktu. Doktorumla görüştüm keseyi gördüğümüz için ona bakmaya gerek kalmadı o nedenle onu istemedim artık dedi. Ben bi endişelendim neden bakmadık o değere diye. Kese görününce Beta hcgye bakmaması normal mi
Normaş canım keseyi görünce bakmıyor çoğu doktor betaya

E normal tabi napacan betayı keseyigörmüşsün elinde daha somut bişey var 🤗

Günaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün. Kanama alanım azalmış vajinal kanamam da olmadığı için doktor sevindi, iki hafta daha dikkat edelim dedi progestanada devam. Bebeği gördüm 3 gün öne geçmiş gelişimi. Kalp atışları hızlanmış herşey yolunda bebekte bir problem yoktu çok şükür. İçim rahatladı. Evi işi yapmıyorum işe de gitmeyip dinleneceğim bol bol. Kanama alanı olan arkadaşlar vardı içleri rahat olsun 🙏🏻 Bayram sonrası tekrar kontrole gideceğim ☺️

Günaydın kızlar, kontrolüm vardı bugün. Kanama alanım azalmış vajinal kanamam da olmadığı için doktor sevindi, iki hafta daha dikkat edelim dedi progestanada devam. Bebeği gördüm 3 gün öne geçmiş gelişimi. Kalp atışları hızlanmış herşey yolunda bebekte bir problem yoktu çok şükür. İçim rahatladı. Evi işi yapmıyorum işe de gitmeyip dinleneceğim bol bol. Kanama alanı olan arkadaşlar vardı içleri rahat olsun 🙏🏻 Bayram sonrası tekrar kontrole gideceğim ☺️
Süper haber 🤗

Ya çok şükür canım dinlen bol bol çok ayakta kalma.

Dün bendede aynı oldu bizde keseyi gördük bütün kan tahlillerini bakıldı ama betaya bakılmadı normal demekki benimde normalde 6+1ama 5 haftalık göründü kalp atisini duyamadı bayramdan sonra gel dedi bakalim hayirlisi ile duyaydik

Geç döllenme olmuş olabilir belki, ama varsa cuma günü gözükür stres yapma hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻🙏🏻
Hayırlısı artık canim sağ ol. Belki benzer durumlar yasayan varsa diye sorayim dedim. Artık beklemekten başka bir ihtimalim yok.
Gözükmezse yine de baska doktordan da fikir almayı düşünüyorum sonlandirmadan önce.

Benimde ilk canım ve 14 yıl sonra 🙃 benimde az önce kanamam oldu simdi ayaklarimin kaldırdım yatıyorum. Nasibinde varsa doğmak sağlıkla gelir inşallah bebislerimiz 🥰
Ayy kıyamam gözün aydın olsun inşallah. Allah'm kucağımıza alacağımız günü nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun sanada canım benim 🤗😘

Bizde bugun kalp atisini gorduk bebisin. 6+5

Burdaki doktorlar progestan vermiyolar, turkiyedeki doktorum yazmisti bana 2 dusuk yapmistim diye hamile kaldiginde baslamam gerekiyodu, Ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda, baslasammi yoksa gerek yokmu

merhaba ben bu gün keseyi gördüm :) benimki geç döllenmeymiş 5 + 5 iz şu an :)
Geç döllenme olduğunu doktorunuz mu soyledi acaba? Bende 6+0 da gitmiştim kese gözüktü bebek gözükmedi ama doktorum böyle bir şeyden bahsetmedi. Bos gebelik ihtimali üzerinde daha çok durdu.

Benim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısı
Çok geçmiş olsun sanada canım benim çalıştığım için ben her anı takip edemiyorum yetişebildiğim kadar yetişiyorum gruba. İnşallah güzel haberler alırsın bakalım benim devam ediyor hapı vajinal kullanıyorum. Sanki azalma var gibi ama kasığımda ani giren kramplar canımı sıkıyor onada razıyım bebişlerimiz iyi olsun da. 🤲❤ Doktorum bayram dönüşü tekrar çağırdı bakalım o güne kadar korktuğum bir durum olmazsa dayanıcam inşallah.

Dün bendede aynı oldu bizde keseyi gördük bütün kan tahlillerini bakıldı ama betaya bakılmadı normal demekki benimde normalde 6+1ama 5 haftalık göründü kalp atisini duyamadı bayramdan sonra gel dedi bakalim hayirlisi ile duyaydik
Evet kalp atışını duyarsam içim rahatlayacak. Normalde çok sabırlı biriyim ama ilk defa böyle telaşlı oldum. Sabırla bekleyelim bakalım 🥰

Benimde 6+2 olmam lazım bugün 5+4 cumartesi günü gittiğim kontrole göre. Geç döllenmedir muhtemelen ❤️💖

Geç döllenme olduğunu doktorunuz mu soyledi acaba? Bende 6+0 da gitmiştim kese gözüktü bebek gözükmedi ama doktorum böyle bir şeyden bahsetmedi. Bos gebelik ihtimali üzerinde daha çok durdu.
Neden geç döllenme olabileceğini söylemedi şaşırdım. Benimde bugün normalde 6+2 ama cumartesi günü gittiğim kontrole göre 5+4 doktor geç döllenme dedi

Neden geç döllenme olabileceğini söylemedi şaşırdım. Benimde bugün normalde 6+2 ama cumartesi günü gittiğim kontrole göre 5+4 doktor geç döllenme dedi
Doktorları anlamakta bazen cok zor. Benim doktorum bebeği göremeyince direk boş gebelik ihtimali üzerinde durdu. Acaba neden geç döllenmeyi düşünmedi diye merak ettim.

Back