Dr un ultrason a nerden baktı vajina mi gobek mi?Aminnn canım benim ilk gebelik ilk kez de böyle birşey yaşayınca ister istemez bir tık çöküyor insan. Teşekkür ederim güzel nasihatların için herkes hayırlısıyla atlatsın bu günleri inşallah. ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr un ultrason a nerden baktı vajina mi gobek mi?Aminnn canım benim ilk gebelik ilk kez de böyle birşey yaşayınca ister istemez bir tık çöküyor insan. Teşekkür ederim güzel nasihatların için herkes hayırlısıyla atlatsın bu günleri inşallah. ❤
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba herkese
Ben yeni üye oldum siteye ve sat 25 mayıs ben tedavi için doktora başladım klomen denedim bir ay sonraki ay femara ile hamile kaldım 4+0 da 309 4+2de 871 cıktı kan testim doktorum da artık hamilesin diyebilirim arife günü gel bakalım dedi ki özel hastanede doktor kendisi ama her zaman çağırmaz öyle ilk doğumumda da ona gitmiştim. Tahmini doğum 1 mart gösteriyor her yer ama doktorum da dedi muhtemelen şubatta doğum yaparım çünkü ilk doğumum sezeryandı. Şimdi heyecanla 8 temmuzu bekliyorum umarım keseyi / bebeği görüp kalp atışlarını duyarsam çok rahatlayacağım. Karnımda bir seğirme var ilkinde de olmuştu ve kızım oldu bilmiyorum o zaman bana seğirme varsa kız olur demişlerdi şimdi de erkek olur diyorlarmış okuduğuma göre :)
Bir de ben keseyi gormeden kimseye söylemek istemedim ama dayanamadım nazar için değil ama dış gebelik veya boş kese muhabbeti olursa bende açıklama yaparke üzülürüm aslında söylemesem daha iyiydi.
Kızım evlenir evlenmez korunurken istemeden olmuştu bu ikinci için çaba göstermem gerekti ve ne kadar kıymetli olduğunu anladım insan çocuk sahibi oluyorsa ne olursa olsun sevinmeli Allah rızkını bir şekilde veriyor.
Mide bulantısı da 6. Haftadan 14. Haftaya kadar çekmiştim ilkinde Allah bunda getirmesin umarım hala korkuyla bekliyorum haftaya nasıl olacak diye
Ben burayı arada okuyordum ama şimdi katılmak istedim umarım herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına. Hepinize sevgilerimle
Merhaba ben de şubat 2022 annesiyim korkmayın ultrasonun zarari yok bebeğe, bende ilk 3 ay 10 15 gün arayla girdim ancak Dr çağırmadan bir sorun yokken sırf bebeği goreyim diye gitmek doğru değil, ultrason değil ama doppler zararlı demişti gittiğim Dr lar, o yüzden kalp atisini 2 3 saniye dinletiyorlardı daha uzun istemeyin..sağlıcakla kolay dogumla kavusun yavrunuzaSelam kızlar, kendi doktorum izne çıkacağı ve araya bayram gireceği için bir sonraki randevumu 18 temmuza aldım. Ama o kadar beklemek istemiyorum bebeği tekrar görmek için
Mhrsden devlet hastanesine randevu aldım cuma gününe yani 1 temmuza. Hem devlet hem özele giden var mı aranızda?
Önceki randevum geçen Perşembeydi. Yani 8 gün sonra doktora gitmiş olacağım. Bebek için sorun olmaz dimi?
Tüp bebek olduğu için keseden itibaren her hafta ultrasona girdim, sorun olsa yapmazlardı diye düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Belirtileriniz ne zmn geçti. Bi kaç gün önceye kadar inanılmaz şişliğim vardı karnımda şimdi indi göğüslermde eskisi kadar ağrımıyor. Bulantılarım geçmedi gerçi ama insan tedirgin oluyor ynedeMerhaba ben de şubat 2022 annesiyim korkmayın ultrasonun zarari yok bebeğe, bende ilk 3 ay 10 15 gün arayla girdim ancak Dr çağırmadan bir sorun yokken sırf bebeği goreyim diye gitmek doğru değil, ultrason değil ama doppler zararlı demişti gittiğim Dr lar, o yüzden kalp atisini 2 3 saniye dinletiyorlardı daha uzun istemeyin..sağlıcakla kolay dogumla kavusun yavrunuza
Ben seni takip ediyorum galiba bu sabah gazman olarak uyandımBelirtileriniz ne zmn geçti. Bi kaç gün önceye kadar inanılmaz şişliğim vardı karnımda şimdi indi göğüslermde eskisi kadar ağrımıyor. Bulantılarım geçmedi gerçi ama insan tedirgin oluyor ynede
Kız geçen karnım 5 aylık gibiydi bugün inmişBen seni takip ediyorum galiba bu sabah gazman olarak uyandım
Gece darlanmışım da pijamamın belini göbeğimin altına çekmişim sabah gördüm şok oldumKız geçen karnım 5 aylık gibiydi bugün inmiş
Ayy o zaman biraz daha bekleyebilirim. Randevuyu iptal edeyimbenim tavsiyem o kadar fazla girme. gordugum kadariyla anne isteyince geneli bakiyor. benim yasadigim yerde isisi cocuga zarar veriyor diye sen yalvarsan da drlar suresi gelmeden yapmiyor. rahat ol iyidir bebisin onu dusunup cok girme bence..
İptal edeceğim randevumu, beklemeye karar verdim1 temmuzda grev yapacaklar diye duymuştum ama olurlar mı bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, beklemeye karar verdimMerhaba ben de şubat 2022 annesiyim korkmayın ultrasonun zarari yok bebeğe, bende ilk 3 ay 10 15 gün arayla girdim ancak Dr çağırmadan bir sorun yokken sırf bebeği goreyim diye gitmek doğru değil, ultrason değil ama doppler zararlı demişti gittiğim Dr lar, o yüzden kalp atisini 2 3 saniye dinletiyorlardı daha uzun istemeyin..sağlıcakla kolay dogumla kavusun yavrunuza
Hamilelik günlüğünde bebek görünmeye başlamış ordan bakıp mutlu olabilirsinAyy o zaman biraz daha bekleyebilirim. Randevuyu iptal edeyim
Çok teşekkür ederim
Zorluklarla sahip olunca bebeğe, insan merak etmeden duramıyor.
Ay ben de gün bitse de bebeğin bugünkü durumu ne diye baksam diye bekliyorum uygulamadan.Siz hangisini kullanıyorsunuz. Bende happy mom ve +hamilelik var.Hamilelik günlüğünde bebek görünmeye başlamış ordan bakıp mutlu olabilirsin
Böyle ufak deliliklerim var
Ben de banu çiftçi ile happy mom var , bide adet döngülerimi takip etmek için p.c. Kullanıyordum baktım onda da hamile oldum vs seçenekleri var bi de onu kullanıyorum gece 00:00 olunca hemen bakıyorum ahsdagdhhsAy ben de gün bitse de bebeğin bugünkü durumu ne diye baksam diye bekliyorum uygulamadan.Siz hangisini kullanıyorsunuz. Bende happy mom ve +hamilelik var.
Benim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısıKızlar 2 gündür az az lekelenmem oldu bugün iş dönüşü şiddetli bir ağrı hissettim ve bir kan pırtısı geldi. Eşim hemen hastaneye götürdü kese yerinde ve etrafında kanama yok herşey yolunda dedi. Bir iğne yaptı düşmeyi engelleyen birde vajinaldan kullanılacak diyerek Progestan verdi. Ama hala kan az az da olsa geliyor böyle birşey yaşayan oldumu. İnanılmaz üzgünüm endişeliyim
Insalalh canim biraz bizi zorlar ama birbirlerine arkadaş olurlarİnşallah yakın yakına kolay olur
Sen yaparsın sana guveniyoruzBen de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu var karnımdakini doğurayım sağlıklıca, o 2 yaşına gelince bir tane daha olsun istiyorum ve ben çalışıyorum, yanımızda bakacak kimsemiz yok . Üstesinden gelebiliriz inşallah
Bende brutus varmısın aynı yolda huni takmayaMincir sen de mi brütüs hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah