• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
8+0 bugün daha iyiyim snki ama pek iştahım yok ilaçlar iyi geliyor gibi bulantı için benim akşamları artıyor gündüz iş yoğunluğundan hızlı geçiyor yemek te yemeyince daha iyiyim perşembede kontrölüm var hayırlısıyla iyidir bebek
Ben de perşembe gidicem 🤗 hiç kan idrar testi yaptırdınız mı? Bide ikili test yaklaşıyor arkadaşlar yaptıracak mısınız?

Benim 3. olduğu için tepkilerden çekiniyorum o yüzden söylemeyeceğim bir süre 🙈
Ben de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu var 😬 karnımdakini doğurayım sağlıklıca, o 2 yaşına gelince bir tane daha olsun istiyorum 🫣 ve ben çalışıyorum, yanımızda bakacak kimsemiz yok . Üstesinden gelebiliriz inşallah

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah Sizinki daha iyiymiş benimkilerin arası 18 ay olacak yaşım biraz var onun icin aralarını fazla uzatmak istemedim insallah sağlıcakla kucağınıza aliriz
Mincir sen de mi brütüs 🤗🤗 hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Ben de perşembe gidicem 🤗 hiç kan idrar testi yaptırdınız mı? Bide ikili test yaklaşıyor arkadaşlar yaptıracak mısınız?
Evet ilk öğrendiğimde basit bi kan sayımı yaptırdık pıhtılaşmaya bakmak için ama şimdi dr ne der bilemiyorum perşembe, evet canım yaptırcam nifty testini hayırlısıyla , bebek sağlıkla o günleri görsün sağlıkla doğsunda hepimizinkini Amin

Ben de 3 çocuğum olsun istiyorum ama çevremdekilerin çoğunun 2 çocuğu var 😬 karnımdakini doğurayım sağlıklıca, o 2 yaşına gelince bir tane daha olsun istiyorum 🫣 ve ben çalışıyorum, yanımızda bakacak kimsemiz yok . Üstesinden gelebiliriz inşallah
Gelirsin canım benimde bakacak kimse yok die yıllarca ara verdim yaş farkı çok olacak şimdiki aklım olsaydı 2 yaşına gelmeden ikinciyi yapardım arkadaş olurlar birbirlerine

Kızlar bu gün 2. Kontrolüme gittim doktora göre 7+2 kalp atışımızı daha net duyduk çok şükür bebiş de büyümüş dedi doktor. Ama küçük bi kanama alanın var dedi kanamam yok ama rahimde gözüktü progesteron ilaç verdi böyle olanlar var mı bir ay sonra kontrole çağırdı bir ay düşünüp duracağım şimdi 🤦🏼‍♀️

Kızlar bu gün 2. Kontrolüme gittim doktora göre 7+2 kalp atışımızı daha net duyduk çok şükür bebiş de büyümüş dedi doktor. Ama küçük bi kanama alanın var dedi kanamam yok ama rahimde gözüktü progesteron ilaç verdi böyle olanlar var mı bir ay sonra kontrole çağırdı bir ay düşünüp duracağım şimdi 🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım sen ilacı fitil olarak kullan daha etkili diyorlar önemli bir sorun olmaz merak etme hayırlısıyla

Önemli bişey olsaydı 1 ay sonraya mı çağırırdı seni böyle düşün 🤗

Canım benim de 7+1 deki kontrolümde bir kanama alanı göründü, yarın tekrar kontrole gideceğim. Ben de tedbir amaçlı başladım progestana. Fitil olarak kullanıyorum ağızdan kullanmıyorum baş dönmesi yaşamamak için doktorumda öyle söyledi. Çok önemli birşey olmadığını söyledi. İçim rahat o yüzden . Bir hafta sonra çağırdı beni kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi de görmek istediğinden. Bir de tatil durumun var gitmeden bakalım dedi 🙂

Ben de dün yaptırdım tüm tahlillerimi. Doktorum kalp atışını görmeden istememişti. Tam kan sayımı glukoz tsh idrar tahlilleri toksoplazma rubella gibi gebelikte istenen herşeye bakıldı.
Yarın göstereceğim temiz çıktı hepsi

Canım benim de 7+1 deki kontrolümde bir kanama alanı göründü, yarın tekrar kontrole gideceğim. Ben de tedbir amaçlı başladım progestana. Fitil olarak kullanıyorum ağızdan kullanmıyorum baş dönmesi yaşamamak için doktorumda öyle söyledi. Çok önemli birşey olmadığını söyledi. İçim rahat o yüzden . Bir hafta sonra çağırdı beni kan tahlillerimi ve idrar tahlillerimi de görmek istediğinden. Bir de tatil durumun var gitmeden bakalım dedi 🙂
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırız bu dönemleri ❤️

Back