2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yani şuan aynısı daha fazla kasılma bendede var doktor hiçbir ilaç vermedi bana ya sadece kasılma var uzan dedi bana dinlen dedi ama hiç gecmiuo sırtımdan sancı vuruyor bana

Yani şuan aynısı daha fazla kasılma bendede var doktor hiçbir ilaç vermedi bana ya sadece kasılma var uzan dedi bana dinlen dedi ama hiç gecmiuo sırtımdan sancı vuruyor bana
Benim doktorum prof . Ben sertleşme var hocam dedim oda magnorm icebilirsin dedi. Prospektuste de yazıyor rahim kasılmasına iyi gelirmiş

Benim doktorum prof . Ben sertleşme var hocam dedim oda magnorm icebilirsin dedi. Prospektuste de yazıyor rahim kasılmasına iyi gelirmiş
Yani bnm normal devlet doktoru uzman yani ama hiç ilaç vermedi yorgun musun ddi biraz ddm dinlen uzan 3hafta sonra bidaha bakcz ddi bide bebek kafası aşağı pozisyondaymis yani

Tok kullanıyorum canım 2-3 damla damlatiyorum.Normal kişiler 10 damlaymis ama hamileler sadece takviye için 2-3 damla damlatsa yetermis.Kahvalti biteceği zaman ekmeğime damlatiyorum
18 damla yazanda var 5 yazan da var bende doktora mesaj attim. 'bunun yerine tuesto d3 k2 kullanmaniz lazim.Bunlari onermiyoruz ' yazmis , elimde kaldi ilaç Amaan kullaniyormus cogu kisi bitinceye kadar kullanirim yapcak bir sey yok

Böyle sag tarafimda bir agri oluyor sanki adet olacakmisim gibi kasik ağrısı gibi bir şey canim. Bugün de oldu yattim yattim geçmedi 4 sast surunce doktora gittim korkumdan. Serum veriler progestani 2 den 3 e cikardilar.
Yaa ben normalde evhamli degilimdir ama onceki hamileligimden kötü tecrübem var. (Adet sancisi gibi baslayan bir sancim olmustu giderek artti doktorlar dogum değil deyip geri gonderdiler hic serum vermeden sonunda acilmam olup dogum yaptim) Hem de erken dogum riskim var ongoremiyor doktor ne zmn gelir kimse bilemiyor.

Ah canım çok geçmiş olsun . Ağrılarım ritmiydi yani her 10 dk bir ya da her yarım saatte bir mi. Erken doğum riskin önceki gebelikten minkaynakli?

Ah canım çok geçmiş olsun . Ağrılarım ritmiydi yani her 10 dk bir ya da her yarım saatte bir mi. Erken doğum riskin önceki gebelikten minkaynakli?
Rahim sekli bozuklugundan canim .kalp seklinde rahim diyorlar.hem dusuk hem erken dogum riski yaratiyor.bir oglum var 32 haftalik dogdu bir de kaybim var bu sebepten.
Yok dayanilmaz degil ama devamli bir agri. Proluton,serum ve agri kesici yaptilar simdi iyiyim çok sukur .
Ama ilk kez anne olacaklara önerim devamli bir agriniz varsa mutlaka mudahale ettirin. Benim ilkinde adet sancisi gibi baslayip artti ve sonra 10 dk da bir sanciya döndü. nts de asla sancim cikmadi, ishal sancisi bile doğum sancisina dönebiliyor mus. Malesef cahilligime ,tecrubesizligime denk geldi. Komsum bile anladi mudahale ettir dedi doktorlar bi turlu anlayamadi dedimi. Kendi doktorum merkezdeydi burdakiler de gun icerisnde 4 defa gittigim halde sen hamilesin herhangi bir serum veremeyiz apandisit olabilir deyip gonderdiler beni.Haliyle o kadar sancı açılmaya sebep oldu durduramadik.

Benim bir tanıdığım da 28 haftalık ilk doğumunu yaptı onunda hafif kalp şeklinde yemiş rahmi. İkinciyi iğnelerle felan durdurdular 38. Haftada yaptı. Benim rahmim de hsg de cok hafif t şeklinde ama doktorun sıkıntı yok bu sorun olmaz dedi. Ben de sanırım genisleme yaptığı için biraz ağrım oluyor dedim çok teşekkürler verdiğin bilgiler çok kıymetli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…