- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.761
Bana normalde vermemisti ama bacaklarim agriyodu bi ara vermisti pek de duzenli kullanmiyorum dogrusu. Gunde bir defa demisti bana. Benimki ocean marka mg bilmiyorum ama.Kızlar magnezyum günde kaç kere içiyorsunuz
Benimki de canım magnorm. içtiğim zaman rahimdeki sertlik azalıyor çok iyi hissediyorum.1 tane içiyorum ama benimki 370 mg
Canım sanırım benim rahmim biraz dar .hsg de de görmüştüm. Ondan mı bilmiyorum ama baya rahatsız ediyorBana normalde vermemisti ama bacaklarim agriyodu bi ara vermisti pek de duzenli kullanmiyorum dogrusu. Gunde bir defa demisti bana. Benimki ocean marka mg bilmiyorum ama.
Yani şuan aynısı daha fazla kasılma bendede var doktor hiçbir ilaç vermedi bana ya sadece kasılma var uzan dedi bana dinlen dedi ama hiç gecmiuo sırtımdan sancı vuruyor banaAğrın nasıl bir agri canım tarif eder misin? Benim de kasıklarımda bazen yukarı bazen aşağı bazen sağ bazen sol sertleşme oluyor. Az önce de ani den rahmime sanci girdi çıktı . Magnezyum başladım bakalim
Kuzum belin mi sırtın miYani şuan aynısı daha fazla kasılma bendede var doktor hiçbir ilaç vermedi bana ya sadece kasılma var uzan dedi bana dinlen dedi ama hiç gecmiuo sırtımdan sancı vuruyor bana
Benim doktorum prof . Ben sertleşme var hocam dedim oda magnorm icebilirsin dedi. Prospektuste de yazıyor rahim kasılmasına iyi gelirmişYani şuan aynısı daha fazla kasılma bendede var doktor hiçbir ilaç vermedi bana ya sadece kasılma var uzan dedi bana dinlen dedi ama hiç gecmiuo sırtımdan sancı vuruyor bana
Ya bel değil şu sırt boslugu böbrek kısmının altından sağ kasigoma vuruyor ama birden böyle sanki oraya bıçak batiyo gbi ilk kızımda kasılmayo bile bilmezdim bunda çok erken daha karnim taş gbi kasiliyo yaKuzum belin mi sırtın mi
Gittin mi cnm murat beye?Sevindim canım insan ilk gideceği için çekiniyor
Yani bnm normal devlet doktoru uzman yani ama hiç ilaç vermedi yorgun musun ddi biraz ddm dinlen uzan 3hafta sonra bidaha bakcz ddi bide bebek kafası aşağı pozisyondaymis yaniBenim doktorum prof . Ben sertleşme var hocam dedim oda magnorm icebilirsin dedi. Prospektuste de yazıyor rahim kasılmasına iyi gelirmiş
Kaç ml sŞeker toleransı yapıldı kızlar. Açlık şekerim 75, yükleme sonrası 89 çıktı. Bir sorun yok çok şükür.
KKaç ml şeker yuklendi bazisi 50 bazisi 75 istiyor
50 mgKaç ml s
Benimde öyle canım magnezyum içiyorum da rahatlatıyorYa bel değil şu sırt boslugu böbrek kısmının altından sağ kasigoma vuruyor ama birden böyle sanki oraya bıçak batiyo gbi ilk kızımda kasılmayo bile bilmezdim bunda çok erken daha karnim taş gbi kasiliyo ya
Yani doktor kadar bilgim yok tabi kuzum benim doktorum böyle yazmış banaYani bnm normal devlet doktoru uzman yani ama hiç ilaç vermedi yorgun musun ddi biraz ddm dinlen uzan 3hafta sonra bidaha bakcz ddi bide bebek kafası aşağı pozisyondaymis yani
18 damla yazanda var 5 yazan da var bende doktora mesaj attim. 'bunun yerine tuesto d3 k2 kullanmaniz lazim.Bunlari onermiyoruz ' yazmis , elimde kaldi ilaçTok kullanıyorum canım 2-3 damla damlatiyorum.Normal kişiler 10 damlaymis ama hamileler sadece takviye için 2-3 damla damlatsa yetermis.Kahvalti biteceği zaman ekmeğime damlatiyorum
Böyle sag tarafimda bir agri oluyor sanki adet olacakmisim gibi kasik ağrısı gibi bir şey canim. Bugün de oldu yattim yattim geçmedi 4 sast surunce doktora gittim korkumdan. Serum veriler progestani 2 den 3 e cikardilar.Ağrın nasıl bir agri canım tarif eder misin? Benim de kasıklarımda bazen yukarı bazen aşağı bazen sağ bazen sol sertleşme oluyor. Az önce de ani den rahmime sanci girdi çıktı . Magnezyum başladım bakalim
Ah canım çok geçmiş olsunBöyle sag tarafimda bir agri oluyor sanki adet olacakmisim gibi kasik ağrısı gibi bir şey canim. Bugün de oldu yattim yattim geçmedi 4 sast surunce doktora gittim korkumdan. Serum veriler progestani 2 den 3 e cikardilar.
Yaa ben normalde evhamli degilimdir ama onceki hamileligimden kötü tecrübem var. (Adet sancisi gibi baslayan bir sancim olmustu giderek artti doktorlar dogum değil deyip geri gonderdiler hic serum vermeden sonunda acilmam olup dogum yaptim) Hem de erken dogum riskim var ongoremiyor doktor ne zmn gelir kimse bilemiyor.
Canım benim de 17. Haftada başladı bu kasılma ise tabi . Çok erken değil mi normal mi bu durumlarYani bnm normal devlet doktoru uzman yani ama hiç ilaç vermedi yorgun musun ddi biraz ddm dinlen uzan 3hafta sonra bidaha bakcz ddi bide bebek kafası aşağı pozisyondaymis yani
Rahim sekli bozuklugundan canim .kalp seklinde rahim diyorlar.hem dusuk hem erken dogum riski yaratiyor.bir oglum var 32 haftalik dogdu bir de kaybim var bu sebepten.Ah canım çok geçmiş olsun. Ağrılarım ritmiydi yani her 10 dk bir ya da her yarım saatte bir mi. Erken doğum riskin önceki gebelikten minkaynakli?
Benim bir tanıdığım da 28 haftalık ilk doğumunu yaptı onunda hafif kalp şeklinde yemiş rahmi. İkinciyi iğnelerle felan durdurdular 38. Haftada yaptı. Benim rahmim de hsg de cok hafif t şeklinde ama doktorun sıkıntı yok bu sorun olmaz dedi. Ben de sanırım genisleme yaptığı için biraz ağrım oluyor dedimRahim sekli bozuklugundan canim .kalp seklinde rahim diyorlar.hem dusuk hem erken dogum riski yaratiyor.bir oglum var 32 haftalik dogdu bir de kaybim var bu sebepten.
Yok dayanilmaz degil ama devamli bir agri. Proluton,serum ve agri kesici yaptilar simdi iyiyim çok sukur .
Ama ilk kez anne olacaklara önerim devamli bir agriniz varsa mutlaka mudahale ettirin. Benim ilkinde adet sancisi gibi baslayip artti ve sonra 10 dk da bir sanciya döndü. nts de asla sancim cikmadi, ishal sancisi bile doğum sancisina dönebiliyor mus. Malesef cahilligime ,tecrubesizligime denk geldi. Komsum bile anladi mudahale ettir dedi doktorlar bi turlu anlayamadi dedimi. Kendi doktorum merkezdeydi burdakiler de gun icerisnde 4 defa gittigim halde sen hamilesin herhangi bir serum veremeyiz apandisit olabilir deyip gonderdiler beni.Haliyle o kadar sancı açılmaya sebep oldu durduramadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?