2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnşallah canım, murat bey kibar bir dr, herseyi açıklıyor, soru sorabilirsiniz,asla terslemiyor,30 dk sürdü

Kızlar bugün plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim Dr sordum kanama olur mu diye yaniii sanmıyorum dedi ama sizede sormak istedim 17+5
Benim de ilk gebeliğim bu şekildeydi doğuma kadar hep yukarı çıkmasını bekledik normal doğum yapabileyim diye sonlara doğru sınırdan kurtarmıştım normal doğum yapabilecektim ama oğlum 2 tur kordon doladı boynuna yine sezeryanla gelmiş oldu hatta Dr doğum öncesi son bir kontrol etti ultrasonla evet duruyor 2 tur Kordon dedi doğumdan sonra geldi 3 tur kordonla çıktı dedi

Merhaba sizde hareketler nasıl devam etti? Ben özellikle dün neredeyse tüm gün hissetmiştim bugün hiç hareket yok bir iki sefer pıt pıt vurur gibi oldu. Normal mi

Ben ondan sonra ki günlerde de hemen hemen hiç hissetmedim sanırım bir 4-5 gün sürdü bu durum , 1-2 gündür yine çok hareketlendi şükür. Sanırım bebek yer değiştirince falan farkediyor baya . Dr da bu haftalar için normal dedi bebek hareketlerinin düzensiz olmasına

Teşekkür ederim dönüşünüz için benimde normale döndü hareketleri

o zamaaaaaan kulaklarımızı arada kapatıyoruz ve duymuyoruz
sizlerle içim daha da rahatladı, herkesin bünye ayrı işte..
sen ve bebeğin sağlıklı olduktan sonra diyet ne ki halledersiniz

Günaydın kizlarrr
Ben devit3 u kapsül olarak kullaniyordum,eczaci damla olarak vermis .Uzerinde de bir sey yazmiyor .bundan kullanan varsa ac tok ve nasil kullaniliyor bilgi verir misiniz

Eklentiler

• 16625361764247870365939958375555.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın kizlarrr
Ben devit3 u kapsül olarak kullaniyordum,eczaci damla olarak vermis .Uzerinde de bir sey yazmiyor .bundan kullanan varsa ac tok ve nasil kullaniliyor bilgi verir misiniz

Günaydın canım tok karnına günde 1 kere 5 damla olarak kullanıyorum ben. Doktorum yoğurda damlat veya yağlı ekmeğe damlat öyle kullan yoksa vücutta emilmiyor demişti bende yoğurda damlatarak tüketiyorum.

Günaydın kizlarrr
Ben bundan kullaniyorum sabah kahvaltıda son kalan ekmeğe 10 damla ( damla sayısını doktor verdi) .
Birde sen 7 kilo aldim dedin ya zayf misin zayflar birden kilo alıyormuş..ben hamilelik öncesi kilo almstim 72 kusurle hamile kaldım 13. Haftada doktora. Gittigmde 78 dim
Diyetsine gönderdi 20. Haftaya kadar 5 kilo vereceksin, sonrada 5 kilo alacksin dedi.. suamda 20 haftalık oldum 75 e inebildim ama ben sanirim gitmeseydim diyetsine simdi 80 üstü olmuştum. Ama bu ara cok zorlaniyorum yapmakta canim istiyor biseyler yemek

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş bebeği

Hamile kaldıktan sonra kulakları cidden çoğu şeye kapatmak gerekiyor. Hele birde bunun doğum sonrası var her gelen kendisinden tanidigindan örnekler veriyor akıl veriyor. Hiç açıklama yapmadan evet tamam diyip konuyu kapatmak en iyisi. Biraz açıklama yaptın mı arkası geliyor çünkü uzatiyorlar

Günaydın kizlarrr
Benimki fıs fıs bunu da hamile kalıp alınca gördüm yalnız benim bildiğim ya seninki gibi damla olur ya kapsüldü hepşimdi tok bir fıs sıkıyorum ama sanki fıs fıs olunca ciddiye alamıyorum

Canım benimde öyle çok bi karnım çıkmadı, hatta geçen görümcem geldi senin karnın niye büyümedi ya iç karnın geniş herhalde dedi, sonra bitane komşumuzun küçük kızı abla sen nasıl hamilesin hiç hamileye benzemiyorsun dedi ben hiç takılmıyorum çünkü çok büyük karnım olsun istemezdim, bebeğimin ölçümleri iyi olsun yeter

Günaydın kizlarrr
Bunu günde 15-18 damla arası kullanılıyor.
Yemeklerden sonra..
Suya damlatılmıyor.
Ekmek yoğurt gibi o an giyebileceğiniz birşey damlatıp alabilirsiniz

Canim ben normalde 60 kiloydum sonra 3 aylikken kurtaj oldugumda 64 olmustum. Sonra tekrar hemen hamile kaldim. 64 den 72 ye çıktım.yani 8 kilo aldım.simdi dikkat etmeye calisiyorum.pazartesi de gebelik sekerine baktiracagim.
Senin icin iyi olmus canim ben verebilecegimi sanmiyorum anca koruyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…