2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.
Bide verdiğini unutuyor bu adam beni öldürecek yok senin o kullandığını çok gördüm ben kullanan valla

Kizlar kizlar, benim kusmalarim geri geldi sanki diye korkuyorum.
Bu arada bulanti ilacimi birakali epeyi olmustu. Sorun yoktu. Ama iki gundur aksamlari soylemesi ayip bi bulanti geliyor ve kusuyorum
Boyle olan var mi? Neden olur ki?
Bende 2 gündür böyleyim ya öğürsem kusucam o derece çok kötü oldum. ilk aylar bile bu kadar olmamıştım. Ben bu ara 2 gündür çok karbonhidratlı beslendim sindirim sorunlarımda var ona yoruyorum umarım geçici olur çünkü bişey yiyemiyeceğim gibi duruyor.

Açlık şekerim 88 çıkmış ama tokluk sonucum hala yok e nabizda.İsmimi farklı bişey olarak geçiyor acaba

Gittin mi cnm murat beye?
Gittim canım iyiki de ona gitmişim. Plesenta asagidaymis vajinal ultrasonla da baktı. Doktorun takip eder zaten dedi. Çok güzel anlattı herşeyi. Şükür bebekte herşey güzel. Aldığı fiyata göre çok iyi bence. Kendi doktorumdan memnun kalmasaydim onunla devam ederdim

Hanimlar selam ben detaylı dan çıktım prof a gtmistim. Doktoruma goturucem simdi sonucu göstermeye birde. Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi bulunduğum tip fakultesind.fetal dna yaptıranlar vardi. Devlete yaptiran var mi ücreti nedir bilgisi olan var mi?

Kızlar herkese selam iyi mısınız?eşim 2 hafta izin almış ona doktorlara el ele götürüyorum yoksa asla gitmez sizi okuyorum amaşey sorucam belki haberi var devlette isteğe bağlı sezaryen kaldırmışlar mı?benim doktor doçent hastaneden ayrılmış ve hala açılmadı odayı ve bu süreç devlette bir doktora gidiyorum. Mükemmel bir bayan özelden hiç fark yok. Ona şimdi sadece 23 Eylül gidecem o zaman sorucam tabiki ama belki siz biliyorsanız yani şimdi kararsızım benim için özel mı devlet mı fark yok doktor önemli. Bu bayana aşık oldum ama işte bana sezaryen yapar mı kabul eder mi?aynı hastanede Bi tanıdık perinatoloji doktor çıktı ona gittik o da baktı hersey iyi bana gelmek gerek yok dedi bu bayana devam et. Iste belki onunla konuşsak o sahte sebep birsey yazabilir mesela sezaryen için?normal doğum hiç istemiyorum.

Geç değil mi?birsey mi gördü yoksa sadece yaştan dolayı??

Fetal dna sanirim geçti devlette amniosentez yapılabilir şimdi, geçen gittiğimde 4 lu test zamaniymis, bize sordu istiyormusnuz iste sonrasında aldirir misiniz bir sorun ciksa vs dedi,biz yaptırmadık. Ikili test iyi gelmişti , ultrason ölçümleri iyiydi, düşük risk sıfır risk demek değil dedi. Fetal belki haftasina göre uygun değildir.

Kendi doktorum da gerek yok dedi yaptırmayacağım. Risk acisindan benimde düşük çıktı 2li 3lü.

Geç değil mi?birsey mi gördü yoksa sadece yaştan dolayı??
Geç tabi gebeligi sonlandrmak için.
Ama o düşünce ile yapilmicakti. Fetal dna da tum hastqliklarq bakmıyor neticede belli seyleri goruyor ve yine garantisi yok birseyin. Doktorum gerek yok dedi yaptirmayacagim.Hepinizden dua beklerim insallah bir sıkıntı cikmaz 2 hfta snra yine kontrolum var.

Dün detayliya gittiğim doktor açıkladı bize bütün bu testleri. İsterseniz yapılabiliyor bizim ülkemizde belli bir haftası yok dedi. Riskli çıkarsa kaç hafta olursa olsun bebeği aldirabiliyormuşta aile. Bazı ülkelerde 24.hafta sonrası yapilmiyormus test bile ama bizim ülkemizde yapılıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…