- 27 Eylül 2020
- 7.621
- 11.126
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.801
Bide verdiğini unutuyor bu adam beni öldürecekFis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.
Bende 2 gündür böyleyim ya öğürsem kusucam o derece çok kötü oldum. ilk aylar bile bu kadar olmamıştım. Ben bu ara 2 gündür çok karbonhidratlı beslendim sindirim sorunlarımda var ona yoruyorum umarım geçici olur çünkü bişey yiyemiyeceğim gibi duruyor.Kizlar kizlar, benim kusmalarim geri geldi sanki diye korkuyorum.
Bu arada bulanti ilacimi birakali epeyi olmustu. Sorun yoktu. Ama iki gundur aksamlari soylemesi ayip bi bulanti geliyor ve kusuyorum
Boyle olan var mi? Neden olur ki?
Gittim canım iyiki de ona gitmişim. Plesenta asagidaymis vajinal ultrasonla da baktı. Doktorun takip eder zaten dedi. Çok güzel anlattı herşeyi. Şükür bebekte herşey güzel. Aldığı fiyata göre çok iyi bence. Kendi doktorumdan memnun kalmasaydim onunla devam ederdimGittin mi cnm murat beye?
Geçen hafta 1 kilo aldım sevindim bugün baktım gene gittiKızlar şu ana kadar 3 kilo almışım sizce iyi mi yani siz kaç kilo aldnz
Geç değil mi?birsey mi gördü yoksa sadece yaştan dolayı??Hanimlar selam ben detaylı dan çıktım prof a gtmistim. Doktoruma goturucem simdi sonucu göstermeye birde. Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi bulunduğum tip fakultesind.fetal dna yaptıranlar vardi. Devlete yaptiran var mi ücreti nedir bilgisi olan var mi?
Fetal dna sanirim geçti devlette amniosentez yapılabilir şimdi, geçen gittiğimde 4 lu test zamaniymis, bize sordu istiyormusnuz iste sonrasında aldirir misiniz bir sorun ciksa vs dedi,biz yaptırmadık. Ikili test iyi gelmişti , ultrason ölçümleri iyiydi, düşük risk sıfır risk demek değil dedi. Fetal belki haftasina göre uygun değildir.Hanimlar selam ben detaylı dan çıktım prof a gtmistim. Doktoruma goturucem simdi sonucu göstermeye birde. Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi bulunduğum tip fakultesind.fetal dna yaptıranlar vardi. Devlete yaptiran var mi ücreti nedir bilgisi olan var mi?
Ben yaptırdım canimKızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı hiçbir bilgim yok mesajları da kaçırdım biraz okuyamadim pek
Normal kontrol randevusuna gidince yaparlar herhalde değil mi yoksa özele mi gitsem bilemedimBen yaptırdım canim
Erken mi yapildi? haftadan itibaren diye biliyordumBen yaptırdım canim
Kendi doktorum da gerek yok dedi yaptırmayacağım. Risk acisindan benimde düşük çıktı 2li 3lü.Fetal dna sanirim geçti devlette amniosentez yapılabilir şimdi, geçen gittiğimde 4 lu test zamaniymis, bize sordu istiyormusnuz iste sonrasında aldirir misiniz bir sorun ciksa vs dedi,biz yaptırmadık. Ikili test iyi gelmişti , ultrason ölçümleri iyiydi, düşük risk sıfır risk demek değil dedi. Fetal belki haftasina göre uygun değildir.
Geç tabi gebeligi sonlandrmak için.Geç değil mi?birsey mi gördü yoksa sadece yaştan dolayı??
Çok iyi. Ben 7kilo aldım hiç tatlı yemeden nasıl aldım bilmiyorumKızlar şu ana kadar 3 kilo almışım sizce iyi mi yani siz kaç kilo aldnz
Dün detayliya gittiğim doktor açıkladı bize bütün bu testleri. İsterseniz yapılabiliyor bizim ülkemizde belli bir haftası yok dedi. Riskli çıkarsa kaç hafta olursa olsun bebeği aldirabiliyormuşta aile. Bazı ülkelerde 24.hafta sonrası yapilmiyormus test bile ama bizim ülkemizde yapılıyor dediGeç tabi gebeligi sonlandrmak için.
Ama o düşünce ile yapilmicakti. Fetal dna da tum hastqliklarq bakmıyor neticede belli seyleri goruyor ve yine garantisi yok birseyin. Doktorum gerek yok dedi yaptirmayacagim.Hepinizden dua beklerim insallah bir sıkıntı cikmaz 2 hfta snra yine kontrolum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?