2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnsan basina gelmeyince bilmiyor canim,paylasmak istedim. İns bende görürüm 38. Haftalari

Aha fıs fısı demiş
Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.

Eklentiler

• 16626211742792490539433606334427.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum
Cok geçmiş olsun canım.bu halde calismak cok zordur Allah kolaylik versin.ishalin gecmesi icin gerekli onlemlerini al canim sen yine de ishal deyip geçme

Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.

Ben ilk hamileliğimde de bu damlayı kullanmıştım ki ilk hamileliğimde özele gittim doktorumda doçentti bu damlayı yazdı bana sizin doktorunuz önermiyoruz onu demiş ama benim ilk hamileliğimde D vitamini değerimi çok iyi seviyeye getirmişti

Kizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum

Günaydın canım o ishal olayını ben geçen hafta yaşadım sancısı öyle bir şeydi ki doğuruyorum sandım vallahi felaket bir şey canımı çıkarttı ya çok geçmiş olsun valla bende çalışıyorum ama Allahtan hafta sonu oldu evdeydim Rabbim şifa versin çok zor

Yani bence de onerilmicek kadar bir durum yok.daha oncede kullandigim bir ilac.doktorun dedigini ustelemedim eczaneyi aradim artik nasil kullanayim diye 5-10 damla arasi alabilirsiniz dedi oyle yapicam artik

Çok berbat bir şey canım haklısın... Bir ara bebeğe bir şey oldu sabdim karnımın ağrısından... Gerçekten çok kötü amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…