- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.781
İnsan basina gelmeyince bilmiyor canim,paylasmak istedim. İns bende görürüm 38. HaftalariBenim bir tanıdığım da 28 haftalık ilk doğumunu yaptı onunda hafif kalp şeklinde yemiş rahmi. İkinciyi iğnelerle felan durdurdular 38. Haftada yaptı. Benim rahmim de hsg de cok hafif t şeklinde ama doktorun sıkıntı yok bu sorun olmaz dedi. Ben de sanırım genisleme yaptığı için biraz ağrım oluyor dedimçok teşekkürler verdiğin bilgiler çok kıymetli canım
Aha fıs fısı demiş18 damla yazanda var 5 yazan da var bende doktora mesaj attim. 'bunun yerine tuesto d3 k2 kullanmaniz lazim.Bunlari onermiyoruz ' yazmis , elimde kaldi ilaçAmaan kullaniyormus cogu kisi bitinceye kadar kullanirim yapcak bir sey yok
Benimki de canım magnorm. içtiğim zaman rahimdeki sertlik azalıyor çok iyi hissediyorum.
Tok karnina da bulanıyor muBana da ondan verdi doktorum ama o bende mide bulantısı yapıyor ya pek içemiyorum ama içmem gerek napıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canımKizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum
Aha fıs fısı demiş
Cok geçmiş olsun canım.bu halde calismak cok zordur Allah kolaylik versin.ishalin gecmesi icin gerekli onlemlerini al canim sen yine de ishal deyip geçmeKizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum
Tok karnina da bulanıyor mu
Normal dgl tabiki erken doğum riski oluyoCanım benim de 17. Haftada başladı bu kasılma ise tabi . Çok erken değil mi normal mi bu durumlar
Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.
Kizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum
Yani bence de onerilmicek kadar bir durum yok.daha oncede kullandigim bir ilac.doktorun dedigini ustelemedim eczaneyi aradim artik nasil kullanayim diye 5-10 damla arasi alabilirsiniz dedi oyle yapicam artikBen ilk hamileliğimde de bu damlayı kullanmıştım ki ilk hamileliğimde özele gittim doktorumda doçentti bu damlayı yazdı bana sizin doktorunuz önermiyoruz onu demiş ama benim ilk hamileliğimde D vitamini değerimi çok iyi seviyeye getirmişti
Yani bence de onerilmicek kadar bir durum yok.daha oncede kullandigim bir ilac.doktorun dedigini ustelemedim eczaneyi aradim artik nasil kullanayim diye 5-10 damla arasi alabilirsiniz dedi oyle yapicam artik
Valla kafam ağır geliyor resmen... Şimdilik kizlar idare ediyor serviste de bir eve gidebilen uzansmaCok geçmiş olsun canım.bu halde calismak cok zordur Allah kolaylik versin.ishalin gecmesi icin gerekli onlemlerini al canim sen yine de ishal deyip geçme
Bence geç olmadan benimde içmem lazım geri randevu alamıyorum napicam arada kaldım ama mutlaka hergun sancı giriyor kasılma çok zaten bide bacaklarıma kramp başladıBenimde öyle canım magnezyum içiyorum da rahatlatıyor
Çok berbat bir şey canım haklısın... Bir ara bebeğe bir şey oldu sabdim karnımın ağrısından... Gerçekten çok kötü aminGünaydın canım o ishal olayını ben geçen hafta yaşadım sancısı öyle bir şeydi ki doğuruyorum sandım vallahi felaket bir şey canımı çıkarttı ya çok geçmiş olsun valla bende çalışıyorum ama Allahtan hafta sonu oldu evdeydim Rabbim şifa versin çok zor
Bence geç olmadan benimde içmem lazım geri randevu alamıyorum napicam arada kaldım ama mutlaka hergun sancı giriyor kasılma çok zaten bide bacaklarıma kramp başladı
Bn bı sure rahatlamam lazım cok stress yaptım en iyisi biraz bırakmakAile hekimine de sorabilirsiniz aslında zararı olup olmadığını o da soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?