• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim bir tanıdığım da 28 haftalık ilk doğumunu yaptı onunda hafif kalp şeklinde yemiş rahmi. İkinciyi iğnelerle felan durdurdular 38. Haftada yaptı. Benim rahmim de hsg de cok hafif t şeklinde ama doktorun sıkıntı yok bu sorun olmaz dedi. Ben de sanırım genisleme yaptığı için biraz ağrım oluyor dedim🤷 çok teşekkürler verdiğin bilgiler çok kıymetli canım
İnsan basina gelmeyince bilmiyor canim,paylasmak istedim. İns bende görürüm 38. Haftalari 🙏

Aha fıs fısı demiş😂😂
🤣Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa 🤭Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.

Eklentiler

• 16626211742792490539433606334427.webp
    16626211742792490539433606334427.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum 😖
Cok geçmiş olsun canım.bu halde calismak cok zordur Allah kolaylik versin.ishalin gecmesi icin gerekli onlemlerini al canim sen yine de ishal deyip geçme 😘

🤣Fis fis ismail gibi gezerim artik.Kendi kendime eczaci yanlis vermis diye soylenmistim ama receteye kendi yazmis dvit 3 diye. Bitinceye kadar bunu kullanirim artik yaa 🤭Burada bunu kullanan hamişler de var nasil olsa.

Ben ilk hamileliğimde de bu damlayı kullanmıştım ki ilk hamileliğimde özele gittim doktorumda doçentti bu damlayı yazdı bana sizin doktorunuz önermiyoruz onu demiş ama benim ilk hamileliğimde D vitamini değerimi çok iyi seviyeye getirmişti :63::KK45:

Kizlar günaydın geceden beri ishalim... Karnım ağrıyor çok... Resmen karnımın içinde acı biber varda yakıyor gibi. Mide bulantım tavan yaptı ve bir de çalışıyorum 😖

Günaydın canım o ishal olayını ben geçen hafta yaşadım sancısı öyle bir şeydi ki doğuruyorum sandım vallahi felaket bir şey canımı çıkarttı ya çok geçmiş olsun valla bende çalışıyorum ama Allahtan hafta sonu oldu evdeydim Rabbim şifa versin çok zor

Ben ilk hamileliğimde de bu damlayı kullanmıştım ki ilk hamileliğimde özele gittim doktorumda doçentti bu damlayı yazdı bana sizin doktorunuz önermiyoruz onu demiş ama benim ilk hamileliğimde D vitamini değerimi çok iyi seviyeye getirmişti :63::KK53:
Yani bence de onerilmicek kadar bir durum yok.daha oncede kullandigim bir ilac.doktorun dedigini ustelemedim eczaneyi aradim artik nasil kullanayim diye 5-10 damla arasi alabilirsiniz dedi oyle yapicam artik☺️

Günaydın canım o ishal olayını ben geçen hafta yaşadım sancısı öyle bir şeydi ki doğuruyorum sandım vallahi felaket bir şey canımı çıkarttı ya çok geçmiş olsun valla bende çalışıyorum ama Allahtan hafta sonu oldu evdeydim Rabbim şifa versin çok zor
Çok berbat bir şey canım haklısın... Bir ara bebeğe bir şey oldu sabdim karnımın ağrısından... Gerçekten çok kötü amin 🤲

Back
X