- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.741
Tesekkur ederim canim ,herkesin damla sayisi farkliymis 5 den 18 e cok fark en iyisi doktora sorayim bendeBunu günde 15-18 damla arası kullanılıyor.
Yemeklerden sonra..
Suya damlatılmıyor.
Ekmek yoğurt gibi o an giyebileceğiniz birşey damlatıp alabilirsiniz
120 ml var mı ? Onu arıyorum ne zamandır bulamadım 240lık aldımKizlar nuk biberon alacaklara duyurulur a101 89 tl ben aldim internetten 170 tl ye neden bu kadar fiyat farkı var ki
Iki tarafta da 240 vardı canim 120 göremedim120 ml var mı ? Onu arıyorum ne zamandır bulamadım 240lık aldım
Tok kullanıyorum canım 2-3 damla damlatiyorum.Normal kişiler 10 damlaymis ama hamileler sadece takviye için 2-3 damla damlatsa yetermis.Kahvalti biteceği zaman ekmeğime damlatiyorumGünaydın kizlarrr
Ben devit3 u kapsül olarak kullaniyordum,eczaci damla olarak vermis .Uzerinde de bir sey yazmiyor .bundan kullanan varsa ac tok ve nasil kullaniliyor bilgi verir misiniz
Teşekkür ederimIki tarafta da 240 vardı canim 120 göremedim
5 damla olanlr naturmax orZax gibi ticari markaların. Onların d vit yüksek..Tesekkur ederim canim ,herkesin damla sayisi farkliymis 5 den 18 e cok fark en iyisi doktora sorayim bende
5 damla olanlr naturmax orZax gibi ticari markaların. Onların d vit yüksek..
D vit 3 de daha düşük düzeyde olduğu için daha fazla kullanılıyor ama siz genede herhangi bir eczaneyi arayıp sorabilirsiniz..
Mint yeşili aldım bendeTeşekkür ederimevime yakın olanda var 120 ml o da pembe
Ben de mint yeşili almıştımMint yeşili aldım bendeanasının kızı bir çok şeyi yeşil olacak galiba
Allah kolaylık versin ben de 8 haftalıkken eşya topladım 12 haftalıkken eve yerleşmeye çalıştık derken kasık ağrısı çekmiştim çok ki ailem temizledi yerleştirdi ona rağmen perperişan olmuştuk, siz yine de dikkatli olunTaşındık hafta başından beri yerleşmeye çalışıyoruz , eşim izin aldi birlikte yapıyoruz ama aşırı yoruluyorum. Bebeği zaten gun içinde cok canli olmayan tekmeleri hissediyordum onuda bu ara cok az hissediyorum. Mahvoldum bu arada bebiste ben de perisan olduk
Ağrın nasıl bir agri canım tarif eder misin? Benim de kasıklarımda bazen yukarı bazen aşağı bazen sağ bazen sol sertleşme oluyor. Az önce de ani den rahmime sanci girdi çıktı . Magnezyum başladım bakalimKızlar randevum vardi bugün bacakları kafasinin ustune dogru kaldirmis kasigima tekme atiyordu minigim ve ben o anda pit pit hissettim.o pit pit bebek oldugu kesinlesti artik
dun geceden biraz adet agrisi gibi agrim oldu halen devam ediyor doktora onu sordum. İste bu korktuğumuz seyler demekki rahim kasilman oluyor progestana tekrar devam edelim dedi.(erken dogum riskim var .kanamam bitti diye progestani bir hafta once bırakmıştık)
Çok üzüldüm oyle deyincehani belki adet dongumden kaynakli bir ağrıdır diye düşünmüştüm.
Bir de 18 .haftadayim 7 kilo aldim. Biliyorum bu haftaya kadar hep yatirdik seni kilo aldin ama Diyete basla dediGeçen hamileligimde gebelik sekeri ciktigini soyledim ,yarin erkenden yükleme yapip bakalim dedi daha onceki gebelikte oldugu icin.
Var canım . Demek oluyor ki bu kusmalar bir hafta oluyor bir hsfta olmuyor benim öyleKizlar kizlar, benim kusmalarim geri geldi sanki diye korkuyorum.
Bu arada bulanti ilacimi birakali epeyi olmustu. Sorun yoktu. Ama iki gundur aksamlari soylemesi ayip bi bulanti geliyor ve kusuyorum
Boyle olan var mi? Neden olur ki?
Vallahi su hani “hic midem bulanmadi, hic yanmam olmadi” vs diyenleri cidden kiskaniyorum. Allah tabi bozmasin asla istemem, ama yalan mi soyliyim vallahi kiskaniyorumVar canım . Demek oluyor ki bu kusmalar bir hafta oluyor bir hsfta olmuyor benim öyle
1 tane içiyorum ama benimki 370 mgKızlar magnezyum günde kaç kere içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?