-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Beni de ekler misin canım yaş 23 tahmini doğum 04.01.2023 ilk çocuk2022 OCAK ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim
Anne Adayı Yaş Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Çocuk Cinsiyet Selizay 28 01.01.2023 1 ? @brhz 26 01.01.2023 1 ? @Birmucizehikayesi 29 01.01.2023 1 ? @Umuthepvarr 26 04.01.2023 1 ? D defne1453 31 05.01.2023 2 ? Pembis Hayaller 21 06.01.2023 2 ? @Cicek63 26 09.01.2023 1 ? M Meraklihatunnn 28 12.01.2023 1 ? @Yesilzeytinhazal 26 13.01.2023 2 ? @akatsiya 34 14.01.2023 1 ?
Kanaman yoksa bir şey olmaz canım korkma ben de lekelenme yaşıyorum Protestan kullanıyorumBende bir düşük yaşadım dün kasığıma bir sert ağrı rahim ucuma ve geçmedi aomra o gün boyunca midem bulandı ama kan gelmedi çok korktum bugün ne ara ne bulamtı var korkuyorum zaten çok kaygılı bir insanım birde düşük artı böyle şeyler yaşayan var mı korkuyorum
Çok teşekkür ederim bende koraapirin ve protestan kullanıyorumKanaman yoksa bir şey olmaz canım korkma ben de lekelenme yaşıyorum Protestan kullanıyorum
Kaç haftalık canım ultrasonda bebek gözüktü müÇok teşekkür ederim bende koraapirin ve protestan kullanıyorum
7 haftaya girdim bugün geçen hafta gözüktü kalbini de gördük ama duyumadık çok küçük olması nedeniyle sizin kaçınca haftaKaç haftalık canım ultrasonda bebek gözüktü mü
yaş 34 ilk gebelik.Yaşını da söyle listeye ekleyeyim canım
5+6 da öğrendim kese gözüktü sadece haftaya gel hem kalp atışını hem de bebeği görürüz dedi. 6+1 oldum şuan 5+6 kese görüntüsü böyle boş görünüyor tedirgin oluyorum7 haftaya girdim bugün geçen hafta gözüktü kalbini de gördük ama duyumadık çok küçük olması nedeniyle sizin kaçınca hafta
Canim cok bilgili değilim ama sanki yolk kesesi oluşmuş eger oyleyse bos gebelik olma ihtimali YOK. bende bugün keseyi gördüm 4+6da ama kese boyutu 4 mm ya küçük gibi sanki5+6 da öğrendim kese gözüktü sadece haftaya gel hem kalp atışını hem de bebeği görürüz dedi. 6+1 oldum şuan 5+6 kese görüntüsü böyle boş görünüyor tedirgin oluyorum
Benim 10.90 mm canım 5+6 seninkisiyle arasında 1 hafta var İnan 1 günde neler değişiyor küçük değil bence normal henüz daha çok erken seninkiCanim cok bilgili değilim ama sanki yolk kesesi oluşmuş eger oyleyse bos gebelik olma ihtimali YOK. bende bugün keseyi gördüm 4+6da ama kese boyutu 4 mm ya küçük gibi sanki
Ya icten içe biliyorum ama duymaya ihtiyacim vardi allah razi olsun gerçektenBenim 10.90 mm canım 5+6 seninkisiyle arasında 1 hafta var İnan 1 günde neler değişiyor küçük değil bence normal henüz daha çok erken seninki
Ah bizim bu kuruntularımızYa icten içe biliyorum ama duymaya ihtiyacim vardi allah razi olsun gerçekten
13 ocak canımCanım tahmini doğum tarihi olacak yanlis yazdım ben
Bişey olmaz kız benim hatam sonuçta
Canım bende konu acmıstım gecen gun şiddetli agrı geldı. Lekelenme vs yoktu da. Sonra belırtılerım gıttı diye endıselenmeye basladım. Neyse sonra bırgun bekledim. Bugun normaldı hersey cok sukur, agrım gıttı , bulantım hafıf geldı. Sende de bır sorun yoktur muhtemelen cok evhamlanıyor ınsan nasıl olduklarını bılmedıgımız ıcın. Saglıkla alırsın bebısını ınsallahBende bir düşük yaşadım dün kasığıma bir sert ağrı rahim ucuma ve geçmedi aomra o gün boyunca midem bulandı ama kan gelmedi çok korktum bugün ne ara ne bulamtı var korkuyorum zaten çok kaygılı bir insanım birde düşük artı böyle şeyler yaşayan var mı korkuyorum
Canımmm çıktı mı sonucun güzel haberlerin vardır inşallahMerhaba
Ben de aranıza katılmak için can atıyorumEvdeki testimde çift çizgiyi gördüm. Hemen kan vermeye gittim. Sonucu bekliyorum. Umarım hamilelik vardır
Evet 1314 çıktı hCG. Pazartesi için doktor randevusu aldımCanımmm çıktı mı sonucun güzel haberlerin vardır inşallah