- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.461
Protestan fitil kullanıyorum şimdilik hiç olmadı şükür yok bu kez nedense içim rahat sanki yine aynı olmayacak umudum varRabbim şifa etsin inşallah. Bende kalp atışı duysam daha bi rahatliycam inşallah. Bide lekelenmen falak yoksa korkma inşallah bi sknti olmaz bu defa
Ay inşallah inşallah. Bende de aynj hisler var ya biliyo musunProtestan fitil kullanıyorum şimdilik hiç olmadı şükür yok bu kez nedense içim rahat sanki yine aynı olmayacak umudum var
Çok geçmiş olsun canım 2. Ya da 3. Düşükten sonra genetik testi yapıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam devlette 3. Düşükten sonra genetik test yapılıyor.Arkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Ne yapalım bir umut işteAy inşallah inşallah. Bende de aynj hisler var ya biliyo musun
İnşallah boşa cikmiycak. Bu arada benim göbeğim mosmor. Sizde de öyle oluyor mu ya. İğne hep morartmisNe yapalım bir umut işte
Çok geçmiş olsun canim kaç haftaydiArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Benim çok şükür çok nadir morarıp geri düzeliyor ben bir gün bir tarafa bir gün bir tarafa yapıyorum ve yaptığım yerlere de çok yakın yapmamaya çalışarak bir sıra ile gidiyorum, iğne vurmasını bilen biri denk gelirse koluma vurduruyorum göbeğim dinlesin diye iğneyi dik mi yan mı yapıyorsunuzİnşallah boşa cikmiycak. Bu arada benim göbeğim mosmor. Sizde de öyle oluyor mu ya. İğne hep morartmis
Dimdik yapiyorumBenim çok şükür çok nadir morarıp geri düzeliyor ben bir gün bir tarafa bir gün bir tarafa yapıyorum ve yaptığım yerlere de çok yakın yapmamaya çalışarak bir sıra ile gidiyorum, iğne vurmasını bilen biri denk gelirse koluma vurduruyorum göbeğim dinlesin diye iğneyi dik mi yan mı yapıyorsunuz
Bu arada şimdi merak edip baktim benimde pai heterezigot mthfr A1298c homozigot muş.. seninkilerin tam tersi yani :)İlkinde 9. Hafta da kaybettim kalbi durdu bunda şimdi 6. Hafta bitiyor kalp atışı duydum inşallah böyle devam ederbenim de Paı homozigot MTHFR A1298C heterozigot du o yüzden iğneye karar verdi
Dimdik yapiyorumdoğrumu yanlış mi bilmiyorum artık
Ben de tam dik yapıyorumBu arada şimdi merak edip baktim benimde pai heterezigot mthfr A1298c homozigot muş.. seninkilerin tam tersi yani :)
Ben koldan hic denemedim. Gebeligimin ilk aylarinda hep gobekten vuruyorum çünkü kana en hızlı karışan yer gobekmis. Karnım büyüyünce de bacaktan vurmustumBen de tam dik yapıyorumiki gündür kuzenim var hemşirelik okuyor koluma yap dedim göbeğim dinlensin diye ay kol ne çok acıyor öyle kendim vuramam gibi tövbe
Bacaktan nasıl peki göbek zor oldukça oraya geçerim olmadı ama kol aşı hissi yaratıyor korku depreşiyor resmenBen koldan hic denemedim. Gebeligimin ilk aylarinda hep gobekten vuruyorum çünkü kana en hızlı karışan yer gobekmis. Karnım büyüyünce de bacaktan vurmustum
Bacak bence göbekten çok daha rahat. Dizkapagiyla kalça nin tam ortasina yan baldira yapiyorsunuz. Ama ilacın kana en hızlı karıştığı yer göbek. O yüzden ilk zamanlarda göbekten vurunbenceBacaktan nasıl peki göbek zor oldukça oraya geçerim olmadı ama kol aşı hissi yaratıyor korku depreşiyor resmen
Başın sağolsun canım, mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptırArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Tamam vurabildiğim kadar göbekten devam o zamanBacak bence göbekten çok daha rahat. Dizkapagiyla kalça nin tam ortasina yan baldira yapiyorsunuz. Ama ilacın kana en hızlı karıştığı yer göbek. O yüzden ilk zamanlarda göbekten vurunbence
Başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasınArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Oo sorun çözüldü demekKabizlikta zor ishal de ikisinide yeni atlattım ..gun kurusu kayısı incir islat suyuyla ye ic ardina ilik su ic kesin çözüm.
Ben bu sekilde kurtuldum kizlar saolsun onerdi.. ben onceki gebeligimde de cok yaşadım bunu unutmusum her yolu deniyordum o zmn da..
Bulanti var mi? Miden agir gibi mi bunaltiyor mu
Totodan vuruluyor mu acabaTamam vurabildiğim kadar göbekten devam o zaman