2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rabbim şifa etsin inşallah. Bende kalp atışı duysam daha bi rahatliycam inşallah. Bide lekelenmen falak yoksa korkma inşallah bi sknti olmaz bu defa
Protestan fitil kullanıyorum şimdilik hiç olmadı şükür yok bu kez nedense içim rahat sanki yine aynı olmayacak umudum var

İnşallah boşa cikmiycak. Bu arada benim göbeğim mosmor. Sizde de öyle oluyor mu ya. İğne hep morartmis
Benim çok şükür çok nadir morarıp geri düzeliyor ben bir gün bir tarafa bir gün bir tarafa yapıyorum ve yaptığım yerlere de çok yakın yapmamaya çalışarak bir sıra ile gidiyorum, iğne vurmasını bilen biri denk gelirse koluma vurduruyorum göbeğim dinlesin diye iğneyi dik mi yan mı yapıyorsunuz

Hanimlar ben 7.haftaya girdim ve 3-4 gundur midem bulaniyor devamli. Devamli bi sallanti midemde. Herhangi bir gidadan kokudan tiksinmem vs yok. Masallah her seyi de yiyorum. Ama devamli bi bulanti hali. Sanki teknede gibiyim. 3 aksam istifra ettim. O da midem yani sanki dolmus gibi, sallaniyor gibi. Banyoya gittim bir iki ogurdum cikti, rahatladim. Doktor bi ilac verdi, gunde iki defa kullanabilirsin dedi. Cok kullanmaya yonelmiyorum, kraker leblebi takiliyorum ama bu bulanti hali hosuma gitmiyor. Bir de midem cabuk kaziniyor. Surekli acikiyorum gibi. Sasiriyorum. Bu durum enerjimi caliyor. Canimi sikiyor. Nesem yok oluyor. Sizin bi tavsiyeniz var mi bu tur durumlari nasil atlatiyosunuz?

Dimdik yapiyorum doğrumu yanlış mi bilmiyorum artık

İlkinde 9. Hafta da kaybettim kalbi durdu bunda şimdi 6. Hafta bitiyor kalp atışı duydum inşallah böyle devam ederbenim de Paı homozigot MTHFR A1298C heterozigot du o yüzden iğneye karar verdi
Bu arada şimdi merak edip baktim benimde pai heterezigot mthfr A1298c homozigot muş.. seninkilerin tam tersi yani :)

Dimdik yapiyorum doğrumu yanlış mi bilmiyorum artık
Bu arada şimdi merak edip baktim benimde pai heterezigot mthfr A1298c homozigot muş.. seninkilerin tam tersi yani :)
Ben de tam dik yapıyorum iki gündür kuzenim var hemşirelik okuyor koluma yap dedim göbeğim dinlensin diye ay kol ne çok acıyor öyle kendim vuramam gibi tövbe

Ben de tam dik yapıyorum iki gündür kuzenim var hemşirelik okuyor koluma yap dedim göbeğim dinlensin diye ay kol ne çok acıyor öyle kendim vuramam gibi tövbe
Ben koldan hic denemedim. Gebeligimin ilk aylarinda hep gobekten vuruyorum çünkü kana en hızlı karışan yer gobekmis. Karnım büyüyünce de bacaktan vurmustum

Ben koldan hic denemedim. Gebeligimin ilk aylarinda hep gobekten vuruyorum çünkü kana en hızlı karışan yer gobekmis. Karnım büyüyünce de bacaktan vurmustum
Bacaktan nasıl peki göbek zor oldukça oraya geçerim olmadı ama kol aşı hissi yaratıyor korku depreşiyor resmen

Bacaktan nasıl peki göbek zor oldukça oraya geçerim olmadı ama kol aşı hissi yaratıyor korku depreşiyor resmen
Bacak bence göbekten çok daha rahat. Dizkapagiyla kalça nin tam ortasina yan baldira yapiyorsunuz. Ama ilacın kana en hızlı karıştığı yer göbek. O yüzden ilk zamanlarda göbekten vurunbence

Oo sorun çözüldü demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…