- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.421
AyniyimBende vardı yemek bile yapamadım kaç gündür ama iki gündür iyiyim... Bugün en azından çorba falan yapabildim. Yemekler artık kokmadi. Ama yine de çoğu şeyi canım istemiyor
Canim yoksa sende bizim yakalandigimiz salgina mi yakalandin.insallah degildirKızlar bugün doktor randevum vardı, bu rubella, toxo testleri vs yapıldı, çok şükür bir sıkıntı yok
Ama bugün midem üşütmüşüm gibi çok kötü, ishal gibi hissediyorum ama değilimbakalım ne olacak
Allah yardimcin olsun canimGünaydın kızlar ben işe başladımoğlum çok ağladı... Balkondan anne gitme diye bağırdı... İçime oturdu resmen
Aynen canım aşırı duygusalim bu dönemde ondan da böyle içime oturuyor sanırımAllah yardimcin olsun canimgeçecek bu günlerde az sabret
Eminim hepimiz çok duygusaliz. Benim de gözümde sanki bekliyor yaşlar hemen ağlıyorum. Normlde kolay aglayamam.herseyi duygusala bağlıyorumAynen canım aşırı duygusalim bu dönemde ondan da böyle içime oturuyor sanırım
Yok ishal olmadım tam tersi kabızım şimdi de ama midem ishal gibi ağrıyor değişik bir şey yaCanim yoksa sende bizim yakalandigimiz salgina mi yakalandin.insallah degildir
Zararı olmaz dimi kullanayım o zammaGaviscon ya da rennie kullanabilirsin..
Hormonların etkisi... İnşallah geçecekEminim hepimiz çok duygusaliz. Benim de gözümde sanki bekliyor yaşlar hemen ağlıyorum. Normlde kolay aglayamam.herseyi duygusala bağlıyorum
Gavisconu doktor hamileyken yazmıştı bana kullanabilirsin canimZararı olmaz dimi kullanayım o zamma
Kabizlikta zor ishal de ikisinide yeni atlattım ..gun kurusu kayısı incir islat suyuyla ye ic ardina ilik su ic kesin çözüm.Yok ishal olmadım tam tersi kabızım şimdi de ama midem ishal gibi ağrıyor değişik bir şey ya
Yok gebelikte kullanımına izin veriliyor..Zararı olmaz dimi kullanayım o zamma
Tamamdır teşekkür ederim aç veya tok farkeder miYok gebelikte kullanımına izin veriliyor..
Daha öncede mi durmuştu iğne vs kullanıyor muydunArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Ya canım Allah sabır versin sanaArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Bebeğin hızla büyüdüğü dönemlerde mide bulantısı oluyor bildiğim kadariyla. Tuzlu leblebi denedin mi. Bide benim bulantima ekşi erik de çok iyi geliyor. Onu da tavsiye ederimKızlar o kadar çok mide bulantısı varki başımı kaldıramıyorum. Bugun sağlık ocağına gittim de Dr prilam yazdı kullanan var mı gercekten mide bulantısını kesiyor mu
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Yine dediğine göre daha önce de bebek kayiplarin var. Genetik test yaptırdın mi kan pıhtılaşman olabilir mi acaba. Ben de 2 düşük yaptim. Şuan kan sulandirici iğne kullanıyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrenmiştimArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş