2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim yoksa sende bizim yakalandigimiz salgina mi yakalandin.insallah degildir

Yok ishal olmadım tam tersi kabızım şimdi de ama midem ishal gibi ağrıyor değişik bir şey ya
Kabizlikta zor ishal de ikisinide yeni atlattım ..gun kurusu kayısı incir islat suyuyla ye ic ardina ilik su ic kesin çözüm.
Ben bu sekilde kurtuldum kizlar saolsun onerdi.. ben onceki gebeligimde de cok yaşadım bunu unutmusum her yolu deniyordum o zmn da..
Bulanti var mi? Miden agir gibi mi bunaltiyor mu

Kızlar o kadar çok mide bulantısı varki başımı kaldıramıyorum. Bugun sağlık ocağına gittim de Dr prilam yazdı kullanan var mı gercekten mide bulantısını kesiyor mu

Kızlar o kadar çok mide bulantısı varki başımı kaldıramıyorum. Bugun sağlık ocağına gittim de Dr prilam yazdı kullanan var mı gercekten mide bulantısını kesiyor mu
Bebeğin hızla büyüdüğü dönemlerde mide bulantısı oluyor bildiğim kadariyla. Tuzlu leblebi denedin mi. Bide benim bulantima ekşi erik de çok iyi geliyor. Onu da tavsiye ederim

Arkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Yine dediğine göre daha önce de bebek kayiplarin var. Genetik test yaptırdın mi kan pıhtılaşman olabilir mi acaba. Ben de 2 düşük yaptim. Şuan kan sulandirici iğne kullanıyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…