- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.481
Kuzenim kana karışması zor olur dedi kol feci bişey çıktı yaTotodan vuruluyor mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenim kana karışması zor olur dedi kol feci bişey çıktı yaTotodan vuruluyor mu acaba
Benim kolum etsiz zaten zayıfım biraz iyice acır. Napcaz ayKuzenim kana karışması zor olur dedi kol feci bişey çıktı ya
Çok şükür canim doktorum ilacta önermişti dun ama gerek kalmadı şükür. Sen nasil oldun?Oo sorun çözüldü demek
Bende de kolda et yok ama şükür şimdiden şahane bir göbeğim vardı yağlıca aldığım olan kilo oradan zatenBenim kolum etsiz zaten zayıfım biraz iyice acır. Napcaz ay
Canım ilaci kullanmaktan başka çaren yok bende her gün prilam kullanıyorum icmesem sıfır gida tuketimi olacak sence bebeğe bu daha zararlı değil mi? Ve hamileler deki bulantiya özel olarak üretilmiş ne kadar zarar verebilirki en fazlaHanimlar ben 7.haftaya girdim ve 3-4 gundur midem bulaniyor devamli. Devamli bi sallanti midemde. Herhangi bir gidadan kokudan tiksinmem vs yok. Masallah her seyi de yiyorum. Ama devamli bi bulanti hali. Sanki teknede gibiyim. 3 aksam istifra ettim. O da midem yani sanki dolmus gibi, sallaniyor gibi. Banyoya gittim bir iki ogurdum cikti, rahatladim. Doktor bi ilac verdi, gunde iki defa kullanabilirsin dedi. Cok kullanmaya yonelmiyorum, kraker leblebi takiliyorum ama bu bulanti hali hosuma gitmiyor. Bir de midem cabuk kaziniyor. Surekli acikiyorum gibi. Sasiriyorum. Bu durum enerjimi caliyor. Canimi sikiyor. Nesem yok oluyor. Sizin bi tavsiyeniz var mi bu tur durumlari nasil atlatiyosunuz?
Benim de çok bulantım var.. Ne yesem yaramıyor ilaç aldım mecburen.. Dr size hangi ilacı verdi kiHanimlar ben 7.haftaya girdim ve 3-4 gundur midem bulaniyor devamli. Devamli bi sallanti midemde. Herhangi bir gidadan kokudan tiksinmem vs yok. Masallah her seyi de yiyorum. Ama devamli bi bulanti hali. Sanki teknede gibiyim. 3 aksam istifra ettim. O da midem yani sanki dolmus gibi, sallaniyor gibi. Banyoya gittim bir iki ogurdum cikti, rahatladim. Doktor bi ilac verdi, gunde iki defa kullanabilirsin dedi. Cok kullanmaya yonelmiyorum, kraker leblebi takiliyorum ama bu bulanti hali hosuma gitmiyor. Bir de midem cabuk kaziniyor. Surekli acikiyorum gibi. Sasiriyorum. Bu durum enerjimi caliyor. Canimi sikiyor. Nesem yok oluyor. Sizin bi tavsiyeniz var mi bu tur durumlari nasil atlatiyosunuz?
10 haftalıktık ama 8. Haftada kalbi durmuşÇok geçmiş olsun canim kaç haftaydi
Ben de iyiyim geçti çok şükür. Ama ben de tuvalete çıkmadım bir daha. Bugün kayısı yiyip yatayım kurumadan ahahÇok şükür canim doktorum ilacta önermişti dun ama gerek kalmadı şükür. Sen nasil oldun?
Bikac gun cikmazsin normalBen de iyiyim geçti çok şükür. Ama ben de tuvalete çıkmadım bir daha. Bugün kayısı yiyip yatayım kurumadan ahah
Size de cook gecmis olsun. Insallah biter bir an evvel. Patates haslamasi yemeyi deneyin, sanki iyi geliyo gibi. Bu aksam denedim ben de bastirdi sanki epeyi.Benim de çok bulantım var.. Ne yesem yaramıyor ilaç aldım mecburen.. Dr size hangi ilacı verdi ki
Ayy daha doktora gitmedim ailemin yanina geldim eşim olmadan gitmek istemiyorum esimi beklicem doktora gitmek icin cok sukur mide bulantisi arada olmasi disinda biseyim yok geriye donuk mesajlari okucam cok firsatim olmuyor telefonu elime almaya kizim hasta baya herkes buyuk ihtimal kalp atisini duymustur hayirlisiylaBallilokumm canım nerelerdesin bebiş nasil
Doktoruma guveniyorum dediginiz gibi zarari olan bir sey onericegini dusunmuyorum ama benim yemek yiyememe gibi bir sorunum yok. Ben baya guzel yiyorum :) tiksinme filan hic yok. Devamli midemde sallanma bulanma var. surekli kusmadim hic. 3-4 aksam sanirim kustum birer kez o da kendimi denedim kusucak miyim, kusarsam rahatlarim belki dedim oyle kustum. O nedenle acaba ilac gereksiz mi olur diye dusundum. Yarin trenle 5 saatlik bir yola cikicam. Allah bana ve yanimdakilere sabirlar ve sifalar versin :) insallah kotu olmam. Yarin kesin icicem ilaci.Canım ilaci kullanmaktan başka çaren yok bende her gün prilam kullanıyorum icmesem sıfır gida tuketimi olacak sence bebeğe bu daha zararlı değil mi? Ve hamileler deki bulantiya özel olarak üretilmiş ne kadar zarar verebilirki en fazla
Bende çok sık değil canım ama çok su içmiyorum susamıyorum aklıma gelince içiyorum ama çoğu zaman unutuyorum su ihtiyacı olmadığı için. OfHanımlar sık idrara çıkıyorum hep. Gebeliğin basindan beri sizde oyle mi?
Icmelisin kuzum su gebelikte herseye ilaç.Bende çok sık değil canım ama çok su içmiyorum susamıyorum aklıma gelince içiyorum ama çoğu zaman unutuyorum su ihtiyacı olmadığı için. Of
Canım benim aynı durumu yaşadım çok kötü bir süreç seni anlıyorum rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah kürtaj mi olacaksın ilaçla mi dusureceksin10 haftalıktık ama 8. Haftada kalbi durmuş
İlk gebelik gibi hevesli olamıyoruz malesef anlıyorum seni hakkınızda hayırlısı olsun kızına da acil şifalar diliyorumAyy daha doktora gitmedim ailemin yanina geldim eşim olmadan gitmek istemiyorum esimi beklicem doktora gitmek icin cok sukur mide bulantisi arada olmasi disinda biseyim yok geriye donuk mesajlari okucam cok firsatim olmuyor telefonu elime almaya kizim hasta baya herkes buyuk ihtimal kalp atisini duymustur hayirlisiyla
Canımm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 8.haftada kalbi durmuşsa hiç belirti yaşadın mı canım sancı, lekelenme vs. ?10 haftalıktık ama 8. Haftada kalbi durmuş
Ben Akdeniz universitesi tup bebek yaptırdım doçent Mehmet Sakıncı. İnanılmaz bir doktorben tüp bebek için arıyorum ama :) siz hamilesiniz galiba değil mi?