2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın canım doktorlar 25-30. haftaya kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz diyor. Yüz üstü yatmak bile serbest amniyon sıvısı bebeği koruyormuş ama işte ben de biraz tedirgin olup toparlıyorum kendimi gerinmeyi de kısa kesiyorum hemen bir şey olacağını sanmıyorum, mesela ben de tek ayağımı karnıma çekip yatarım daha küçücük olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorum

Hahaha geldi duygusallik artik ilk bebegimde öyleydim

Surekli karnimin ustunde uyaniyorim tabi biraz daha dikkat etmek gerek ama suan kesenin icinde cok alanlari var sıkışmazlar kese cok rahat korur ama yinede temkinli olmak gerek

27 yıldır yüzüstü yatan biri olarak kendimi sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gebeliği ogrendigimden beri bu yuzden uykum o kadar kalitesizki.Dun mesela 2 buçuk 3 e kadar döndüm yatakta bı uyumuşum 5 te uyandım daha uyku yok.Simdi alisamazsam bidaha yatamam soluma.Direniyorum

Ben de sağ ya da sol a dönüyorum, ayağımın arasına küçük bir yastık olarak biraz büküyorum . Sırt üstü yatınca karnım geriliyor gibi hissediyorum. Günler bitmicek gibi geliyor gebeliğin tadını çıkarmak yerine sürekli sonuna odaklanıyorum

Aynı durum bende de var. Yemek yerken hiçbir sıkıntım yok. Sonrasında sürekli kendini hissettiren bir mide bulantısı ve öğürme. Bende çok ilaç almak istemediğim için bu durumu doktoruma bile söylemedim.

merhabalar arkadaşlar tshım yüksek çıkmıştı ya endokrinle uğraştım üç gündür. tekrar kan ver ultrasonla bakıldı tiroid bezime falan sonunda sonuca bağladık. ilaca başlatmadı doktorum. 1 ay sonra takip dedi.

Canım suanlik sıkıntı yok yatabilirsin kendimi alistirayim dersen göbek çıkınca ister alış ister alışma mecburen yatamiyosun ben yan dönüp bacagimin arasına yastık alıyorum baya rahat dene istersen

Başınız sağ olsun canım Allah sabır versin... O yavruya da Allah'ım sabır versin çok zor

Rabbim mekanını cennet kılsın geride kalan hepinize en çok da kızına sabır versinböyle genç ölümler beni çok etkiliyor hele de bir anne gitti mi zamansız

Rabbim mekanını cennet kılsın geride kalan hepinize en çok da kızına sabır versinböyle genç ölümler beni çok etkiliyor hele de bir anne gitti mi zamansız
Çok zamansızdı 43 yaşında daha cumartesi gördüm biz kalabalik bir aileyiz hemen yan dairemdeler pazar arabaya bindirildigini gördüm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…