- 11 Mayıs 2022
- 222
- 360
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.501
Günaydın canım doktorlar 25-30. haftaya kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz diyor. Yüz üstü yatmak bile serbest amniyon sıvısı bebeği koruyormuş ama işte ben de biraz tedirgin olup toparlıyorum kendimiKızlar günaydın gece uyurken pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Bazen gerinirken buluyorum kendimi korkuyorum. Yan yattığımda üstteki ayağımı karnıma doğru katlıyorum. Siz de durumlar ne korkmalı mıyım sizce
Ben de çıkıyorumHanımlar sık idrara çıkıyorum hep. Gebeliğin basindan beri sizde oyle mi?
Hahaha geldi duygusallik artikKızlar dün başıma gelenlere bir bakın heleben normalde cidden soğuk kanlı bir olay olduğu zaman asla mız mız etmez haklıysam karşımdakine tek tek lafını verir sustururum hiç neyse o beni kırsa da ses etmeyeyim modunda olmam.
Ama dün 2 3 kişilik bir ortamda biri yine klasik haksız bir yere bir tavır takındı tam aha dedim bunu bir yaptı iki yaptı sustum artık yaptığının yanlış olduğunu söyleyeyim bir daha böyle bir trip atmasın tam ya Allah aşkına sürekli neden böyle kafanda kurup alınıyorsun dedim beni hık diye bir ağlama tuttu ama nasıl içten geliyor kendime şok oldum milleti de şok ettimyetmedi eve gelip ben neden böyle bir salaklık yaptım ve bir anda ağlama geldi diye bir daha ağladım bu hormonlar dedikleri cidden buymuş galiba ya
Gecmis olsun canim herseyde vardir bir hayirArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Surekli karnimin ustunde uyaniyorim tabi biraz daha dikkat etmek gerek ama suan kesenin icinde cok alanlari var sıkışmazlar kese cok rahat korur ama yinede temkinli olmak gerekKızlar günaydın gece uyurken pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Bazen gerinirken buluyorum kendimi korkuyorum. Yan yattığımda üstteki ayağımı karnıma doğru katlıyorum. Siz de durumlar ne korkmalı mıyım sizce
Ben de sağ ya da sol a dönüyorum, ayağımın arasına küçük bir yastık olarak biraz büküyorum . Sırt üstü yatınca karnım geriliyor gibi hissediyorum. Günler bitmicek gibi geliyor gebeliğin tadını çıkarmak yerine sürekli sonuna odaklanıyorumKızlar günaydın gece uyurken pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Bazen gerinirken buluyorum kendimi korkuyorum. Yan yattığımda üstteki ayağımı karnıma doğru katlıyorum. Siz de durumlar ne korkmalı mıyım sizce
Aynı durum bende de var. Yemek yerken hiçbir sıkıntım yok. Sonrasında sürekli kendini hissettiren bir mide bulantısı ve öğürme. Bende çok ilaç almak istemediğim için bu durumu doktoruma bile söylemedim.Doktoruma guveniyorum dediginiz gibi zarari olan bir sey onericegini dusunmuyorum ama benim yemek yiyememe gibi bir sorunum yok. Ben baya guzel yiyorum :) tiksinme filan hic yok. Devamli midemde sallanma bulanma var. surekli kusmadim hic. 3-4 aksam sanirim kustum birer kez o da kendimi denedim kusucak miyim, kusarsam rahatlarim belki dedim oyle kustum. O nedenle acaba ilac gereksiz mi olur diye dusundum. Yarin trenle 5 saatlik bir yola cikicam. Allah bana ve yanimdakilere sabirlar ve sifalar versin :) insallah kotu olmam. Yarin kesin icicem ilaci.
Canım suanlik sıkıntı yok yatabilirsin kendimi alistirayim dersen göbek çıkınca ister alış ister alışma mecburen yatamiyosun27 yıldır yüzüstü yatan biri olarak kendimi sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gebeliği ogrendigimden beri bu yuzden uykum o kadar kalitesizki.Dun mesela 2 buçuk 3 e kadar döndüm yatakta bı uyumuşum 5 te uyandım daha uyku yok.Simdi alisamazsam bidaha yatamam soluma.Direniyorum
Bu yastık meselesini ben de deniycem.Canım suanlik sıkıntı yok yatabilirsin kendimi alistirayim dersen göbek çıkınca ister alış ister alışma mecburen yatamiyosunben yan dönüp bacagimin arasına yastık alıyorum baya rahat dene istersen
Benimde o haftalarda başladı şükür şu an biraz daha iyiyim...Mise bulantısı ve kusma başladı
İnşallah ilk çocuğundaki gibi kötü olmam
Başınız sağ olsun canım Allah sabır versin... O yavruya da Allah'ım sabır versin çok zorTünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündürbizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Rabbim mekanını cennet kılsın geride kalan hepinize en çok da kızına sabır versinTünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündürbizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Çok zamansızdı 43 yaşında daha cumartesi gördüm biz kalabalik bir aileyiz hemen yan dairemdeler pazar arabaya bindirildigini gördüm o kadarRabbim mekanını cennet kılsın geride kalan hepinize en çok da kızına sabır versinböyle genç ölümler beni çok etkiliyor hele de bir anne gitti mi zamansız