2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım ilaci kullanmaktan başka çaren yok bende her gün prilam kullanıyorum icmesem sıfır gida tuketimi olacak sence bebeğe bu daha zararlı değil mi? Ve hamileler deki bulantiya özel olarak üretilmiş ne kadar zarar verebilirki en fazla

Benim de çok bulantım var.. Ne yesem yaramıyor ilaç aldım mecburen.. Dr size hangi ilacı verdi ki

Benim de çok bulantım var.. Ne yesem yaramıyor ilaç aldım mecburen.. Dr size hangi ilacı verdi ki
Size de cook gecmis olsun. Insallah biter bir an evvel. Patates haslamasi yemeyi deneyin, sanki iyi geliyo gibi. Bu aksam denedim ben de bastirdi sanki epeyi.

Zofer isimli bir ilac. Gunde iki taneye kadar icebilirsin dedi.

Ballilokumm canım nerelerdesin bebiş nasil
Ayy daha doktora gitmedim ailemin yanina geldim eşim olmadan gitmek istemiyorum esimi beklicem doktora gitmek icin cok sukur mide bulantisi arada olmasi disinda biseyim yok geriye donuk mesajlari okucam cok firsatim olmuyor telefonu elime almaya kizim hasta baya herkes buyuk ihtimal kalp atisini duymustur hayirlisiyla

Doktoruma guveniyorum dediginiz gibi zarari olan bir sey onericegini dusunmuyorum ama benim yemek yiyememe gibi bir sorunum yok. Ben baya guzel yiyorum :) tiksinme filan hic yok. Devamli midemde sallanma bulanma var. surekli kusmadim hic. 3-4 aksam sanirim kustum birer kez o da kendimi denedim kusucak miyim, kusarsam rahatlarim belki dedim oyle kustum. O nedenle acaba ilac gereksiz mi olur diye dusundum. Yarin trenle 5 saatlik bir yola cikicam. Allah bana ve yanimdakilere sabirlar ve sifalar versin :) insallah kotu olmam. Yarin kesin icicem ilaci.

10 haftalıktık ama 8. Haftada kalbi durmuş
Canım benim aynı durumu yaşadım çok kötü bir süreç seni anlıyorum rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah kürtaj mi olacaksın ilaçla mi dusureceksin
İlk gebelik gibi hevesli olamıyoruz malesef anlıyorum seni hakkınızda hayırlısı olsun kızına da acil şifalar diliyorum

Bu arada kızlar mide bulantısı için tavsiyem prilam zoferi çok çok gerekmedikçe kullanmayin çünkü ağır yan etkileri var şöyle düşünün ki kemoterapi alan hastalarin tedavisinde kullanılıyor

Kızlar günaydın gece uyurken pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Bazen gerinirken buluyorum kendimi korkuyorum. Yan yattığımda üstteki ayağımı karnıma doğru katlıyorum. Siz de durumlar ne korkmalı mıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…