- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.441
Kaç haftalıkken başladı bulantılarınızKızlar o kadar çok mide bulantısı varki başımı kaldıramıyorum. Bugun sağlık ocağına gittim de Dr prilam yazdı kullanan var mı gercekten mide bulantısını kesiyor mu
Doktor biçilse vermemişti halbuki kan sulandırıcı vermesi gerekiyor MuşDaha öncede mi durmuştu iğne vs kullanıyor muydun
Maalesef canım herseyi denedim yok kesmiyorBebeğin hızla büyüdüğü dönemlerde mide bulantısı oluyor bildiğim kadariyla. Tuzlu leblebi denedin mi. Bide benim bulantima ekşi erik de çok iyi geliyor. Onu da tavsiye ederim
6 haftalıkken başladıKaç haftalıkken başladı bulantılarınız
Genetik testte mi öğrendiniz kan sulandırıcı kullanmak gerektiğiniÇok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Yine dediğine göre daha önce de bebek kayiplarin var. Genetik test yaptırdın mi kan pıhtılaşman olabilir mi acaba. Ben de 2 düşük yaptim. Şuan kan sulandirici iğne kullanıyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrenmiştim
Başınız sağolsun . Eğer ilk değilse genetik test yaptırmanız gerekir üniversite hastaneleri konuyla ilgileniyorGenetik testte mi öğrendiniz kan sulandırıcı kullanmak gerektiğini
Ben ilk hamileliğimde bulantı ve kusmadan çok çektim bunda henüz kusmaya başlamadım ama biniden gibi fena çok zor Allah yardımcımız olsun6 haftalıkken başladı
Mide bulantim hiç geçmediği için devamlı birşeyler yiyorum tuzlu salatalık erik meyve vs. Mide yi çok doldurmadan çünkü o daha kötü yapıyor beni. Şuan en yoğun donemdesin bulantida. Benimde 2gündür arttı baya 8.haftada. 12 yada 14.haftalara kadar falan sürebiliyor ortalama. Hap işe yarar umarım. Ben bilmiyorum ama genelde memnunlar6 haftalıkken başladı
Kessininlikle çok zor mide bulantısı ilk gebeliğimde Bi kaşık pekmez içerdim anında keserdi.. Bu gebeliğim çok zor geçiyor hiçbişi kesmiyor maalesef.. Umarım işe yarar. BakalımMide bulantim hiç geçmediği için devamlı birşeyler yiyorum tuzlu salatalık erik meyve vs. Mide yi çok doldurmadan çünkü o daha kötü yapıyor beni. Şuan en yoğun donemdesin bulantida. Benimde 2gündür arttı baya 8.haftada. 12 yada 14.haftalara kadar falan sürebiliyor ortalama. Hap işe yarar umarım. Ben bilmiyorum ama genelde memnunlar
Benim de ilk gebeliğim bu gebeliğime göre rahattı. Resmen kafamı kaldıramıyorum o derece umarım geçer diğer haftalarda..Ben ilk hamileliğimde bulantı ve kusmadan çok çektim bunda henüz kusmaya başlamadım ama biniden gibi fena çok zor Allah yardımcımız olsun
Bu kaybınızdan sonra genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırın eğer pıhtılaşma varsa ona göre iğne dozu ayarlanır hatta rahim filmi de çektirin olur mu rahimde şekil bozukluğu var mı diye doktorlara bakmayın onlara kalsa en az 2 veya 3 kayıp olacak anca öyle araştır diyeceklerDoktor biçilse vermemişti halbuki kan sulandırıcı vermesi gerekiyor Muş
Yaa çok şükürKizlar geçen cuma yazmıştım buraya korkuyla kesem gorunmemisti 1700 lerdeyken kan degerim. Bugün çok şükür gördük. Bana çok moral verdiniz hepinize çok teşekkür ederim.
Başın saolun.Kacinci haftada durmus?Rabbim gönlüne ferahlık versin. Bi önceki gebeligimde bende yasadim malesefArkadaşlar benim bebeğimin yine kalbi durmuş
Çok teşekkür ederim:) 4+3 du kesemiz. Sat.la uyumlu ilerliyor dediYaa çok şükürkaç haftalık gördünüz
Evet iki genimde pihtilasmam olduğunu gördük sonra dr.um gebe kalir kalmaz iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Çok şükür o şekilde oğluma kavuştum. Şimdi 2 . İğne kullandığım gebeliğimGenetik testte mi öğrendiniz kan sulandırıcı kullanmak gerektiğini
Çok teşekkür ederim:) 4+3 du kesemiz. Sat.la uyumlu ilerliyor dedi
Aaa sen de mi iğne kullanıyorsun hangi genler peki bide kaçlık iğne kullanıyorsun inşallah yine iğneler şifa olur da sağlıkla kucağına alırsınEvet iki genimde pihtilasmam olduğunu gördük sonra dr.um gebe kalir kalmaz iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Çok şükür o şekilde oğluma kavuştum. Şimdi 2 . İğne kullandığım gebeliğim
Valla hangi genler bilmiyorum canimAaa sen de mi iğne kullanıyorsun hangi genler peki bide kaçlık iğne kullanıyorsun inşallah yine iğneler şifa olur da sağlıkla kucağına alırsın
Benim de aynı 4 binlikValla hangi genler bilmiyorum canimtahlil aonuclarima bakmam lazım. Oksapar 4 binlik kullanıyorum. İnşallah yine şifa olur ya. Sen de mi kullaniyorsun peki. Senin iğnen hangisi
Senin de kayıpların mi oldu. Hangi genlerinde pıhtılaşma var peki. Kalp atışını duydun mu ayricaBenim de aynı 4 binlik
İlkinde 9. Hafta da kaybettim kalbi durdu bunda şimdi 6. Hafta bitiyor kalp atışı duydum inşallah böyle devam ederSenin de kayıpların mi oldu. Hangi genlerinde pıhtılaşma var peki. Kalp atışını duydun mu ayricatüm aklimdakileri sorayim bidefada ya
Rabbim şifa etsin inşallah. Bende kalp atışı duysam daha bi rahatliycam inşallah. Bide lekelenmen falak yoksa korkma inşallah bi sknti olmaz bu defaİlkinde 9. Hafta da kaybettim kalbi durdu bunda şimdi 6. Hafta bitiyor kalp atışı duydum inşallah böyle devam ederbenim de Paı homozigot MTHFR A1298C heterozigot du o yüzden iğneye karar verdi