- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.621
Pazartesi günü .. yok ben bulantı istemiyorumBir şey olmaz saha erken kız, bende kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra hafif bulantı başladı. Kontrol ne zaman?
Benimde gündüz gazım olmuyor. Akşam gazım oluyor. Erik gaz yapıyormuş, patates kızarması, yoğurt, gaz yapıyormuş, soda da yapıyormuş.6 dan sonra belirti hatta 7 den sonra belirtiler basladi kuzum 5. Haftada abdest tutamıyordum o derece gaz vardi
Tam sodayi sorucaktim.Cevremdekiler her gün bir tane sade soda iç diyo.İciyo musunuzBenimde gündüz gazım olmuyor. Akşam gazım oluyor. Erik gaz yapıyormuş, patates kızarması, yoğurt, gaz yapıyormuş, soda da yapıyormuş.
Zaten eşim otizm etkinliğine katılmıştı. Soda tuhaf bi içiliş şekli ile ilşkilendirilmiş bana soda içme diyip duruyor
Erigi tuzlu yemeğe çalış insanın içini bastırıyorBenimde gündüz gazım olmuyor. Akşam gazım oluyor. Erik gaz yapıyormuş, patates kızarması, yoğurt, gaz yapıyormuş, soda da yapıyormuş.
Zaten eşim otizm etkinliğine katılmıştı. Soda tuhaf bi içiliş şekli ile ilşkilendirilmiş bana soda içme diyip duruyor
Kuzu hadi senin 6 da belirti yok. Ben 11 e geldim kasık ağrısı vs yok hiç. İnşallah her şey yolundadırPazartesi günü .. yok ben bulantı istemiyorumama hiç belirti olmaması garibime gidiyor artık
Arkadaşlar uyarıyor yavaş yürü kanaman olacak diye. Anca öyle aa doğru diyorum aklıma geliyor
Ben içiyorum. Hatta her hafta markasını değiştir mümkünse, her kaynağın mineral zenginliği farklı oluyormuş.Tam sodayi sorucaktim.Cevremdekiler her gün bir tane sade soda iç diyo.İciyo musunuz
Kızlar bebeğimi gördüm Allah'tan o iyi. Doktor yatış verdi kabul etmedim evde de bir oğlum var beni bekleyen... Yedi gün rapor verdi. İnşallah toparlayabilirim. Sabah yediğim bir simitle duruyorum. Daha ağzıma bir şey alamadım. Ev deseniz her yer her yerde... Kendimi çok pis dağınık hissediyorum. Resmen yetersiz hissediyorum resmen.
Soda değil de maden suyu faydalı olan belki siz de aynısını demek istediniz :) boşa soda içmeyin karbondioksitli su sadeceBen içiyorum. Hatta her hafta markasını değiştir mümkünse, her kaynağın mineral zenginliği farklı oluyormuş.
Maden suyu işteSoda değil de maden suyu faydalı olan belki siz de aynısını demek istediniz :) boşa soda içmeyin karbondioksitli su sadece
Sağol canım inşallahSende insansın bir an takman çok normal ama gör bak sana iyi gelecek şu 7 gün sen içini ferah tut şimdi dışarda güzelce yemek ye
Öyle haklısınAmaaan bırak dağınık kalsın senin ve bebişin sağlığından önemli değil hiçbişey
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınızYa kiyamam yaa. Lutfen cikin o dusuncelerden. Ev daginikmis pismis, siz yetemiyormussunuz.. bunlar inanin teferruat. Siz de gercek olmadigini biliyorsunuz bunlarin. Guclusunuz. Bir evladiniz var. Her seye de gucunuz yeter allahin izniyle. Hicbir sey sizden bebeginizden onemli degil. Oglusunuza sarilin. Koklayin onu. Dinlenin bolca, gucunuzu toparlayin. En cok da zihninizi dinlendirin. Kotu dusuncelerden arinmaya calisin. Bolca dua edin. Guzel hayallere dalin, sanki gercekmiscesine yasayin hayallerinizi. Karninizdaki bebisinizi hep guclu yavrum diye sevin. İcinizi ferah tutun, korkulara esir olmayin. Ben burada sikintilarini yazan herkes icin dua ediyorum. Sizin icin de edecegim. Yalniz degilsiniz. Esiniz de elinden geldigince destek olacaktir inaniyorum. En buyuk silahimiz dualarimiz. Eksik etmeyelim birbirimizden. Guzel haberlerde bulusalimVe unutmayalim, bebislerimizin bu dunyada yiyecek riziklari varsa her turlu gelecekler ve onlari kucagimiza alacagiz
Soda sadece meyveli olmuyor mu yaŞimdi gidip 6 lı soda almasınlar dedim
Ben bugün 4+0 dayım iki gündür merdiven inip çıkarken kendimi yordugumsa çok ayakta kaldigimda falan kasık agrım oluyor dinlenince geçiyor anlık girio çıkıyor ben de tribe girecek gibi oluyorum ama insallah yerleşme ağrısıdır diye tutuyorum kendimiKızlar her gün kasık ağrınız oluyor mu özellikle 5 6. Haftalarınızda her gün kasık ağrısı oldu mu. Dün çok olmuştu bugün hiç olmadı tribe giriyorum hemen
Nasıl böyle rahat davranabilirler yaa insanın aklı almıyor kimseye güvenmemek gerek bu konularda. Rabbim bebeğiniizi sağlıkla size bağışlasınBenim daha küçük oyuzden düşük riski hala devam ediyor dün ebe alttan baktı direk kürtaja alalım dedi acil ama kabul etmedim kendi doktoruma geldim kalbi atıyor bebegin hala orda dedi yani canlı birsekilde bebeği alacaklardi benden onu düşündükçe sinir oluyorum şimdilik ağrım yok ama kanama devam ediyor dün su gibiydi ama bugün biraz daha azalmış kanama bekliyorum bende hayırlısı artık
Evet sütten kesme süresince hepimizi bekleyen şeylerBiraz zor geçiyor açıkçası ama umarım atlatırız teşekkür ederim
Kahverengidense açık kırmızı renklerde daha tehlikeli olduğunu biliyorum ben de canım içini ferah tutKızlar merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var nolur yardımcı olun. Bugün 7+0 dayız. Dün çok az kahverengi bir kanamam oldu doktorumu aradım endişe etme dedi. Ayrıca bugün sanki memelerimdeki acıma azaldı henüz kalp sesi duymadık yarın randevum var ama çok endişelendim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim teşekkür ederim.
Kesinlikleee hâlâ devam eden kasık ağrılarım ve kramplarım oluyorAllah aşkına sizde adet olucakmis gibi hissediyo musunuz ya? Bazen öyle oluyorum:)
Ben içmeye çalışıyorum bu sıcak günlerde soğuk soğuk çok iyi geliyorTam sodayi sorucaktim.Cevremdekiler her gün bir tane sade soda iç diyo.İciyo musunuz
Çok doğal belirtiler canım her adet döneminde aynı şeyleri hissetmen bile olasıBen bugün 4+0 dayım iki gündür merdiven inip çıkarken kendimi yordugumsa çok ayakta kaldigimda falan kasık agrım oluyor dinlenince geçiyor anlık girio çıkıyor ben de tribe girecek gibi oluyorum ama insallah yerleşme ağrısıdır diye tutuyorum kendimi
Sen kalp atışını gördün.. Demekki normal herşey..Kuzu hadi senin 6 da belirti yok. Ben 11 e geldim kasık ağrısı vs yok hiç. İnşallah her şey yolundadır
Benim eşim şimdi engelli çocuklara ders veriyor. Ne duysa bana diyor..Erigi tuzlu yemeğe çalış insanın içini bastırıyorerkekler neden böyleler banada kaju almayalım diyordu sanki bebekle ilgili bir şey duymuştum demişti
Kızılay erzincan olanı magnezyumlu galiba. Arkadaşlara doktorları önermişti. Hem kasılmalarıda engelliyormuş..Tam sodayi sorucaktim.Cevremdekiler her gün bir tane sade soda iç diyo.İciyo musunuz