- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.081
Hımm o olabilir canım. Mamadan sonra su teklif ediyorum ıı ıııı diyor istemiyor. Bardakla veriyorum azcık içiyorAnlattığına göre çok tatlı, oturur izlerim miniği.. Ben de yatmadan önce kaşık mama veriyordum 1.5 yaş olunca bıraktık. Gece mutlaka su içiyor, sabah uyanınca su istiyor, yemek sonrası ister, arabaya bindiğimiz an su der.. Belki suyu başka şekilde karşılıyordur. Ayran, meyvesuyu, süt gibi şeyleri içmiyor. Senin kız içiyorsa suya gerek duymuyor olabilir.
Maşallah ne güzel büyüdüler, ördek sevmesi güzel, benim kız böcek karınca bulup getiriyor banaHuuuuuu
Evet yaa , zaman nasıl çabuk geçiyor , daha dün gün sayiyorduk doğumaMaşallah ne güzel büyüdüler, ördek sevmesi güzel, benim kız böcek karınca bulup getiriyor bana
HarikaEvet yaa , zaman nasıl çabuk geçiyor , daha dün gün sayiyorduk doğumaBenim kız hayvanları çok seviyor, 15 tane evcil hayvanimiz var ama böceklerden korkuyor
Aaaa tebrik ederim , kız mı erkek mi ? Yaaa minicik abla mi olduHarikaben de tekrar doğurdum. Biraz büyüsün eve ben de hayvan almak istiyorum ama daha küçük kuş ya da balık gibi
Erkek. Teşekkür ederim. Bebek doğana kadar minicik geliyordu, gözümde birden büyüdü kızımAaaa tebrik ederim , kız mı erkek mi ? Yaaa minicik abla mi oldu
Selam diş çıkıyor olabilir mi, benim kız 4 tane köpek diş çıkarıyor, 1 hafta sürdü. Çok ağladı, parmakları ile diş etlerini gösteriyordu. Yemek yemedi. Huzursuzdu. 4 gündür daha iyi toparladı. Baktım pirinç taneleri gibi dördü de çıkmış. Genelde 2 yaşında konuşuyorlar. Ben de 2 li kelimeler söylemesi gerketiğini düşünüyorum 2 yaş ı bekliyorum. Baba gel derdi, şimdi baba diyip eliyle gel işareti yapıyor. Söylemiyor. Anne su derdi. Şimdi uuu diye bağırıp işaretle yerini gösteriyor. Gerileme var gibi geliyorKızlar merhabalar uzuuuun zamandır giremiyorum koşturup duruyorum eminim herkes aynı durumdabenim kuzum 2-3 gündür birrrr huysuz sürekli ağlıyor gece bile hatta ne olduğunu anlayamadım ay nazar mı oldu acaba diyorum artık bir de pek konuşamıyor yaaa acaba bir uzamana mı götürsem erken mi henüz anne baba ortaya karışık bişeyler diyor ama geri gibime de geliyor
Cevabın işin teşekkür ederim köpek dişleri çıktı yaa ondan değil de atak sanırım dün biraz araştırdım suyuna gitmeye çalışıyoruz bugün daha az ağladı sanki bilemedim bakalım ne zamana geçecekSelam diş çıkıyor olabilir mi, benim kız 4 tane köpek diş çıkarıyor, 1 hafta sürdü. Çok ağladı, parmakları ile diş etlerini gösteriyordu. Yemek yemedi. Huzursuzdu. 4 gündür daha iyi toparladı. Baktım pirinç taneleri gibi dördü de çıkmış. Genelde 2 yaşında konuşuyorlar. Ben de 2 li kelimeler söylemesi gerketiğini düşünüyorum 2 yaş ı bekliyorum. Baba gel derdi, şimdi baba diyip eliyle gel işareti yapıyor. Söylemiyor. Anne su derdi. Şimdi uuu diye bağırıp işaretle yerini gösteriyor. Gerileme var gibi geliyor
Yaaa tebrikler 3. Yü doğurdun sanırım dini Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıkla büyüt bebekleriniErkek. Teşekkür ederim. Bebek doğana kadar minicik geliyordu, gözümde birden büyüdü kızım
Teşekkür ederim. 2. Doğdu. Aralarında 1.5 yaş beraber sağlıkla büyüsünler. 3. Yok artık. BağlattımYaaa tebrikler 3. Yü doğurdun sanırım dini Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıkla büyüt bebeklerini
Erkek çocukları daha geç konuşur diyorlar ,doğru bence . Benim oğlum 18 aylıktı ilk baba dediğinde . İlk iki kelimeli cümlesini 2 buçuk yaşında kurdu , hiç unutmam " araba bozuldu " demiştiCevabın işin teşekkür ederim köpek dişleri çıktı yaa ondan değil de atak sanırım dün biraz araştırdım suyuna gitmeye çalışıyoruz bugün daha az ağladı sanki bilemedim bakalım ne zamana geçecekbizimki de baba anne abi diyor mama gel gel ver diyor ama 15 kelimesi yok yani bi yerde gördüm 15 kelime konuşur yazıyordu endişelendim ama normal sanırım sizinki de öyle her çocuk aynı olmuyor tabi büyük oğlum epey cümle kurardı bu yaşta sağlık olsun
En iyisini yapmissin kuzum bana gore. Benim kocam azicik gonullu olsaydi ya da destekleyecegini bilseydim ikinci cocugun bakiminda vs kesinlikle ben de isterdim. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin her ikisini de. Her sey yolunda mi peki? Nasil gidiyor iki bebisle :) anlat biraz vakit bulursan tabi :)Harikaben de tekrar doğurdum. Biraz büyüsün eve ben de hayvan almak istiyorum ama daha küçük kuş ya da balık gibi
Çocuklarınız 2 kelimeli cümle kuruyor mu diye sormaya gelmiştim bu yazıyı okudumErkek çocukları daha geç konuşur diyorlar ,doğru bence . Benim oğlum 18 aylıktı ilk baba dediğinde . İlk iki kelimeli cümlesini 2 buçuk yaşında kurdu , hiç unutmam " araba bozuldu " demiştişuan 16 yaşında, hala çok konuşkan bir çocuk değil , kısa kısa cevaplar verir ama kızım çok çeneli , hemen hemen duyduğu her kelimeyi tekrar ediyor , kelime sayısıni artık sayamiyorum bile . Şarkılara eşlik ediyor bazen uykusunda bile konuşuyor
Ben hemen özet geçeyim çok şükür bizim tüm hastahane koşturmamız bitti bizimki 17,5 aylık yürüdü hala içe basması var bakalım o nasıl olur ama olsun buna da şükürNasılsınız herkes iyidir umarım, bebeler büyüyünce aktiflik azaldı tabi herkes koşturuyor
Bizim de biraz içe basma var Dr 30 derece demişti 2 yaş kontrolüne bi daha göstereceğim. Bizim de bir şey isteyince yapmazsam kendini yerlere atıp göz yaşı olmadan ağlıyorBen hemen özet geçeyim çok şükür bizim tüm hastahane koşturmamız bitti bizimki 17,5 aylık yürüdü hala içe basması var bakalım o nasıl olur ama olsun buna da şükürşuan evin altını üstüne getirdiği gibi park market vs gezmek için sürekli kapı önünde krizler başladı, dil gelişimi şükür motor gelişimi gibi olmadı bence ne duyarsa söylediği evrelere gelmeye başladık, 2li kelimeler başladı yada ne bilim misal anne sarı balon diyor misal şuan için zor olan tek şey anlamadım kriz ve inatlar nasıl yaklaşsa doğru bazen zorlanıyorum
1 defa uyanmak mıBizim de biraz içe basma var Dr 30 derece demişti 2 yaş kontrolüne bi daha göstereceğim. Bizim de bir şey isteyince yapmazsam kendini yerlere atıp göz yaşı olmadan ağlıyorgerçekten yönetmek çok zor . Ama asla cümle kurmuyor . Gece kalkıyor mu benimki hala bir defa uyanıyor
Azılar öyle kabus gibi geçmişti bizimde. Ben zaten günde 2 emziriyprum bir öğlen bi gece uykusuna geçerken . Bide işte sabaha karşı uyanıyor. Nasıl keseceğiz hiç fikrim yok. Her bebenin ayrı zorluğu var ama seninki ilk günden beri seni cennete vip den sokmaya çalışıyor1 defa uyanmak mıona uyanmak denir mi denmez sus dilini ısır ben sayamıyorum artık azı dişleri çıkmaya başladığı günden beri bozuldu düzenli gece uykusu ve aşırı emme düşkünü oldu gece gündüz nasıl bırakacak kara kara düşünüyorum, cümle hazır olunca bir anda oluyor bence ya, aaa bizde şakır şakır göz yaşı da var