- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.641
Şimdi Beypazarı içtim. 1 aydır ilk defa. İyi geldiKızılay erzincan olanı magnezyumlu galiba. Arkadaşlara doktorları önermişti. Hem kasılmalarıda engelliyormuş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi Beypazarı içtim. 1 aydır ilk defa. İyi geldiKızılay erzincan olanı magnezyumlu galiba. Arkadaşlara doktorları önermişti. Hem kasılmalarıda engelliyormuş..
Maden suyundan nefret ederim ya şok üstüne şokŞimdi Beypazarı içtim. 1 aydır ilk defa. İyi geldi
Bizden daha evhamlılar ama olsunBenim eşim şimdi engelli çocuklara ders veriyor. Ne duysa bana diyor..
Diyorum bırak bende bir sürü ilişki biliyorum. Su bile otizm ile ilişkili napalım içmeyelim mi
Aynen karpuz limon olsa ne güzel dur zaten her şeyi yiyip içiyorumSoda sadece meyveli olmuyor mu ya
Limon candır gerisi heyecanAynen karpuz limon olsa ne güzel dur zaten her şeyi yiyip içiyorum
Canim hepimiz ayni durumdayız çocuklarımız sağ sağlıklı ya olsun.Kızlar bebeğimi gördüm Allah'tan o iyi. Doktor yatış verdi kabul etmedim evde de bir oğlum var beni bekleyen... Yedi gün rapor verdi. İnşallah toparlayabilirim. Sabah yediğim bir simitle duruyorum. Daha ağzıma bir şey alamadım. Ev deseniz her yer her yerde... Kendimi çok pis dağınık hissediyorum. Resmen yetersiz hissediyorum resmen.
Ayy o gaz sabahlari oluyor bndede patlayacak bomba gibi oluyorum sabahları kendime sasiyorum6 dan sonra belirti hatta 7 den sonra belirtiler basladi kuzum 5. Haftada abdest tutamıyordum o derece gaz vardi
Onlar içinde süreç zor geçti..Bizden daha evhamlılar ama olsun
Valla çok zor halimiz... Benim annemle aramda 1000 km var burada kayınvalidem var sağolsun ilgileniyor o. Doktor yeterli beslenemitorsun, sıvı desteğini iyi almıyorsun demek ki dedi. Aslında kilolu biriyim ama demek ki boş kilo... Bir haftadir çok bir şey yiyemiyorum... Az önce bir şeyler yedim onalrda kusmayla gitti Allah hepimizin yardımcısı olsun... İnşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucagimiz da bu hallerinize gülerizCanim hepimiz ayni durumdayız çocuklarımız sağ sağlıklı ya olsun.
Ev isi elbet olur. Ne dedi doktor tansiyonuna halsizligine?
Bende cok halsiz düştüm surekli yatıyorum ayakta duracak mecalim yok annem geldi dün saolsun yarin gider ama en azindan yemeğimizi yapti kizima baktı.Tayin cikinca ne yaparız bilmem
Hangi şehirdesin canım tayin seçenekleri nerelerCanim hepimiz ayni durumdayız çocuklarımız sağ sağlıklı ya olsun.
Ev isi elbet olur. Ne dedi doktor tansiyonuna halsizligine?
Bende cok halsiz düştüm surekli yatıyorum ayakta duracak mecalim yok annem geldi dün saolsun yarin gider ama en azindan yemeğimizi yapti kizima baktı.Tayin cikinca ne yaparız bilmem
Çok geçmiş olsun canım yoğun bir servisteysen iş seni çok yorar bir hafta dinlenmek eminim sana da çok iyi gelecekKızlar bebeğimi gördüm Allah'tan o iyi. Doktor yatış verdi kabul etmedim evde de bir oğlum var beni bekleyen... Yedi gün rapor verdi. İnşallah toparlayabilirim. Sabah yediğim bir simitle duruyorum. Daha ağzıma bir şey alamadım. Ev deseniz her yer her yerde... Kendimi çok pis dağınık hissediyorum. Resmen yetersiz hissediyorum resmen.
Amiinn insallah kusucam diye yiyemek cok zormus gercekten cok iyi anliyorum. Insallah fazla sürmez bu durumlar.Valla çok zor halimiz... Benim annemle aramda 1000 km var burada kayınvalidem var sağolsun ilgileniyor o. Doktor yeterli beslenemitorsun, sıvı desteğini iyi almıyorsun demek ki dedi. Aslında kilolu biriyim ama demek ki boş kilo... Bir haftadir çok bir şey yiyemiyorum... Az önce bir şeyler yedim onalrda kusmayla gitti Allah hepimizin yardımcısı olsun... İnşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucagimiz da bu hallerinize güleriz
Eskisehirdeyim canim. Tayin bu yıl yırttık ama seneye muallak.polislere 2 doğu 2 batı şartı geldi ya. Gidicez gitmeye de seneye olur muhtemelen. Bu sürede memleketimde çocuğumu doğursam guzel olacak nereye giderix belli degil çünküHangi şehirdesin canım tayin seçenekleri nereler
İnşallah güzel bir yer olur, şimdiden düşünme bunlarıEskisehirdeyim canim. Tayin bu yıl yırttık ama seneye muallak.polislere 2 doğu 2 batı şartı geldi ya. Gidicez gitmeye de seneye olur muhtemelen. Bu sürede memleketimde çocuğumu doğursam guzel olacak nereye giderix belli degil çünkü
İnşallahAmiinn insallah kusucam diye yiyemek cok zormus gercekten cok iyi anliyorum. Insallah fazla sürmez bu durumlar.
Ya servis yoğun bir de eğilip kalkıyorsun damar yolu vs derken zaten o ara gidiyorum ben ,Çok geçmiş olsun canım yoğun bir servisteysen iş seni çok yorar bir hafta dinlenmek eminim sana da çok iyi gelecek
Ben bugün 4+0 dayım iki gündür merdiven inip çıkarken kendimi yordugumsa çok ayakta kaldigimda falan kasık agrım oluyor dinlenince geçiyor anlık girio çıkıyor ben de tribe girecek gibi oluyorum ama insallah yerleşme ağrısıdır diye tutuyorum kendimi