- 1 Eylül 2021
- 4.725
- 17.900
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #24.921
Çok geçmiş olsun, hastanede emin ellerdesiniz içiniz rahat olsun. Evde oturup endişe etmektense hastanede takipte olmak çok daha iyi. Hastaneler bu yüzden var. İnşallah bebeğinizin gelişimi güzel ve sağlıklı bir şekilde devam eder. Stres yapmayın o da tansiyonu oynatıyor diye biliyorum. Bol bol derin nefesler alın verin . Güzel haberlerinizi bekliyorum.Kızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Doktor bir süre yasakladı öpmeyi diyebilirsiniz baştanKızlar merhaba ben Mart annesi olacağım inşallah.. Bebek doğunca insanların gelip öpmesine nasıl karşı koydunuz var mı bir yöntem. Aşırı duyarsız olanlar var bu konuda. Malum her hastalık var şuanda :/
Valla bu hafta full ortalık toparlıyorum bende zaman sanki daha hızlı geçiyor öyleAynen öyle çok bekledikbiraz daha iyi gibi... Etkinlik gruplarına gidiyoruz birlikte ipeği babsnneye bırakıp çok mutlu oluyor. Dün arkadaşımla denk geldim etkinlikte özledin mi kardeşini diye sordu hayır diyor direk birlikte gidelim o gelmesin diyor... Bakalim zamanla daha da alışacak sanırım. Çünkü bu sene kreş çok zor
3100 istedilersen naptin artık çok az kaldı
Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşallahSelam arkadaslar 4 ocakta acil sebebi ile sezeryanla dogum yaptim 39+4 gunluktuk masallah yavrum 4.300 kg dogdu. Sorun su ki hala sutum gelmedi mama veriyoruz ve cok uzuluyorum. Doktorlar hemsireler bebegi emzire emzire sutun gelecek sabret diyorlar, biberon, mama kullanma taraftari degiller. Anne sutunun faydalarini anlatip duruyorlar ya tamamda sutum yok sutum dedikce emzir diyorlar napacam bilmiyorum emziriyorum bos memeyi sonrasinda mamayi veriyorum kafayi yiyecem piskolojim bozuk agliyorum Varmi bi oneriniz anneler?
Canim senin Perşembe miydi doğumValla bu hafta full ortalık toparlıyorum bende zaman sanki daha hızlı geçiyor öyleheyecan çok bebek çok çok hareketli dua edip duruyorum.
Allah yardımcın olsun kuzu inşallah araları duzelir insan kardeşin değerini anliyorda baya büyümesi gerek işte
Şimdi doğru birsey değildir belki ama kuru olan pislikleri sarı catal iğnenin arka kısmıyla alıyordum canım. Sonra da serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle cok guclu olmadan hafifce çekiyordum.Burnunu neyle temizleyeceksin canim?
Oglum ağustos da dogmustu yaz ayi oldugu icin hemen grip le ugrasmadik. Yenidogan icin hangi yontem uygun?
Allahım senin de bişey kalmadıValla bu hafta full ortalık toparlıyorum bende zaman sanki daha hızlı geçiyor öyleheyecan çok bebek çok çok hareketli dua edip duruyorum.
Allah yardımcın olsun kuzu inşallah araları duzelir insan kardeşin değerini anliyorda baya büyümesi gerek işte
Canım benim koca da böyleymiş kardesjni dönermiş sürekli eziyet edermiş şimdi çok sakin bir adam hatta buz gibiValla bu hafta full ortalık toparlıyorum bende zaman sanki daha hızlı geçiyor öyleheyecan çok bebek çok çok hareketli dua edip duruyorum.
Evet kuzu önden gelmezseCanim senin Perşembe miydi doğum
Abimle aramızda tam 18 ay var yıllarca düşmandik hep beni döverdiCanım benim koca da böyleymiş kardesjni dönermiş sürekli eziyet edermiş şimdi çok sakin bir adam hatta buz gibiherhalde benim oglanda büyüyünce böyle olacak diye kendimi kandırıyorum.
Valla heyecanlı oluyor canım doğrudur ben acil szsryana alınınca son on dakika oğlum peşimden ağlayınca çok kötü oldumnaniden alınmakta kötü ama bir hafta daha bekleseydim çok heyecanlanirmisim ama çok güzel ya... ben oğlumda hemen büyüsün istemiştim bunda böyle kalsın istiyorum Cok acı çektim ama bir gülüşüne değer her sey.
Benim kızın minnoş ayakları ile günaydın hepinize
İçerden hunharca tekmeleyen ayaklar böyle olamaz yaa şunlara bakın
2 gün varmış aramızda acaba inşallah gününde gelirler yaaEvet kuzu önden gelmezse
Abimle aramızda tam 18 ay var yıllarca düşmandik hep beni döverdiama sonra üniversite , mesafe araya girdi ya şimdi abime bı zarar gelse insanların başına yıkarım orayı çok farklı bisey kardeşlik ya
Kuzu vallahi bı yandan hemeen gelsin diyorum bı yandan hayırlısıyla vaktiyle gelsin diyorum. Kime benzicek çok merak ediyorum ay herşey karmakarışık gelse ağlama2 gün varmış aramızda acaba inşallah gününde gelirler yaa
Rezene yap kendine annem hastanede bana 2 defa demledi o gün rahatlamıştımSezeryan sonrası gazı nasıl çıkarttınızçıkmıyo
Sizin kilosu iyimis benim bu kadar olacağını sanmıyorum. 2 hafta bile beklese 2kgdan kaç kiloya çıkabilir.3.450 dogdu ama tabi sonra 3.250 yi dustu sislikler inince . Benimde ilk dogumum du bir de ben acil alındım o yüzden korkma
Bizim de eldiven sürekli kayıp
Allah sizin de yardımcınız olsun iyi haberlerinizi bekliyoruzRabbim ikinizinde yardımcısı olsun canım. Çok şükür 35 hafta bitmiş. En kritik süreç atlatiilmis. Bak benimde aynı sıkıntıdan bugün alacaklar bebeği. Bizde 37+2 olduk
Kesinlikle canım büyüdükçe anlayacaklar benceEvet kuzu önden gelmezse
Abimle aramızda tam 18 ay var yıllarca düşmandik hep beni döverdiama sonra üniversite , mesafe araya girdi ya şimdi abime bı zarar gelse insanların başına yıkarım orayı çok farklı bisey kardeşlik ya