2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    226
Çok geçmiş olsun, hastanede emin ellerdesiniz içiniz rahat olsun. Evde oturup endişe etmektense hastanede takipte olmak çok daha iyi. Hastaneler bu yüzden var. İnşallah bebeğinizin gelişimi güzel ve sağlıklı bir şekilde devam eder. Stres yapmayın o da tansiyonu oynatıyor diye biliyorum. Bol bol derin nefesler alın verin . Güzel haberlerinizi bekliyorum.
 
Merhaba kizlar, dun 38+5 de cati muayenesi yapildi, bebek kanala girmis, acikligin yok dedi doktor, dünden beri kahverengi mukus tarzinda lekelenmelerim var hic kesilmedi bugunde devam ediyor, doğum ne zaman baslar bu konuda bilgi sahibi olan vari acaba?
 
Valla bu hafta full ortalık toparlıyorum bende zaman sanki daha hızlı geçiyor öyle heyecan çok bebek çok çok hareketli dua edip duruyorum.
Allah yardımcın olsun kuzu inşallah araları duzelir insan kardeşin değerini anliyorda baya büyümesi gerek işte
 
Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah
Hiç kimseyi takma gerekirse mama verilir elbet neden verilmesin. Çocuk sarılık olsa kilosu düşse daha mi iyi. Sütünde zamanla çoğalır sen emzirmeye ve mamaya devam et için rahat olsun canım şuan lohusa pskolojisi ile hissettiklerin çok normal.
 
Canim senin Perşembe miydi doğum
 
Burnunu neyle temizleyeceksin canim?
Oglum ağustos da dogmustu yaz ayi oldugu icin hemen grip le ugrasmadik. Yenidogan icin hangi yontem uygun?
Şimdi doğru birsey değildir belki ama kuru olan pislikleri sarı catal iğnenin arka kısmıyla alıyordum canım. Sonra da serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle cok guclu olmadan hafifce çekiyordum.
 
Allahım senin de bişey kalmadı
 
Canım benim koca da böyleymiş kardesjni dönermiş sürekli eziyet edermiş şimdi çok sakin bir adam hatta buz gibi herhalde benim oglanda büyüyünce böyle olacak diye kendimi kandırıyorum.
Valla heyecanlı oluyor canım doğrudur ben acil szsryana alınınca son on dakika oğlum peşimden ağlayınca çok kötü oldumn aniden alınmakta kötü ama bir hafta daha bekleseydim çok heyecanlanirmisim ama çok güzel ya... ben oğlumda hemen büyüsün istemiştim bunda böyle kalsın istiyorum Cok acı çektim ama bir gülüşüne değer her sey.
 
Canim senin Perşembe miydi doğum
Evet kuzu önden gelmezse
Abimle aramızda tam 18 ay var yıllarca düşmandik hep beni döverdi ama sonra üniversite , mesafe araya girdi ya şimdi abime bı zarar gelse insanların başına yıkarım orayı çok farklı bisey kardeşlik ya
 
Benim kızın minnoş ayakları ile günaydın hepinize
Günaydın Uslu bir kız Maaşallah bizim tek çorabımız sürekli kayboluyor Eki Görüntüle 3187377
İçerden hunharca tekmeleyen ayaklar böyle olamaz yaa şunlara bakın kızlar ya nasıl ısırmadan ne bileyim bir an kucaklarken aşırı sıkıp içinize katmadan durabiliyorsunuz benim çevremde hiç yeni küçük çocuk olmadı aileden öyle olunca böyle bir model ile eve gelince nasıl olacak o kadar meraklıyım ki
 
2 gün varmış aramızda acaba inşallah gününde gelirler yaa
 
Kesinlikle canım büyüdükçe anlayacaklar bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…