- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.050
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.081
Çok sevindim sanki yerleşme kanaması gibi senin için en güzeli olsun bol dua stres yapmamaya çalış hala seninle olan bir yumoş varPembis Hayaller canlarim benim cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz
Suan kanamam yok. Saglik ocagina gidip beta icin test verdim. Evde dinleniyorum. Insallah guzel bir artis olmus olur da icim rahatlar.
Ahahahahahah sizin ki daha kötüymüş ama benimki de hiç trip çekecek bir adam değil kendisi atmayı daha çok severdi normaldeİlk hamileligimde bu aylarda ayrı illerdeydik bir şey anlamamıştı.Şimdi yan yanayız bir de üç yaşında çocuk adam kafayı yiyecek
Benim gibi tam bir başak burcu erkeğiAhahahahahah sizin ki daha kötüymüş ama benimki de hiç trip çekecek bir adam değil kendisi atmayı daha çok severdi normalde
Ben de bu sabah sağlık ocağına kan verdim. Araya hafta sonu giriyor. Pazartesi günü öğlene doğru sonuç çıkar dedi. Kanama olursa proluton depot iğne yapıyorlar, bebeğin tutunmasını yardımcı olsun diye vücut bu hormana ihtiyaç duyuyor. Senin de sonucun pazartesi çıkacaksa, tekrar kanama olursa acile gidip iğne yaptırmanda fayda var.Ya isin kotu yani hala bi doktor bulamadim kendime canim. Suan kanama yok. Hafta sonunu da full dinlenmeyle geçireceğim. Bhcg verdim 150 ve ustu cikar insallah.
Bolca uzat ayakları yukarıya doğru ve su iç canım ve bolca dua et Rabbimin izniylePembis Hayaller canlarim benim cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz
Suan kanamam yok. Saglik ocagina gidip beta icin test verdim. Evde dinleniyorum. Insallah guzel bir artis olmus olur da icim rahatlar.
Ben kova, o yay bir tane daha kova geliyor olabilir 22’sine kadar sabrederse inşallah artık düşünme sırası onda o düşünsün ahahahahahBenim gibi tam bir başak burcu erkeğidelirtiyor beni ama bende onu delirtiyorum
Canım ağır iş yapma bırak kalsın. Balkon ve banyo en korktugum yerler bence yapma kayma riski olan alanlar çünküHanımlar ilk gebeligim elimden geldiği kadar kendimi kolluyorum ama siz nelere dikkat ediyorsunuz? Bugün balkonla banyoyu yıkadım kasigim ağrıdı yattım uzanıyorum valla.Ben mi pinpirikliyim:)
Bende 4 ve 6yaş iki oğlan var birde eşim geçen hafta maçta çapraz bağlarını kopardı evde yatıyor ama şükür birşey dediği yok daha 4.cocuk muhabbeti yapıyor. Ki çocukları ikimiz büyütüyoruz başka yardım eden yokİlk hamileligimde bu aylarda ayrı illerdeydik bir şey anlamamıştı.Şimdi yan yanayız bir de üç yaşında çocuk adam kafayı yiyecek
Allah kolaylık versin canım hep düsünmüsümdür şu sürecte ufak cocukları olanlar ne yapıyor diyeBende 4 ve 6yaş iki oğlan var birde eşim geçen hafta maçta çapraz bağlarını kopardı evde yatıyor ama şükür birşey dediği yok daha 4.cocuk muhabbeti yapıyor. Ki çocukları ikimiz büyütüyoruz başka yardım eden yok
Ani hareketler dışında herşeyi yapıyorum ben. Birde evim dublex kaç kere inip cikiyorum günde. Kişinin kendisine bağlı o zaten. 3.aydan sonra hamile pilatesi de yapmayı düşünüyorum zaten beden eğitimi öğretmeniyim. Doktorlar bir sıkıntı yoksa günlük hayatınıza devam edin diyor bazı şeyler dışındaHanımlar ilk gebeligim elimden geldiği kadar kendimi kolluyorum ama siz nelere dikkat ediyorsunuz? Bugün balkonla banyoyu yıkadım kasigim ağrıdı yattım uzanıyorum valla.Ben mi pinpirikliyim:)
Amin canım sağol. Ama gerçekten ilk çocukta daha çok zorlanmistim ben çünkü tecrübesizliği. Şimdi herşeyin çocukların bir düzeni var daha kolay oluyorAllah kolaylık versin canım hep düsünmüsümdür şu sürecte ufak cocukları olanlar ne yapıyor diye
Allah kolaylık versin,kucuklermis de neyseki küçüğü biraz daha olgunlaşır doğuma kadarBende 4 ve 6yaş iki oğlan var birde eşim geçen hafta maçta çapraz bağlarını kopardı evde yatıyor ama şükür birşey dediği yok daha 4.cocuk muhabbeti yapıyor. Ki çocukları ikimiz büyütüyoruz başka yardım eden yok
Daha erken kuzucum çok normalKızlar ben bugün doktora gittim karından kese gözüktü bir hafta önce vajinal görmüştü takvim ile uyumlu dedi takvimde de 5+3 ultrasonda da 5+3 ölçtü ama henüz yolk veya bebek gözükmediSelizay bende son durum bu
Vücut sinyal verince dinlenmek lazımHanımlar ilk gebeligim elimden geldiği kadar kendimi kolluyorum ama siz nelere dikkat ediyorsunuz? Bugün balkonla banyoyu yıkadım kasigim ağrıdı yattım uzanıyorum valla.Ben mi pinpirikliyim:)
Yok açıkcası neden gözükmedi demedim hiç zaten çok erken başladık bakmaya bide herkesin günü gününe beta artışı aynı değil ki hiç paranoyaklık yapmıyorum bu konudaDaha erken kuzucum çok normalhaftaya görürsün inşallah maaşallah
Benim gibi yazmışım ben bogayim eşim başak... Oğlum yengeç bu çocuk oğlak oluyor galiba Aralık sonu Ocak gibi olacak bakalımBen kova, o yay bir tane daha kova geliyor olabilir 22’sine kadar sabrederse inşallah artık düşünme sırası onda o düşünsün ahahahahah
Ya canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Valla eşin dördü istiyorsa da yapma benceBende 4 ve 6yaş iki oğlan var birde eşim geçen hafta maçta çapraz bağlarını kopardı evde yatıyor ama şükür birşey dediği yok daha 4.cocuk muhabbeti yapıyor. Ki çocukları ikimiz büyütüyoruz başka yardım eden yok
Sende mi kaza magdurusunYa canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Valla eşin dördü istiyorsa da yapma benceüç cocuk kolay değil... Benim ki ikinciyi bile istemiyordu ama kazayla olunca yapacak bir şey kalmadı
Aynen canım yoksa benim eş bir de kalırdı. Hayat şartları vs diyip duruyorSende mi kaza magdurusun