- 18 Mart 2022
- 727
- 534
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.101
Benim tahmini 19, 22 ye denk gelirse kovaBenim gibi yazmışım ben bogayim eşim başak... Oğlum yengeç bu çocuk oğlak oluyor galiba Aralık sonu Ocak gibi olacak bakalım
Sen ne diyorsun bende asiri duygusal oldum. Herseye ağlıyorum ki kolay kolay aglayamayan benGünaydın kızlarNasılsınız? Ben işteyim yine sabah oğlumu bırakırken karşılıklı bir ağlama nöbeti yaşadık hormonlardan olsa gerek daha duygusalim
Benim ki oğlak oluyor her türlüBenim tahmini 19, 22 ye denk gelirse kovaama olmazsa oğlak.. sağlıklı olsunlar da işim espirileri
Tabi kuzu kıdemlisiniz siz artıkAmin canım sağol. Ama gerçekten ilk çocukta daha çok zorlanmistim ben çünkü tecrübesizliği. Şimdi herşeyin çocukların bir düzeni var daha kolay oluyor
Çok geçmiş olsun canım biz de dört hafta önce öyleydik. O durumda olunca kucağımdan inmek istemiyor izinleri hep öyle harcadım ben. Canları sağ olsun daSen ne diyorsun bende asiri duygusal oldum. Herseye ağlıyorum ki kolay kolay aglayamayan benkızim alerjik rinit olmus onu doktordan getirdik banyo yptirdim progestan koydum pertim yatıyorum.Daha evin tüm isleri duruyor
Ben başak kızım yengeç eşim koç..Benim tahmini 19, 22 ye denk gelirse kovaama olmazsa oğlak.. sağlıklı olsunlar da işim espirileri
Saol canim bir burun tikanikligi vardi simdilik baska birseyi yok.Çok geçmiş olsun canım biz de dört hafta önce öyleydik. O durumda olunca kucağımdan inmek istemiyor izinleri hep öyle harcadım ben. Canları sağ olsun daduygusallık hepimiz de hat safhada herhalde
Kız iki yaş sendromunu biz daha yeni bitirdik. Üç olacagiz bir de dört yaş sendromumu varSaol canim bir burun tikanikligi vardi simdilik baska birseyi yok.
4 yas sendromu başladi valla oynatiyor bizi cani saolsun
Koç çok zor siz daha iyi bilirsiniz tabiBen başak kızım yengeç eşim koç..
Buda nasip olursa kova olcak.Hepimiz ayrı telden takılıcaz. Kızımla uyumumuz iyi ama kova ile nasil olur bilmem
Küçük olan daha sakin şükür. Eylül de ikiside okula gidecek zaten oyuzden biraz daha iyiAllah kolaylık versin,kucuklermis de neyseki küçüğü biraz daha olgunlaşır doğuma kadar
Sağol canım. Buda sezeryan olursa 4.yü istemem zaten benimki de can yani. Sezeryan ağır ameliyat sonuçta normal doğum gibi olmuyor.Ya canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun... Valla eşin dördü istiyorsa da yapma benceüç cocuk kolay değil... Benim ki ikinciyi bile istemiyordu ama kazayla olunca yapacak bir şey kalmadı
İlk çocuktaki hallerimi düşündükçe kendime ozamanki halime üzülüyorumTabi kuzu kıdemlisiniz siz artık
5ten sonra da minik ergenliğe başlıyor bu zamanın çocuklarıKız iki yaş sendromunu biz daha yeni bitirdik. Üç olacagiz bir de dört yaş sendromumu varay tam delirmelik
Bence de canım zor olur senin için de... Benim de ilk sezeryandi şimdi bu da öyle olacak. İnsan yaşayacağı acidan korkuyorSağol canım. Buda sezeryan olursa 4.yü istemem zaten benimki de can yani. Sezeryan ağır ameliyat sonuçta normal doğum gibi olmuyor.
Biz ne öyle olacağız annemiz gözüyle bizi sustururdu5ten sonra da minik ergenliğe başlıyor bu zamanın çocuklarıbiz oylemiydik hiç
Aslında artış normal neye göre düşük dedi ki... Sıkma canını iki gün sonra bir daha kan verKızlar değerim salı günü 78 çıkmıştı bugün 328 cıktı aile hekimi düşük dedi neresi düşük ben anlamadim. Her güne iki katı hesapladi iki güne iki katı olmayacak mi
Insallah oyle olmustur canim ya. Doktora haftaya gidecegim cunku bhcg ancak 1000i gececek.İyi bari i canım sevindim kanamanın olmamasına ama belkide yerleşme kanaması olabilir peçeteye geliyor ya genelde oda doktora ne zaman gidiceksin
Insallah canimm cok tesekkur ederim.Kanamanın durmuş olmasına çok sevindim canım inşallah beta da istediğin gibi çıkar
Dun geceki kadar stresli değilim ya sizler iyiki varsinizÇok sevindim sanki yerleşme kanaması gibi senin için en güzeli olsun bol dua stres yapmamaya çalış hala seninle olan bir yumoş var
Ne zaman cikar diye sormadim ama sanirim aynidir oyle cikar. Oyleymis canım eger tekrarlarsa oyle yapacagim ben de direk acile başvurcam.Ben de bu sabah sağlık ocağına kan verdim. Araya hafta sonu giriyor. Pazartesi günü öğlene doğru sonuç çıkar dedi. Kanama olursa proluton depot iğne yapıyorlar, bebeğin tutunmasını yardımcı olsun diye vücut bu hormana ihtiyaç duyuyor. Senin de sonucun pazartesi çıkacaksa, tekrar kanama olursa acile gidip iğne yaptırmanda fayda var.
Oyle Rabbim ol derse olacak. Allahtan hafta sonu girdi araya is yerinden izin almak zorunda kalmadim 2 gun bolca dinlenecegim.Bolca uzat ayakları yukarıya doğru ve su iç canım ve bolca dua et Rabbimin izniyle
Bence gayet guzel canim 2 gune 2 kati olmasi gerekiyo. Aile hekiminin kafasi azcik karismis olabilirKızlar değerim salı günü 78 çıkmıştı bugün 328 cıktı aile hekimi düşük dedi neresi düşük ben anlamadim. Her güne iki katı hesapladi iki güne iki katı olmayacak mi