- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.061
İnşallah bebişini kucağına alınca hepsi geçecek canım sağlıkla gelsinler inşallahDeğil canım bir düşük yaşadım bundan önce. Tuplerim kapalıydı ameliyatla açtım sonrasında bu iki hamileliği yaşadım oyuzden kolay olmadı benim için süreç
Günaydın canımGünaydın kızlarNasılsınız? Ben işteyim yine sabah oğlumu bırakırken karşılıklı bir ağlama nöbeti yaşadık hormonlardan olsa gerek daha duygusalim
O kadar değil-dir herhalde ya3 çocuklu anneler kulübünde hıni dağıtıyorlarmış.
Hoş geldiniz
Sağlıkla kucağınıza alır güle oynaya mutlu mesut büyütürsünüz umarım
Hepimiz aynı şekilde inşallah
Aynen kocama sariyorum sürekliGünaydın canımAyy o duygusallık bende de çok var herşeye ağlama geliyor valla
Olabilir canımKızlar mide bulantısı 4. Haftadan başlar mi yaa sanki durduk yerde içim bulanıyor
Hcg artmaya başladıkça bulantı artıyormuş sanırım öyle okumuştum fazla fazla mı artıyor acabaKızlar mide bulantısı 4. Haftadan başlar mi yaa sanki durduk yerde içim bulanıyor
Kuzucum ben 6+1 de transvajinal de görememiştim. 6+5 de abdominal gördük ama. Bu süreç biraz öznel, çok fazla değişkeni var. Kesenin tutunduğu yere göre bile değişiyorinşallah duyarsın, ama duyamazsan da üzülme
Canım sakin ol öncelikle. Pembe lekelenmeler normal gebeliğin başlarında. Adet kanaması gibi kırmızıya dönerse acilen doktora gidersin. Şimdilik takipte kal
Bende öyleyim Allah yardımcısı olsun daha yolun başındaAynen kocama sariyorum sürekliadam çekiyor
Selam canım ben de emziriyorum oğlum 24 aylık. 3 farklı kadın doğum uzmanına sordum. Biri artık kes zaten iki yaşını doldurmuş dedi, biri 4 aylık olunca artık emzirmeyi tamamen bitirmiş olman gerekir dedi, en son sorduğum doktorsa eskiden emzirmeyi kesin derdik ama artık riskli gebelik değilse gebelik boyunca emzirmenizde sıkıntı yok diyoruz hatta doğum sonrası iki bebeğini birden emziren de çok anne var, siz kendinize ve bebeğinizin durumuna göre karar verin dedi.Kızlar aranızda emziren var mı? Kızım 15 aylık memeye çok düşkün Dr kalp atışını duyduktan sonra kes dedi bana ama nasıl olucak ya
Ya isin kotu yani hala bi doktor bulamadim kendime canim. Suan kanama yok. Hafta sonunu da full dinlenmeyle geçireceğim. Bhcg verdim 150 ve ustu cikar insallah.Doktoruna gidip muayne ol. Değer küçük olduğu için ultrasonda göremez ama prolutan depot vurulmasını sağlar ve progestan fitil verir.
Progesteron değerin bebeği taşımaya yetmiyor da olabilir, yerleşme kanaması da olabilir.
İlk hamileligimde bu aylarda ayrı illerdeydik bir şey anlamamıştı.Bende öyleyim Allah yardımcısı olsun daha yolun başında
Aynen kocama sariyorum sürekliadam çekiyor
İyi bari i canım sevindim kanamanın olmamasına ama belkide yerleşme kanaması olabilir peçeteye geliyor ya genelde oda doktora ne zaman gidiceksinPembis Hayaller canlarim benim cok tesekkur ediyorum iyiki varsin
Suan kanamam yok. Saglik ocagina gidip beta icin test verdim. Evde dinleniyorum. Insallah guzel bir artis olmus olur da icim rahatlar.
Haklısın bence de cekmelilerşu dönemde biz bunları çekiyorsak onlarda bizi çekicek napalım
Kanamanın durmuş olmasına çok sevindim canım inşallah beta da istediğin gibi çıkarPembis Hayaller canlarim benim cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz
Suan kanamam yok. Saglik ocagina gidip beta icin test verdim. Evde dinleniyorum. Insallah guzel bir artis olmus olur da icim rahatlar.
Insallh canim benimİnşallah bebişini kucağına alınca hepsi geçecek canım sağlıkla gelsinler inşallah